Lasiterassin talviasennuksessa on ideaa!

Lasikuistit, porstuat ja verannat ovat kuuluneet perinteiseen, suomalaiseen talonrakentamiseen. Vuosien saatossa ovat talojen ilme ja rakennusmateriaalit muuttuneet ja lasikuistit pelargonioineen ovat päässeet unohtumaan. Energiansäästötavoitteet, rakennusten kalliit neliöhinnat ja luontoarvojen korostuminen ovat nostaneet nykyajan lasikuistit uuteen kukoistukseen.

Lue lisää Lumonin lasiterasseista

Jätä yhteydenottopyyntö lasiterasseista

Lasiterassi taipuu helposti vaikkapa näyttäväksi ruokailu- ja juhlatilaksi.Lasiterassi taipuu helposti vaikkapa näyttäväksi ruokailu- ja juhlatilaksi.

Edullisia ja ekologisia lisäneliöitä

Lasiterasseilla saadaan rakennukseen edullisesti monikäyttöistä ja energiaa säästävää lisätilaa. On paljon tilanteita, joissa ei tarvita lämmitettyä sisätilaa. Etelään tai länteen avautuva lasiterassi lämpiää nopeasti auringonpaisteessa ja raikkaassa ulkoilmassa on mukava oleskella.

Lasiterassi taipuu näyttäväksi ruokailu- ja juhlatilaksi, kuntosaliksi, olohuoneeksi, turvalliseksi lasten leikkipaikaksi, harrastetilaksi, viherhuoneeksi, saunan vilpolaksi tai vain rentoutumispaikaksi. Jouluna tai pääsiäisenä sinne voi sisustaa kokonaisen teemamaailman. Huonekalut ovat suojassa katetussa tilassa, eikä niitä tarvitse raahata suojaan sateen sattuessa.

Lasiterasseilla saadaan rakennukseen edullisesti monikäyttöistä ja energiaa säästävää lisätilaa.Lasiterasseilla saadaan rakennukseen edullisesti monikäyttöistä ja energiaa säästävää lisätilaa.

Hanki terassi talvella

Kun lasitus tehdään talvella, piha ja puutarha pysyvät hyvinä eikä pihapiiri turhaan vahingoitu vaan kevät saapuu uudelle terassille ja upealle pihalle aikaisemmin. Ja mikä parasta, tällöin pääset nauttimaan kesästä, eikä aurinkoisinta aikaa tarvitse uhrata remontointiin.

Lasiterassin hankinta talvella:

  1. Terassin suunnittelu, tarjous ja aikataulutus
  2. Suunnitellun terassialueen puhdistus lumesta
  3. Perustusten teko
  4. Lasiterassin rungon pystytys
  5. Lasiterassin liukuovien asennus
Sinulle näistä tehtäväksi jää vain lumityöt ja talvesta nauttiminen.

Nopealla päätöksellä ja pienellä lumityöllä voit säästää mukavasti. Toimi heti! -20 % lasiterassin talvihankintaetu on voimassa 3.1. - 28.2.2012 tilatuille lasiterasseille.

LumityötLumityöt
Perustusten tekoPerustusten teko
Lasiterassin rungon pystytys.Lasiterassin rungon pystytys.

Lasiterassin liukuovien asennus.Lasiterassin liukuovien asennus.

Pyydä tarjous lasiterassista

Lumon lasiterassi on varma kokonaisratkaisu. Lumon-edustaja suunnittelee lasituksen kanssasi ja tekee sitovan tarjouksen. Palvelussamme voit jättää yhteydenottopyynnön lasiterassista kotiisi. Täytä yhteystietosi, niin Lumon-edustaja ottaa sinuun yhteyttä.

Jätä yhteydenottopyyntö tästä

 
Julkaistu
4.2.2013