Isänpäivälahjaksi kevyt ja voimakas Bosch-akkuruuvinväännin

Isänpäivä on lähellä! Tilaa isälle upea Boschin IXO-akkuporakone Jäsentukusta ja ojenna tästä tulostettu lahjakortti isänpäivänä isälle.

Markkinoiden eniten myyty, tehokas Boschin akkuruuvinväännin IXO on taaatusti onnistunut lahja. Voit valita kahdesta - IXO Vino II:n tai IXO IV Set:in.

IXO Vino II -lahjapakkaukseen sisältyy:
  • IXO IV -akkuruuvinväännin
  • lataustelakka
  • 10 ruuvauskärkeä (sis. IKEA kärki)
  • viinipullonavaajakärki
  • puulaatikko

Boschin IXO IV on kevyt, kompakti ja voimakas akkuruuvinväännin yleisiin ruuvaustöihin. Pehmustetulla kahvalla (Softgrip) varustetun ergonomisen muotoilun ansiosta kone istuu hyvin käteen. Uusin akkutekniikka huolehtii erittäin pitkästä käyntiajasta. IXO Vino II:ssa mukana kolme erilaista, taiteilijan suunnittelemaa viinipullonavaajankärkeä, jotka vaihtelevat pakkauksittain.

Erikoispakkaus nyt hintaan 59 € + toimituskulut.

IXO Vino II toimitetaan kauniissa puisessa lahjapakkauksessa.IXO Vino II toimitetaan kauniissa puisessa lahjapakkauksessa.
IXO IV SetIXO IV Set

IXO IV Set auttaa hankalissa paikoissa

Vaihtoehtona IXO IV Set, jossa IXO IV -akkuruuvinvääntimen, lataustelakan ja 10 ruuvauskärjen lisäksi mukana lisävarusteina epäkeskoruuvauspää ja 90 asteen ruuvauspää, joiden avulla voit ruuvata helposti niin ahtaisiin paikkoihin kuin nurkkiinkin.

Isänpäivähintaan Jäsentukusta nyt 74,90 e + toimituskulut.

Tilaa IXO Vino II tai IXO IV Set Jäsentukusta
IXO IV Set on ratkaisu ongelmallisiin ruuvauskulmiin.IXO IV Set on ratkaisu ongelmallisiin ruuvauskulmiin.
 
Päivitetty
1.11.2011