Rakentaja.fi-Joulukalenteri 2011

Joulukalenteri on täynnä mahtavia palkintoja ja jokaisella Rakentaja.fi-palvelun jäsenellä on mahdollisuus voittaa!

Kaikille jäsenille määritetään automaattisesti onnennumero, joka löytyy omalta jäsentililtä. Jos onnennumero on sama kuin Joulukalenterin luukusta paljastuva numerosarja, voittaa kyseisen päivän palkinnon itselleen. Voiton osuessa kohdalle Joulukalenteri antaa siitä voittoilmoituksen ja asiasta lähtee vahvistus myös voittajan sähköpostiin.

Joulukalenterissa on 24 luukkua, jotka avautuvat päivittäin kello 00.00. Tarkastaakseen oman onnennumeronsa ja palkinnon voittavan numerosarjan vastaavuuden on jäsenen oltava kirjautuneena sisään Rakentaja.fi-palveluun.

Siirry Joulukalenteriin tarkastamaan oletko voittanut

Myös Rakentaja.fi-Jäsentukku on joulukuun ajan pullollaan kampanjatarjouksia Joulukalenterin palkintotuotteista, jotka ovat oivia joululahjaideoita!

Siirry Joulukalenteriin tarkastamaan oletko voittanut

Joulukalenterin toimintatapa

1. Jokaiselle Rakentaja.fi-jäsenelle määritetään henkilökohtainen onnennumero. Onnennumero löytyy omalta jäsentililtä sekä jäsenten sähköposteihin lähetettävästä Joulukalenteri-infosta.

2. Jokaiselle Joulukalenterin tuotepalkinnolle on arvottu voittonumero, joka on yksi jäsenten onnennumeroista.

3. Joulukalenterin uusi luukku avautuu joulukuussa joka päivä klo 00.00.

4. Jäsen kirjautuu Rakentaja.fi-palveluun ja käy tarkistamassa Joulukalenterin päivän luukun kohdalla, onko hän voittanut. Palkinnon numerosarjaan täsmäävällä onnennumerolla voittaa ko. palkinnon.

5. Joulukalenterin tuotteet, joille ei ole löytynyt voittajaa onnennumeron perusteella 26.12. klo 24 mennessä, arvotaan Joulukalenterissa viimeistään 26.12. käyneiden jäsenten kesken. Jäsenen tulee olla kirjautuneena sisään Rakentaja.fi-palveluun, jotta käynti rekisteröityy. Arvonta suoritetaan 29.12. Voittajille ilmoitetaan voitosta sähköpostitse. Kaikkien voittaneiden nimet/tuotteet julkaistaan 30.12. ilmestyvässä verkkolehdessä.

Jos Joulukalenterin loppuarvonnassa voittaa tuotteen, jonka on tilannut joulukuussa Rakentaja.fi-Jäsentukun kampanjatarjouksesta, saa maksamansa tuotteen hinnan takaisin kaksinkertaisena!

Haluatko voittaa Joulukalenterista? Liity jäseneksi!

Jos et vielä ole Rakentaja.fi-palvelun jäsen, liity nyt! Jäsenenä saat automaattisesti onnennumeron, jolla voit tarkastaa, oletko voittanut Joulukalenterissa. Kaikki jäsenet, jotka ovat sisäänkirjautuneena käyneet Joulukalenterissa 1.12.-26.12.2011 välisenä aikana, ovat mukana lunastamattomien palkintojen arvonnassa. Jäseneksi liittyminen on täysin ilmaista eikä se velvoita mihinkään.

Liity jäseneksi

Joulukalenterin säännöt
 
Julkaistu
23.11.2011