SEPA-kattoristikot mittatilaustyönä

Kantavat rakenteet tekevät rakennuksesta vahvan, tukevan ja turvallisen. SEPA:n vankat kattoristikot soveltuvat erinomaisesti kantaviksi rakenteiksi esimerkiksi omakotitaloihin. Kattotuolit toimivat rakennusten kantavina yläpohjarakenteina. Sepa Oy on Suomen ainoa kattoristikkovalmistaja, jolle on myönnetty kansainväliset sertifikaatit.

Lue lisää SEPA-kattoristikoista

SEPA -kattotuolit valmistetaan aina asiakkaan mittatietojen perusteella.SEPA -kattotuolit valmistetaan aina asiakkaan mittatietojen perusteella.

Kantavia ratkaisuja

SEPA-kattoristikoita valmistetaan yhdeksää erilaista perustyyppiä. Jokainen ristikko suunnitellaan ja valmistetaan yksilöllisesti asiakkaan, mieluiten kohteen rakennesuunnittelijan piirtämän ristikkokaavion perusteella. Kehä- ja mansardiristikoilla saadaan helposti lisää huonetilaa puolitoistakerroksisiin rakennuksiin. Ullakkoristikot on tarkoitettu tavaran säilytystä varten. Massiivipuisia vaarnapalkkeja käytetään yleisesti ns. kurkihirsiasuinrakennuksissa. Niitä käytetään myös yhä enemmän esim. taloyhtiöiden autokatoksissa liimattujen palkkien korvaajana.

Laatua ja toimitusvarmuutta

Suuri kapasiteetti, tuotannossa käytettävä nykyaikaisin teknologia ja ammattitaitoinen henkilöstö varmistavat laadukkaiden kattoristikoiden valmistuksen. Puurakenteet, naulalevyt ja laskelmat kuuluvat Inspecta- Sertifiointi Oy:n laadunvalvonnan piiriin. Saumaton yhteistyö myynnin, suunnittelun, tuotannon ja kuljetuksen kanssa takaa, että kattoristikot ovat rakennuspaikalla sovittuna aikana.
SEPA-kattoristikot ovat rakennuspaikalla sovittuna aikana.SEPA-kattoristikot ovat rakennuspaikalla sovittuna aikana.
Kattoristikoita valmistetaan yhdeksää erilaista perustyyppiä.Kattoristikoita valmistetaan yhdeksää erilaista perustyyppiä.

Hyvän ristikon ABC

Seuraavat asiat huomioimalla varmistat, että kohteeseesi syntyy laadukas kattorakenne:

1. Kattorakennetta suunniteltaessa ole ajoissa yhteydessä kohteesi päärakennesuunnittelijaan, joka antaa ristikon mitta- ja kuormitustiedot. Tietoja käytetään tarjousvaiheessa ja myös lopullisessa ristikkosuunnittelussa.

2. Sepa Oy:n tekninen neuvonta voi avustaa päärakennesuunnittelijaa ristikon suunnitteluun liittyvissä ongelmatilanteissa.

3. Kohteen päärakennesuunnittelija vastaa katon kokonaisjäykistyksestä.

4. Ennen toimitusta kannattaa tutustua SEPA Oy:n sivuilla oleviin varastointiohjeisiin.

5. Tutustu ehdottomasti ristikoiden mukana tuleviin tai netissä oleviin asennus- ja käsittelyohjeisiin

Ammattitaitoa ja huipputekniikkaa

Sepa Oy on vuonna 1982 perustettu perheyritys, joka on kasvanut Suomen merkittävimmäksi ja nykyaikaisimmaksi kattoristikoiden valmistajaksi sekä yhdeksi alan suurimmaksi koko Euroopassa. Yrityksen tehtaat sijaitsevat Keiteleellä ja Porvoossa. Sepa Oy on Suomen ainoa kattoristikkovalmistaja, jolle on myönnetty kansainväliset sertifikaatit. Yritys kiinnittää paljon huomiota myös ympäristöpolitiikkaan ja kehittää sitä jatkuvasti. Toimintaperiaatteisiin kuuluu tiivis yhteistyö alan tutkimus- ja oppilaitosten kanssa.

Lue lisää SEPA-kattoristikoista
 
Julkaistu
10.4.2014