Ulos asennettavan sähkökeskuksen on kestettävä sään armoilla

Vapaa-ajan asuntoon ja omakotitaloon

ABB:n kotimaiset mittauskeskukset on tehty kestämään kovissa olosuhteissa ja sulautumaan ympäristöönsä. Rakennusprojektin alkaessa mittauskeskus pystytetään usein ensimmäisenä tontille.

Näpsä plus -mittauskeskuksen voit sijoittaa heti oikealle paikalleen, jolloin säästyt keskuksen myöhemmältä siirtämiseltä ja uudelleen asentamiselta. Näpsä plus -mittauskeskus on varustettu kahdella maadoitetulla pistorasialla ja voimapistorasialla. Voit yhdistää niihin kellokytkimen esimerkiksi auton lämmitystä tai pihavaloja ohjaamaan.

Kaikki keskuksen pistorasiat ovat vikavirtasuojattuja. Vikavirtasuojakatkaisija voi pelastaa tapaturmalta johto- tai laitevaurion sattuessa. Jokaisessa mittauskeskuksessa on varattu tila sisäänrakennetulle Stotz-ylijännitesuojalle. Se estää tehokkaasti salaman iskun tai kytkentäylijännitteiden siirtymisen sähköverkkoon. man iskun tai kytkentäylijännitteiden siirtymisen sähköverkkoon. Vaurioalttiit sähkölaitteesi, kuten tietokoneet ja televisiot ovat ylijännitesuojan ansiosta turvassa.

Keskuksen asennusvaihtoehdotKeskuksen asennusvaihtoehdot

Sinkitystä teräslevystä tehty, laadukkaasti maalattu mittauskeskus pärjää niin meren rannalla suolaisessa kosteudessa kuin pohjoisen pakkastuiskuissakin.

Mittauskeskukset ovat asennusvalmiita kokonaisuuksia, jotka tarjoavat toimivan ratkaisun sekä omakoti- että mökkirakentamiseen. Ne soveltuvat niin putkelliseen kuin putkettomaan asennukseen. Voit asentaa sen pintaan tai upottamalla, sisälle tai ulos. Päätyessäsi mittauskeskukseen nautit lämmöstä ja huolettomuudesta - mittauskeskus antaa elämänvirtaa!

Sähköllinen idylli veden äärellä.Sähköllinen idylli veden äärellä.
 
Julkaistu
8.11.2011