Parketti on arvostetuin lattianpäällyste
- Kartano-parketti nostaa sisustuksesi uuteen upeuteen

Kodin sisustaminen alkaa aina jostakin. Mikä inspiroi sinut toteuttamaan unelmasi? Aloitatko esineistä joihin olet kiintynyt ja joiden parissa viihdyt, tai ehkä yksityiskohdista jotka kiinnittävät huomion ja tuovat muistoja mieleen. Sisustuksen tyyli on usein ensimmäinen askel kohti koko kotisi tunnelmaa ja sielunmaisemaa. Tyylille luo näkyvimmän pohjan lattiasi, joka taustoittaa koko muuta sisustusta - entäpä jos aloittaisit kääntämällä katseesi hetkeksi alas?

Kuvittele Kartano-parketti kotiisi – katso mallia tästä videosta

2-sauvainen valkomattalakattu Saarni-parketti, Saarni Nature Marble Matt.2-sauvainen valkomattalakattu Saarni-parketti, Saarni Nature Marble Matt.

Lattia on yksi päivittäisen elämän näkyvimmistä, käytetyimmistä, arvioiduimmista ja arvostelluimmista asioista. Se on elementti, joka rakentaa jokaisen kodin ilmapiiriä. Ja kun kyseessä on sinun kotisi ja elämäsi, on syytä tyytyä vain parhaaseen. Parkettilattia luo puitteita ja mahdollisuuksia koko sisustukselle. Aitopuinen parketti tekee kodistasi oman, niin että se näyttää ja tuntuu juuri sellaiselta kuin olet aina haaveillut.

Kartano-parketti Tammi Nature Marble Matt; uutta, valoisaa ilmettä tammiparkettiin.Kartano-parketti Tammi Nature Marble Matt; uutta, valoisaa ilmettä tammiparkettiin.

1-sauvainen Kartano elää tätä päivää

Upofloorin valikoimasta voit valita parketin yksi-, kaksi- tai kolmesauvaisena. Sauva-design kertoo sen, kuinka monesta rinnakkaisesta palasta parketin pintakerros on valmistettu. Yksisauvaisen Kartano-parketin pinta on sahattu yhdestä ainoasta laudasta. Leveä lankku luo tilaan arvokkuutta ja rauhallisuutta. Kartano-parkettien suosio lisääntyy voimakkaasti samalla kun muidenkin sisustuselementtien trendi suosii suurempia kokoja. Ne soveltuvat yhtä hyvin avariin oleskelutiloihin kuin makuuhuoneisiin ja korostavat tyylikkäästi erilaisia sisustustyylejä.

Mallistosta löytyy useita puulajeja, lajitelmia sekä pintakäsittelyjä; lakattu, mattalakattu, valkomattalakattu, valkoöljytty, öljytty, harjattu, petsattu - kaikki luonnollista, aitoa puuta.

3-sauvainen Tammi Natural on parkettien klassikko.3-sauvainen Tammi Natural on parkettien klassikko.

Vaivatonta ja huoletonta arkea

Parkettilattia tuo lämpöä jokaiseen huoneeseen ja luo miellyttävän pehmeät, akustiset puitteet vaivattomalle ja huolettomalle elämiselle. Voit valita oman parkettilattiasi lukuisista vaihtoehdoista – jokaiseen makuun ja mieltymykseen löytyy sopiva ratkaisu. Parkettilattia tarjoaa loistavan inspiraation kaikenkokoisten suunnitelmien ja unelmien toteuttamiseen. Puu on uusiutuva ympäristöystävällinen lattiamateriaali, joka antaa perustan hyvälle sisäilmalle. Se luo kotiisi upean ja monitahoisen perustan, jonka varaan seuraavat vuosikymmenet on hyvä rakentaa.

Mikä värimaailma on sinun juttusi – skandinaavisen vaalea, perhe-elämän pyörteissä kestävä lämminsävyinen vai eksoottiset tummat sävyt?

Valitse parketti ja suunnittele sisustusvärit Floor Designer –ohjelmassa

Kotimaista laatua – asennuksen helppoutta

Upofloor-parketit edustavat korkeatasoista suomalaista valmistusteknologiaa ja luotettavaa laatua. Upofloor-parketteja on valmistettu Suomessa jo vuodesta 1987 lähtien. Kaikki Upofloor-parketit ovat helposti asennettavia lukkoponttiparketteja. Asennus onnistuu hyvin omatoimisesti. Tuplex-alusmateriaali takaa toimivan kokonaisuuden ilman erillistä kosteussulkua.

Monipuoliseen parkettivalikoimaan kokonaisuudessaan voi tutustua Upofloorin näyttelytiloissa Espoossa, osoitteessa Sinimäenkatu 8. Tuotteet ovat myynnissä rautakaupoissa ja sisustusliikkeissä kautta maan.
1-sauvainen Kartano-parketti Tammi Silver, harmaasävyiseksi petsattu.1-sauvainen Kartano-parketti Tammi Silver, harmaasävyiseksi petsattu.
 
Julkaistu
31.10.2011