Varastohyllyt järjestykseen Sovella@garage -kalusteilla

Sovella@garage on kalustesarja, joka tarjoaa kaiken mitä tarvitset unelmiesi harrastustilaan. Se pitää sisällään monipuolisen valikoiman siirrettäviä ja yhdisteltäviä tuotteita, joilla autotalli pysyy siistinä ja työkalut paikoillaan. Voit ostaa valmiita työpisteitä tai erilaisia hyllyjärjestelmiä, joista voit koota mieleisesi kokonaisuuden. Sovella@garage järjestää varastohyllyt.

Lisätietoa varastohyllyistä

Sovellan varastohyllyjen ja muiden kalusteiden avulla autotalli pysyy järjestyksessä.Sovellan varastohyllyjen ja muiden kalusteiden avulla autotalli pysyy järjestyksessä.

Joustavaa varastointia

Polkupyörät, lastenrattaat, lapiot, kottikärryt ja kypärät... Kodin tärkeitä tavaroita, jotka löytävät luontevasti tilansa ja paikkansa varastosta, mutta millaisesta varastosta? Säädä Sovella-varastosi kuten haluat: koukut, listat, hyllyt, korit, reikälevyt, kannattimet, niistä rakennat oman Sovellasi, joka joustaa, kasvaa, muuttuu – aivan kuten sinun varastointitarpeesi elämän eri vaiheissa.

Sovella@garage-kalustesarjaan kuuluvat: korkeussäädettävä työpöytä; pyörillä liikkuva siirrettävä työpöytä, jossa yhdistyvät työtaso, laatikosto ja kaappi; sekä pyörillä varustettu huoltovaunu, jonka laatikoston kansi toimii työtasona. Työkalusäilytykseen soveltuvat erityisesti: työkaluvaunu, jonka yläosassa on lukittava kaappi työkalukoukuille; sekä monitoimikaappi, joka sisältää vahvistetun työtason, laatikon poimintarasioineen sekä reikälevyn työkalukoukkuineen.
 

Voit lisätä teräshyllyjen kantavuutta
kaksinkertaiseksi erityisillä tuilla.
Näin saat tukevuutta esim. painavien
rakennustarvikkeiden varastointiin.Voit lisätä teräshyllyjen kantavuutta kaksinkertaiseksi erityisillä tuilla. Näin saat tukevuutta esim. painavien rakennustarvikkeiden varastointiin.
Erilaiset harrastusvälineet ja
kausitavarat mahtuvat paremmin
50–60 cm syviin hyllyihin.Erilaiset harrastusvälineet ja kausitavarat mahtuvat paremmin 50–60 cm syviin hyllyihin.

Työkalut ja tarvikkeet pysyvät
paikoillaan ja ovat helposti saatavilla reikätaustaan kiinnitetyissä koukuissa.Työkalut ja tarvikkeet pysyvät paikoillaan ja ovat helposti saatavilla reikätaustaan kiinnitetyissä koukuissa.

Sovella@garage-säilytystelineet vapauttavat lattiatilaa

Säätölistoihin kiinnitettävät säilytystelineet vapauttavat kallisarvoista lattiatilaa ja mahdollistavat raskaiden tarvikkeiden ja välineiden säilyttämisen seinällä. Rengas/yleistelineen päällä voi säilyttää auton renkaita ja esim. suksiboksia tai kanoottia. Toinen isojen autonrenkaiden säilytykseen tarkoitettu tuote, rengastelinepari, voidaan asettaa roikkumaan vaakakiskoon tai kiinnittää suoraan seinään.

Polkupyörän voi ripustaa säätölistoihin kiinnitetyn polkupyörän kannatinparin varaan. Taittopöytä kiinnitetään säätölistoihin, ja sen voi kääntää alas tarvittaessa.
Siirrettävä työpöytä, jossa on kestävä työtaso, laatikosto ja kaappi.Siirrettävä työpöytä, jossa on kestävä työtaso, laatikosto ja kaappi.
Taittopöytä sopii siis hyvin pieniin ja ahtaisiin tiloihin, joissa tarvitaan työtasoa. Pienet tarvikkeet säilyvät laatikkolistoihin asetettavissa muovilaatikoissa. Työvaatteet ja esim. harrastuksiin liittyvät haalarit on helppo säilyttää naulakossa tai henkarissa vaatetangolla.

Laatua ja hyvää suunnittelua

Sovella@garage on luotu Sinulle, joka arvostat kaikessa laatua ja hyvää suunnittelua. Sovella@garage -kalustesarjan tuotteet ovat raskaaseen ammattikäyttöön suunniteltuja, ne eivät keiku tai kitise. Laatu näkyy vankassa rakenteessa, huolitelluissa yksityiskohdissa ja toiminnallisuudessa. Hyvin suunniteltujen kalusteiden ansiosta omassa autotallissa tai harrastetilassa puuhaaminen on todellista arjen luksusta.

Sovella@garagen valikoimasta löydät siirrettäviä ja yhdisteltäviä säilytyskalusteita, tasoja ja työpisteitä, joista voit koota mieleisesi kokonaisuuden. Viimeistele työtilasi seiniin kiinnitettävillä hyllyjärjestelmillä ja lisätarvikkeilla.
 

Säätölistoihin kiinnitettävät säilytystelineet vapauttavat kallisarvoista lattiatilaa ja mahdollistavat raskaiden tarvikkeiden ja välineiden säilyttämisen seinällä.Säätölistoihin kiinnitettävät säilytystelineet vapauttavat kallisarvoista lattiatilaa ja mahdollistavat raskaiden tarvikkeiden ja välineiden säilyttämisen seinällä.
 
Julkaistu
4.11.2013