ASTA RAKENTAJA 2012

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 10.-12.2.2012

Helmikuiset Asta Rakentaja 2012 -messut lupaavat jälleen kodin remontoijille ja rakentajille kattavan paketin alan ammattilaisten rakentavaa tietotaitoa ja tuotetietoutta sekä mahdollisuuden tutustua alan palveluntarjoajiin. Hae lisäpotkua rakennus- ja remonttihankkeeseesi Asta Rakentaja -messuilta!

Tulosta Kirjakuponki tästä...

Rakentava tietopaketti

Messut tarjoavat ratkaisuja ja ideoita oman kodin rakentajalle ja remontoijalle niin rakennusprojektin suunnittelu- kuin rakennusvaiheessakin. Messuviikonvaihteen aikana selvität mutkattomasti suunnitelmiesi realistiset kustannusarviot, vertailet rakentamisen osa-alueiden palvelutarjontaa ja tutustut alaan liittyviin yrityksiin ja yhteisöihin. Asta Rakentaja -messuilla voit rauhassa miettiä vaihtoehtoja uudeksi kotikunnaksesi, pohtia unelmakotisi kerroslukua tai selvittää rakennuslupakäytäntöjä oman- tai vuokratontin osalta. Samalla selvität omiin rakennus- ja remontointitarpeisiisi parhaiten soveltuvat rakennusmateriaalit ja työvälineet, tutustut kätevästi muun muassa lämmitysjärjestelmävaihtoehtoihin ja saat tietoa monipuolisesta kodin sisäpintojen materiaalivalikoimasta.

Lisätietoja ASTA Rakentaja messuista ->>

Pintaremontilla pisteet kotiin

Jo kodin pintojenkin päivittäminen tuo kotiinsi uuden ilmeen. Olipa ajatuksissasi sitten koko huushollin kattava pintaremontti, lattiapintojen uudistaminen tai maalitelaan tarttuminen, uudet materiaalit, kuosit ja sävyt piristävät arkisia kodinaskereita. Asta Rakentaja -messuilla on esillä materiaalivaihtoehtoja moneen makuun. Laattaa, lasia, paneelia vaiko boordia? Entä päätyäkö parkettiin vai laminaattiin? Sinä päätät! Messuilta löytyy paljon käytännönläheisiä vinkkejä ja idearikkaita alan ammattilaisia - poimi suosikki-ideat omaan kotiin ja tartu tuumasta toimeen. Olittepa sitten kaavailleet tee-se-itse-henkilön rakennusprojektia tai talopakettia, kysellä Asta Rakentajan asiantuntijoilta saattaa kysellä, millainen huonejärjestys toimii, kuinka syntyy kätevä keittiö, mikä laudepuu varmistaa makeat löylyt, mihin ilmansuuntaan terassi kannattaa sijoittaa tai mitä maa-aineksia, kivetyksiä sekä ulkovalaisimia on tarjolla.

Tuotetalossa ollaan energiatehokkaina

Puusuutarit ry:n toteuttamassa 50 neliömetrin kokoisessa Tuotetalossa on mahdollisuus punnita aidossa miljöössä erilaisia rakennustarvikevalmistajien energiatehokkaita rakenneratkaisuja. Tuotetalossa on esillä myös sisustuspintamateriaaleja sekä julkisivumateriaaleja. Talon rakentaa ryhmä alan opiskelijoita, jotka toimivat talon esittelijöinä koko messuviikonvaihteen ajan.

Kuka koolaa ja kuka vasaroi?

Paikalla on runsaasti vahvaa tietotaitoa, sillä messuosastot, työnäytökset, tietoiskut ja seminaarit olivat täynnä vinkkejä ja ohjeita, jotka auttavat ryhtymään tuumasta toiseen.

Lisätietoja ASTA Rakentaja messuista ->>
 
Julkaistu
7.2.2011