Mikä on Löydä sähkömies -palvelu?

Löydä sähkömies on palvelumalli, jonka avulla sähköistysapua tarvitseva kuluttaja – Sinä omassa kodissasi tai vapaa-ajan asunnollasi – ja sähköalan ammattilainen löytävät toisensa ja löytävät myös keskustelussa yhteisen sävelen.

Mukaan palveluun on valmennettu satoja sähkömiehiä ympäri maatamme. Heillä on käytössään nykyaikaiset keinot sähköistyksen nykytason ja asukkaiden tarpeiden selvittämiseen. Heillä on tavallista parempi palveluasenne ja osaamista ehdottaa vaihtoehtoja niin, että asiakas voi olla varma parhaan lopputuloksen saavuttamisesta. Löydäsähkömies.fi on sivusto, johon on koottu monipuolisesti tietoa siitä, millä sähköistyksen keinoilla kodin energiatehokkuutta, asumismukavuutta ja sähköturvallisuutta voi parantaa. Ja sivustolla on myös sähkömiehen hakupalvelu.

Löydä sähkömies -haussa luotettavat ammattilaiset

Käytä aina sähköasennuksiin toimiluvan omaavaa ammattilaista niin voit olla varma, että sinä ja perheesi voitte turvallisesti käyttää kodin sähköistyksiä. Kirjaudu sivulle www.löydäsähkömies.fi. Siellä olevasta hakupalvelusta voit hakea alueellasi toimivat alan sähköasennusyritykset. Lähetä palvelun kautta yhteydenottopyyntöjä tai poimi puhelinnumero / e-mail osoite ja soita tai lähetä sähköpostitse yhteydenottopyyntö.

Löydä sähkömies –palvelun sähkömiehillä on käytössään määrämuotoinen, nykyaikainen menetelmä sähköistyksen nykytason kartoitukseen ja mittaamiseen kattavasti.

He osaavat tehdä ehdotuksia järkevistä kokonaisratkaisuista juuri Sinun kotiisi ja perheesi tarpeisiin. Jos esimerkiksi tavoitteesi on saada pienennettyä sähkölaskuasi, sähkömies osaa ehdottaa, miten energiatehokkuutta voi parantaa ilman, että asumismukavuus huonontuisi. Eikä vain ehdottaa, vaan myös tehdä sovitut asennukset.

Muista että sähkötyöt tulee aina teettää alan ammattilaisilla jo turvallisuussyistä. Omatoiminen “savun hälvettyä tarkastamme kytkennän” -harjoittelu ei yksinkertaisesti ole sallittua.

Sovi tapaaminen sähkömiehen kanssa

löydäsähkömies

Vastaavatko kotisi sähköt tarpeitasi?

Autot katsastetaan vuosittain ja tietokoneita päivitetään vähän väliä. Mutta miten on kotisi laita – mitä vuosimallia ovat sähköjärjestelmä, pistokkeet, johdot, valaistus, ilmastointi, automaatio? Myös sähköasennukset vanhenevat ja vaativat päivittämistä.

Haluatko huolettomuutta ja vaivattomuutta? Muistettavaa on meillä kaikilla liikaa ja erilaisilla automaatioratkaisuilla voit helpottaa elämääsi. Ja samalla lisätä turvallisuutta ja energiatehokkuutta.

Ja jos rakennat, Löydä sähkömies -palvelun kautta löydät alan osaajan, joka auttaa sinua hoitamaan hommat alusta lähtien oikein. Mielenrauhan lisäksi säästät rahaa ja saat kodistasi käytännöllisemmän, turvallisemman, tyylikkäämmän ja mukavamman.

Teetä kodin sähköistyksen kuntokartoitus eli sähkötesti

Kodin sähkötesti koostuu sähkölaitteiston nykytilan tarkastuksesta ja tarpeiden ja toiveiden läpikäynnistä. Sähkötestillä selviää, mitkä asiat sähkölaitteistoissa ovat jo kunnossa ja löytyykö mahdollisia vikoja tai puutteita, jotka voivat aiheuttaa vaaraa ihmisille tai omaisuudelle. Kodin sähköistyksen tilaa arvioidaan rakentamisajankohdan määräysten mukaan, myös nykyisin voimassa olevat vaatimukset huomioiden.

Saat tarkastuksesta pöytäkirjan, jossa sähköistyksen tila allekirjoitetusti todetaan. Pöytäkirjasta selviää myös miten mahdollisten vikojen tai puutteiden kanssa suositellaan toimittavan. Tavoitteena on vähintään sähköturvallisuusvaatimukset täyttävä mutta myös tarkoituksenmukainen, käyttäjäystävällinen ja energiatehokas sähkölaitteisto.

Luotettavan kuntokartoituksen tekemiseen tarvitaan aina valtuutettu sähkömies. Tekijät löydät Löydä sähkömies -hausta. Ammattilainen tuntee hyvin sekä vanhat että nykyiset sähköturvallisuusvaatimukset. Hän osaa asennuskäytännöt sekä uusilla että vanhemmilla asennustarvikkeilla sekä suositella asumismukavuutta lisääviä ja energiatehokkuutta parantavia ratkaisuja.

sahkomies-logo-14-web
 
Julkaistu
27.8.2015