VILPE® Piippu-läpivienti on sertifioitu vesikattoratkaisu pyöreälle teräspiipulle

SK Tuote Oy on tuonut markkinoille paloturvallisen vesikaton läpiviennin, joka on tarkoitettu metallirakenteisten hormien läpivienniksi. VILPE® Piippu-läpivienti on paloteknisesti testattu ja VTT:n sertifioima tuote (Sertifikaatti nro VTT-C-6081-10), joka takaa paloturvallisuuden myös vesikaton läpiviennin kohdalla.
Testeissä on käyty läpi takkoihin liitettävä CE-merkitty hormimalli ja kiukaisiin liitettävä T600-luokan CE-merkitty hormi. Paloluokituksen lisäksi läpiviennit testattiin nokipalo-olosuhteissa, joissa savukaasujen lämpötila oli jopa 1000 °C. Piippu-läpivienti läpäisi mainitut testit, ja voimme olla varmoja, että tuote täyttää vaativankin käyttäjän tarpeet.

Piippu-läpivientiä on saatavilla kahta kokoa. Piippu-läpivienti no. 1 on tarkoitettu pyöreiden Ø 200 – 265 mm:n piippujen läpivientiin. Piippu-läpivienti no. 2 soveltuu pyöreiden Ø 270 – 380 mm:n piippujen läpivientiin. Tuote käy tiili- ja peltikatoille kolmiosaisen VILPE®-pellityssarjan avulla. Huopakatoilla pellityssarjaa ei tarvita.

VILPE® Piippu-läpiviennin mukana toimitetaan tarkat ja yksinkertaiset asennusohjeet läpiviennin asentamiseen. Kun läpivienti on asennettu oikein, sen palotekninen toimivuus on varmaa ja läpivienti on tiivis. SK Tuote Oy on tunnettu toimivien ja helposti asennettavien katon läpivientien valmistaja. Osaamisesta kertoo markkinajohtajuus Suomessa.
VILPE® Piippu-läpivienti.VILPE® Piippu-läpivienti.

Helppoutta ja kustannussäästöä

VILPE® Piippu-läpivienti helpottaa ja nopeuttaa tuntuvasti savupiippujen läpiviennin asennusta. Kustannussäästöä syntyy siitä, että kalliita pellityksiä ei tarvita. Piippu-läpiviennin, kuten muidenkin VILPE®-tuotteiden suunnittelussa, on teknisen toimivuuden lisäksi huomioitu asennuksen helppous. Kaikki läpiviennit voi asentaa tee-se-itse –periaatteella. Kaikki asennukseen tarvittavat välttämättömät osat sisältyvät tuotepakkauksiin.
 
Julkaistu
28.5.2014