Talli niin isolle kuin pienellekin autolle

Erillisellä tallilla tai katoksella on mahdollisuus täydentää kodin piha-aluetta ja luoda samalla näyttävää ilmettä pihapiiriin. Mestaritallien autotallimalliston pohjaratkaisut muuntuvat helposti erilaisiin tarpeisiin ja yksilöllisiin ratkaisuihin. Suunnittele omasi tai kysy erilaisia vaihtoehtoja valmistajalta. Tallivaihtoehtoja on useita niin isoille kuin pienillekin autoille. Valikoimasta löydät varmasti itsellesi mieluisan vaihtoehdon. Mallistoon kuuluu yhden- ja kahden auton tallit ja lähes kaikkiin malleihin on suunniteltu varasto.

Lue lisää Mestaritalleista

Kuvan autotalli on kooltaan 53 m2. Talliin mahtuu kaksi autoa ja tilaa on myös varastohuoneelle.Kuvan autotalli on kooltaan 53 m2. Talliin mahtuu kaksi autoa ja tilaa on myös varastohuoneelle.

Kattava valikoima talleja sekä katoksia

Valikoimasta löytyy katoksia, autotalleja sekä autotalli katoksella yhdistelmiä. Mestaritallien kokovalikoima on kattava. Autokatoksien ja tallien valikoimassa pienin vaihtoehto on katos 10 m² ja suurin autotalli on kooltaan hulppeat 74 m². Katos varastolla on perusratkaisu jokaiseen pihaan. Mallistosta löytyy niin perinteisiä kuin modernimpiakin vaihtoehtoja.

Autotalleja on saatavilla niin kylminä kuin lämpiminäkin vaihtoehtoina jokaisen tarpeen mukaan. Lähes kaikkiin autotalleihin ja katoksiin sisältyy myös pieni varasto-osuus. Varastojen koot vaihtelevat reilusta 6 neliöstä 22 neliöön, riippuen katoksen tai tallin koosta. Osaan malliston vaihtoehdoista on siis mahdollisuus varastoida muun muassa jopa kesäkalusteita ja polkupyöriä.

Autotalli asennettuna

Autotalli- tai katospaketti sisältää seinäelementtien asennuksen ja ristikoiden noston nippuna elementtien päälle. Autotallien seinät ovat suurelementtejä ja ne ovat valmiiksi paneloituja. Muut osat tulevat tarviketoimituksena. Puupinnat valmistetaan pohjamaalattuna. Maalien värivalikoima on laaja ja sävyt ovat kauniita vaaleita sävyjä.
 
Päivitetty
15.3.2021