Boschin PMD 10 rakenneilmaisimella paikannat, mitä et näe

Remontoidessa on ennen poraamista hyvä tarkastaa, mitä seinän sisällä on. Kun apunasi on Boschin PMD 10 rakenneilmaisin, on sama, missä poraat: Voit aina tehdä sen turvallisesti. Boschin kätevällä digitaalisella rakenneilmaisimella näet mahdolliset esteet: jännitteelliset sähköjohdot, kupariputket tai rauta- ja ei-rautametalleista valmistetut kannattimet ja kehykset sekä puukoolaukset.

Tilaa Jäsentukusta!

Jännitteelliset sähköjohdot, kupariputket tai rauta- ja ei-rautametalleista valmistetut kannattimet ja kehykset... Boschin PMD 10 rakenneilmaisin näyttää sen mitä et näe.Jännitteelliset sähköjohdot, kupariputket tai rauta- ja ei-rautametalleista valmistetut kannattimet ja kehykset... Boschin PMD 10 rakenneilmaisin näyttää sen mitä et näe.

Remontoi turvallisesti

Nyt voit vasaraporata tai porata huoletta. Laite on myös ergonominen ja todella helppo käyttää. Sisäänrakennettu LED-näyttö ilmoittaa kolmella eri värillä, missä voi porata vaaratta. Samalla helpottuu porauskohdan merkkaaminen. Täysautomaattinen kalibrointi takaa helpon ja virheettömän työskentelyn.

Katso video!
PMD 10 auttaa löytämään piiloon jääneet kohteet mm. kylpyhuoneissa, keittiöasennuksissa, sähköasennuksissa ja aina, kun seinään ollaan tekemässä aukkoa. PMD 10 tekee taulujen ripustamisesta ja hyllyjen kiinnittämisestä myös sisustajalle turvallisempaa.

Vinkki käyttäjälle: Tarkan mittaustuloksen saamiseksi kannattaa asettaa toinen käsi tutkittavalle pinnalle ennen konetta. Tällä keinolla voit vähentää staattisen sähkön mahdollista vaikutusta mittaustulokseen!

PMD 10:ssä on erikseen metallimodus rauta- ja ei-rautametallien sekä jännitteellisten johtojen paikantamiseen sekä puumodus puun ja metallirakenteiden sekä jännitteellisten johtojen paikantamiseen väliseinien takaa. Ei enää arvailua! Boschin luotettava rakenneilmaisin PMD 10 on nyt saatavilla kätevästi Jäsentukusta!

PMD 10 tekniset tiedot

Maksimi paikantamissyvyys:

 • rautapitoiset metallit 10 cm
 • muut kuin rautapitoiset metallit 8 cm
 • sähköjohdot (jännitteiset) 5 cm
 • koolaus 3,5 cm

Kalibrointi: automaattinen

Paino: 0,3 kg

Ääni (päällä/pois)
Taustavalo (päällä/pois)

Vakiovarusteet:
Säilytyskotelo
Paristo


Tilaa Jäsentukusta!
      Bosch PMD 10
      Bosch PMD 10
 
Päivitetty
20.7.2012