Viikon kysymys: Lopputarkastuksen vaatimukset?

Kysymys:

Miten lopputarkastuksen kriteerit menevät? Pääsääntöhän taitaa olla, että talon on oltava valmis. Minulla on kyse talon merkittävästä laajennuksesta, jonka yhteydessä on vanhaakin osaa remontoitu melko paljon. Vanhan rakennuksen kellarissa on vielä keskeneräisiä rakenteita ja terassissa on vasta kansi ja väliaikaiset kaiteet. Konesaumattua peltikattoa ei myöskään ole vielä maalattu.

Minua mietityttääkin, että miten valmista pitää olla, kun lopputarkastus tehdään ja pitääkö ns. vanhan osan olla tiptop kunnossa tarkastusvaiheessa?
Vastaus:
Vanhan osan korjaukset ovat olleet myös rakennusluvassa. Niiden pitää olla valmiit. Peltikaton maalaus ei ole lopputarkastuksen esteen&...

Vain Rakentaja.fi -palvelun jäsenet voivat lukea tämän artikkelin kokonaan. Kirjaudu palveluun tai liity jäseneksi. Rakentaja.fi-palvelun jäseneksi liittyminen on täysin ilmaista eikä se sisällä henkilöjäsenille kuukausi- tai vuosimaksuja.

Suunnittelu aiheeseen liittyviä kysymyksiä ja vastauksia

Huoneiden suunnittelu

Omakotitalon vastaava mestari?

Poikkeuslupa?

Kysy niin vastaamme -palvelu

Palstalla voit esittää rakentamisaiheisia kysymyksiä, joihin alan ammattilaiset vastaavat. Voit myös lukea jo esitettyjä kysymyksiä ja vastauksia. Kysymyksiin vastataan pääsääntöisesti yhden arkivuorokauden kuluessa.

Lue kysymyksiä ja vastauksia tai esitä uusi kysymys

Keskustelupalsta

Osa artikkelista on tarkoitettu vain jäsenillemme

Kirjaudu palveluun tai liity jäseneksi nähdäksesi artikkelin kokonaan

 
Julkaistu
5.12.2011