Siis mitkä sähkötreffit?

No niin. Nyt laitetaan kodin sähköistykset ajanmukaiselle tasolle energiatehokkuuden, asumismukavuuden ja sähköturvallisuuden osalta. Tehokkaasti ja luotettavasti. Sähkötreffit.fi –palvelusta löydät asuinalueellasi toimivien alan ammattilaisten yhteystiedot Löydä sähkömies –haulla. He selvittävät kotisi sähköistyksen tason ja tarpeet sekä erityistoiveesi, ja laativat toimenpide-ehdotuksen. Ja hoitavat homman kuntoon.

Sähkötreffien koulutetut ja luotettavat sähkömiehet osaavat myös kuunnella. He tietävät minkälaisilla uusilla ratkaisuilla ja tuotepaketeilla voit parhaiten leikata sähkölaskua ja parantaa samalla asumismukavuutta. Muista että sähkötyöt tulee aina teettää alan ammattilaisilla turvallisuussyistä. Omatoiminen “savun hälvettyä tarkastamme kytkennän” -harjoittelu ei yksinkertaisesti ole sallittua.

Sovi sähkötreffit sähkömiehen kanssa

Vastaavatko kotisi sähköt tarpeitasi?

Autot katsastetaan vuosittain ja tietokoneita päivitetään vähän väliä. Mutta miten on kotisi laita – mitä vuosimallia ovat sähköjärjestelmä, pistokkeet, johdot, valaistus, ilmastointi, automaatio? Myös sähköasennukset vanhenevat ja vaativat päivittämistä.

Sovi nopeat Sähkötreffit STUL:in sähkömiehen kanssa ja varmista, että kotisi sähköasennukset ja laitteet vastaavat tämän päivän tarpeitasi, sopivat sisustukseen ja ovat turvallisia ja energiatehokkaita.

Ja jos rakennat, Sähkötreffien kautta löydät alan osaajan, joka auttaa sinua hoitamaan hommat alusta lähtien oikein. Mielenrauhan lisäksi säästät rahaa ja saat kodistasi käytännöllisemmän, turvallisemman, tyylikkäämmän ja mukavamman.

Tee kodin sähkötesti

Kodin sähkötesti koostuu sähkölaitteiston tilan tarkastuksesta. Siinä selvitetään siis, mitkä asiat kotona on jo kunnossa ja löytyykö mahdollisia vikoja tai puutteita, jotka voivat aiheuttaa vaaraa ihmisille tai omaisuudelle. Kodin sähköistyksen tilaa arvioidaan rakentamisajankohdan määräysten mukaan, myös nykyisin voimassa olevat vaatimukset huomioiden.

Saat tarkastuksesta pöytäkirjan, mistä sähköistyksen tila ilmenee. Pöytäkirjasta selviää myös miten mahdollisten vikojen tai puutteiden kanssa tulee toimia. Tavoitteena on turvallinen sähköturvallisuusvaatimukset täyttävä, tarkoituksenmukainen, käyttäjäystävällinen ja energiatehokas sähkölaitteisto.

Testin tekee sähkömies Sähkötreffeillä. Tekijät löydät Sähkömieshausta. Ammattilainen tuntee hyvin sekä vanhat että nykyiset sähköturvallisuusvaatimukset. Hän osaa asennuskäytännöt sekä uusilla että vanhemmilla asennustarvikkeilla. Testin tekijä osaa myös suositella asumismukavuutta lisääviä ja energiatehokkuutta parantavia ratkaisuja.

Tee pikatesti ja katso onko kotisi sähköturvallisuus syytä tarkastaa.

Sähkö- ja telesähköurakoitsijaliitto STUL ry

Sähkö- ja telesähköurakoitsijaliitto, STUL ry, edustaa 3100 valtuutettua alan yritystä ja on Suomen merkittävin sähköalan asiantuntijajärjestö. STUL on myös arvostetun Euroopan sähköurakoitsijaliittojen järjestön, AIE:n, jäsen ja sillä on kiinteä yhteys kaikkiin Pohjoismaiden sähköurakoitsijaliittoihin, samoin kuin Viron sähköalan yrittäjien liittoon EETEL:iin.

STUL:n jäsenyritysten noin 25 000 ammattilaista huolehtivat siitä, että kaikki mitä tarvitset kodissasi toimii. Valinnanvaraa siis löytyy.

www.sähkötreffit.fi - Lähde sähkötreffeille jo tänään!

Sovi sähkötreffit sähkömiehen kanssa

 
Julkaistu
9.4.2012