Vältä pakkasten aiheuttama vesivahinko

Suomessa rekisteröidään vuosittain yli 20 000 omakotitalojen ja huviloiden vesivahinkoa. Perheelle vesivahinko merkitsee usein todella suurta ongelmatilannetta. Pahimmassa tapauksessa asunto muuttuu pitkiksi ajoiksi asumiskelvottomaksi ja joudutaan evakkoon asumaan. Vaurioiden purkutyöt kuivaamisineen ovat aikaa vieviä operaatioita. Lisäksi vahingoittuneen alueen korjausrakentaminen vie oman aikansa ennen kuin voidaan muuttaa takaisin.

Lue lisää vesivuotokytkimestä

Leakomaticin tuotevalikoima koostuu tehokkaista ja helposti asennettavista vesivuotokytkimistä, jotka havaitsevat vuodot kiinteistöjen vesijohdoissa.Leakomaticin tuotevalikoima koostuu tehokkaista ja helposti asennettavista vesivuotokytkimistä, jotka havaitsevat vuodot kiinteistöjen vesijohdoissa.

Vesivahinko saattaa osua omalle kohdalle

Vahinkoalttiisiin kiinteistöihin kuuluvat erityisesti 1960- ja 70-luvulla rakennetut omakotitalot, joissa tapahtuu puolet kaikista vesivahingoista, mutta vahinkoja havaitaan myös uusissa noin 2–5-vuotiaissa taloissa.

Paukkupakkaset saattavat iskeä terävät hampaansa vesiputkeen ja juuri siihen kohtaan, josta vuotava vesi aiheuttaa mahdollisimman paljon tuhoa. Vaikka asunnon sisäpuolella hirret olisivat lämpöisissä oloissa, roudan rikkomat vesiputket puutarhassa aiheuttavat harmaita hiuksia. Keväällä tulppaanit saavat väistyä kaivurin tieltä ja uusi moottorivene jäädä näyteikkunan taakse. Halvemmallakin olisi päässyt.

Leakomatic valvoo puolestasi

Leakomaticin vesivuotokytkin valvoo silmä kovana myös silloin, kun omat silmät eivät ennätä. Kesämökit, huvilat ja vapaa-ajanasunnot makailevat tyytyväisinä pitkät ajat yksikseen. Vesivuotokytkimen ansiosta saa itsekin heittää yhden huolen harteiltaan. Vesivuotokytkin on myös oiva väline kotiin.

Vesivahinko kotona vältetään, vaikka itse on lähtenyt lumimyräkkää karkuun etelän lämpöön. Ja mikä parasta, vesivuotokytkimen hinta ei päätä huimaa. Kannattaa myös kysyä vakuutusyhtiöltä, paljonko laitteen asennus pudottaa maksettavaa vakuutuslaskun loppusummaa.
Leakomaticin vesivuotokytkin valvoo silmä kovana myös silloin, kun omat silmät eivät ennätä.Leakomaticin vesivuotokytkin valvoo silmä kovana myös silloin, kun omat silmät eivät ennätä.

Turvaa kotisi

Leakomaticin tuotevalikoima koostuu tehokkaista ja helposti asennettavista vesivuotokytkimistä, jotka havaitsevat vuodot kiinteistöjen vesijohdoissa. Vuodon sattuessa vesivuotokytkin ilmoittaa vuodosta ja katkaisee vedentulon suuren vahingon ehkäisemiseksi. Leakomatic vesivuotokytkin on tarkkuudeltaan ainutlaatuinen. Vesivuotokytkimet ovat hyvin tarkkoja ja havaitsevat luotettavasti myös pienet tippavuodot. Turvaat kotisi ja samalla nostat kiinteistön arvoa. Lisäksi Leakomatic auttaa pienentämään vedenkulutusta havaitsemalla myös esimerkiksi vuotavat hanat.

Vesivuotokytkimen ansiosta voit keskittyä muuhun
kuin mahdollisista vesivahingoista huolehtimiseen.Vesivuotokytkimen ansiosta voit keskittyä muuhun kuin mahdollisista vesivahingoista huolehtimiseen.

Tiesitkö että:

  • Vuotava hana kuluttaa 40 litraa vettä vuorokaudessa

  • Ompelulangan paksuinen vuoto (0,3 mm) kuluttaa 80 litraa vettä vuorokaudessa

  • Vuotava wc-istuin kuluttaa 1100 litraa vettä vuorokaudessa


 
Julkaistu
14.11.2011