Kaikki näyttää paremmalta parketilla

Upofloor-parketti tuo esiin aidon puun parhaat puolet. Yksilöllinen parkettilattia tekee arjestakin mieleenpainuvan. Aito puinen parketti luo tilaan tyylikkään, mutta silti kodikkaan tunnelman. Upofloor-parketti on helppo valita, kätevä asentaa ja huoleton käytössä. Se soveltuu vauhdikkaaseenkin elämänmenoon.

Kaikilla parkettimalleilla on tunnusomainen ilmeensä, ja ominaisuuksiltaan ne ovat alan huippua – tinkimätöntä laatua, joka kestää. Aidosta puusta tehty parkettilattia on elävä ja kestävä lattiamateriaali, joka ajan myötä kaunistuu entisestään. Parketin luonnollinen ja ajaton tyylikkyys luo antoisan lähtökohdan sisustamiselle.

Lue lisää Upofloor -parketeista

Parkettilattian värisävyllä ja pintakuvioinnilla on keskeinen
merkitys tilan tunnelman luomisessa ja persoonallisen
sisustuksen rakentamisessa.Parkettilattian värisävyllä ja pintakuvioinnilla on keskeinen merkitys tilan tunnelman luomisessa ja persoonallisen sisustuksen rakentamisessa.

Uudista ja yhdistele luovasti

Ambient-malliston valttina on valloittava vaaleus, joka avartaa tilan kuin tilan. Yksinkertainen ja moderni tyyli kannustaa luovaan yhdistelyyn sisustuksessa. Luo omaa silmääsi miellyttävä harmoninen ja yksilöllinen kokonaisuus. Ambient on pelkistetty, raikas ja moderni. Ambient-malliston vaaleansävyisiä puulajeja ovat Saarni ja Koivu sekä kanadalainen Vaahtera. Mallistoon kuuluu myös valkolakattuja ja valkoöljykäsiteltyjä malleja sekä Latte, jossa puunsyitä on korostettu harjauksella ja valkoöljyllä.

Ambient-malliston vaalea ja tasapainoinen sävymaailma luo tilaan avaran eheyden, jossa yksityiskohdat pääsevät oikeuksiinsa.Ambient-malliston vaalea ja tasapainoinen sävymaailma luo tilaan avaran eheyden, jossa yksityiskohdat pääsevät oikeuksiinsa.

Hae rytmi, jonka päälle rakennat elämäsi

Tempo-malliston mukava ja elämänläheinen tunnelma toivottaa lämpimästi tervetulleeksi. Persoonallinen Tempo tekee yleisilmeestä miellyttävän ja mahdollistaa upean sisustuksen. Sen lämpimät sävyt tulevat puun luonnollisista muodoista ja aidosta luonnonmateriaalista. Tempon lämpimän värikkäässä maailmassa tuntuu elämän kotoisa syke. Tempo-malliston parketit on valmistettu lämminsävyisestä puusta: Tammesta, Pyökistä, ja amerikkalaisesta Kirsikasta. Lisäksi mallistossa on Baroque-lämpökäsiteltyjä tuotteita sekä petsauksella sävytettyjä vaaleita ja keskivaaleita puulajeja.

Tempo-mallisto luo kestävän pohjan ajassa elävälle sisustamiselle. Lämpimissä sävyissä toistuvat puunsyiden luonnolliset muodot ja värit täyteläisenä.Tempo-mallisto luo kestävän pohjan ajassa elävälle sisustamiselle. Lämpimissä sävyissä toistuvat puunsyiden luonnolliset muodot ja värit täyteläisenä.

Valitse vahvoja värejä - nauti syvistä tunnelmista

Forte-mallisto luo intiimin aistikkaan kokonaisuuden. Tumman puun sävykkäät vivahteet innostavat rohkeisiin sisustusratkaisuihin. Voimakasvärisestä mallistosta voit valita uudenlaisia täyteläisiä sävyjä ja kontrasteja, joista syntyy yksilöllisen elegantti tunnelma. Forte on tyylitietoinen valinta, joka ei pelkää kontrasteja. Forte luo elämään muhevan kaikupohjan. Forte-malliston puulajit Merbau, Jarrah ja Pähkinä ovat tummia ja pääsin kovempia kuin vaaleammat puulajit.

Forte-malliston syvät sävyt luovat intiimin aistikkaan kokonaisuuden. Tumman puun sävykkäät vivahteet kannustavat sisustuksessa ennakkoluulottomiinkin ratkaisuihin.Forte-malliston syvät sävyt luovat intiimin aistikkaan kokonaisuuden. Tumman puun sävykkäät vivahteet kannustavat sisustuksessa ennakkoluulottomiinkin ratkaisuihin.

Laatua pintaa syvemmältä

Luotettava Upofloor-parketti on kätevä ratkaisu kaikenikäisille ja kaikkiin elämänvaiheisiin. Se soveltuu kaikkiin käyttötarkoituksiin, niin yksityisiin kuin julkisiinkin tiloihin. Omat ja perheesi vaatimukset täyttävällä Upofloor-parketilla voit loihtia viihtyisän tilan, ja lattian, joka kestää vuosikymmeniä.

Upofloor-parketit on valmistettu parhaista raaka-aineista ja kestävän kehityksen mukainen ajattelu ohjaa koko tuotantoketjua. Uusien pintakäsittelytekniikoiden ansiosta parketit kestävät kulutusta entistä paremmin. RealLOC-lukkopontti takaa helpon asennettavuuden ja lattian jämäkkyyden.

Kaikki näyttää paremmalta parketilla!
 
Julkaistu
31.10.2011