Kylpyamme kruunaa kylpyhuoneen

Kuulutko sinä niihin ihmisiin, jotka saavat voimia rentouttavista kylpyhetkistä? Onko haaveissa kylpyamme ja rentouttavat kylvyt? Nyt on oikea hetki tehdä haaveista totta. IDOn laajasta valikoimasta löytyy sopiva kylpyamme miltei jokaiseen kylpyhuoneeseen. Pienin malli vaatii tilaa alle neliömetrin (1400 x 700 mm), ja suurin kylpyamme sopii kahden hengen yhteiskylpyihin. Rakenteisiin upotettava kylpyamme antaa kylpyhuoneelle elegantin ilmeen, mutta ne vaativat enemmän tilaa ympärilleen.

Lue lisää IDO-kylpyammeista

Uusista IDO Seven D -kylpyammeista
mielenkiintoisin lienee IDO Seven D
1400 kulma-amme, jossa on tilaa
loikoiluun ja leikkeihin.Uusista IDO Seven D -kylpyammeista mielenkiintoisin lienee IDO Seven D 1400 kulma-amme, jossa on tilaa loikoiluun ja leikkeihin.

Valitse sopiva kylpyamme juuri sinulle

Koon lisäksi ammeen valinnassa on syytä miettiä sen käyttöä. Jos ammetta käyttää koko perhe, kannattaa kiinnittää huomiota myös materiaalin kestävyyteen ja puhdistuksen helppouteen. Teräsemali on turvallinen valinta, joka kestää kovaakin kulutusta.
Jos kaipaat pitkiä, rauhallisia kylpytuokioita ja haluat elämääsi enemmän ylellisyyttä, valitse amme, joka on valmistettu saniteettiakryylistä. Sen pinta on pehmeä ja lämmin, ja vuosien saatossa mahdollisesti syntyvät pintanaarmut voi hioa ja kiillottaa näkymättömiin. Jos valitset rakenteeseen upotettavan mallin, muista että ammeesi vaatii huoltoluukun huoltoa ja puhdistusta varten.

Ammeeseen laskettu lämmin kylpyvesi kosteuttaa myös kylpyhuoneen ilman. Varmista siis, että kylpyhuoneessasi on riittävä ilmanvaihto. Ammetta ympäröivät seinät ja lattia on kosteuseristettävä huolellisesti.
Jalkopäätä kohti kapeneva kylpyamme on helppo täyttää.Jalkopäätä kohti kapeneva kylpyamme on helppo täyttää.

Miten kylpyamme puhdistetaan?

Säännöllinen puhdistus oikeanlaisella puhdistusaineella takaa nautinnolliset ja hygieeniset kylvyt ja pidentää ammeen ikää. Materiaalista riippumatta kylpyamme tulee pestä miedolla pesuaineella ja pehmeällä puhdistusliinalla, ettei pinta vaurioidu. Saniteettiakryyliammeiden naarmut voidaan hioa ja kiillottaa.

Mikä on suosikkisi: Seven D, Trevi vai Continental?

IDO Seven D -ammesarja esittelee oivalluksen, joka tuo täysin uutta kylpyammeiden maailmaan. Ammeen ylivuotojärjestelmä sijaitsee etureunan päällä, jolloin vesi saa nousta ammeen reunan tasolle asti. Näin kylpysyvyys on huimat 450 mm – ammeeseen mahtuu tavallista enemmän vettä ja elämäniloa! Ammeen etureuna on muita reunoja matalampi. Muut reunat antavat kylpijälle hyvän tuen ja suojaavat seinää roiskeilta.

IDO Continental: Mannereurooppalaisten ammeiden veistokselliset muodot tuovat ylellisyyttä kylpyhuoneeseen. Virtaviivaiset ammeet ovat tyylikkäitä katsella ja kylpeä. Ammeiden materiaali on lämmin ja miellyttävä läpivärjätty saniteettiakryyli.

IDO Trevi: Teräsemaliamme on käytännöllinen perusamme, jonka voi upottaa rakenteisiin tai sijoittaa vapaasti ja varustaa etu- sekä päätylevyillä. Etulevy voidaan nostaa kätevästi ylös siivouksen tai huollon ajaksi. Rakenteisiin upotettavassa ammeessa tulee aina olla huoltoluukku. Kaikissa ammeissa on säädettävät jalat 35 mm:n säätövaralla.

Mannereurooppalaisten ammeiden veistokselliset muodot tuovat ylellisyyttä kylpyhuoneeseen.Mannereurooppalaisten ammeiden veistokselliset muodot tuovat ylellisyyttä kylpyhuoneeseen.
 
Julkaistu
11.4.2012