Mukautuva teräshormi

Jalotakan kotimaiset teräshormit soveltuvat useisiin eri uunityyppeihin ja kaikkiin puilla lämmitettäviin tulisijoihin. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut hormit ovat turvallisia, rapautumattomia ja käyvät vaikkapa sisutuselementeistä. Sinkitty ulkokuori on maalattavissa asiakkaan toivomuksen mukaan (saatavana myös rst-harjattuna tai kromattuna).
Teräshormien modulaarinen rakenne mahdollistaa erilaisten rakennusten erityispiirteiden huomioimisen. Moduulien kokoja on myös mahdollista määritellä.
Jalotakan hormeilla on 10 vuoden takuu.

Vas. peruspellitys ja piipunhattu, keskellä perinnepellitys, oik. teräshormin pellitys.Vas. peruspellitys ja piipunhattu, keskellä perinnepellitys, oik. teräshormin pellitys.

Turvallinen

Jalotakan teräshormit ovat CE-merkittyjä tuotteita, mikä takaa tuotteiden korkean laadun sekä turvallisuuden. Hormi rakentuu sisäpuolen 1 mm:n ruostumattomasta savuputkesta, 60 mm:n vuorivillaeristeestä sekä sinkitystä 0,6 mm:n ulkokuoresta. JT Teräshormin paloluokitus on T600 (savukaasujen maksimilämpötila on 600 astetta).

Helppo ja edullinen ratkaisu

Jalotakan teräshormisto on helppo ja nopea asentaa johtuen sisä- ja ulkoputkien liitostavasta. Hormisto on rakenteeltaan kevyt eikä näin tarvitse vaativia perustuksia.

Perustoimituksessa kaikki tarvittava

Jalotakan teräshormin perustoimitus sisältää: valmissovitteen tulisijaan, liukupannan, savupellin, sinkityn alajakson, suoran tai kaltevan läpivientirenkaan, höyrysulun tiivisteen, pannan, sinkityt välijaksot, yläjakson,välipohjan eristeen, aluskatteen tiivisteen sekä mustan sadehatun. Lisävarusteena toimitetaan piipun pellityssarja, jota on saatavissa yleisimmissä vesikaton väreissä.
 
Julkaistu
18.10.2011