Lämmöntalteenottoon (LTO) perustuva lämpöpumppu on energiatehokas

Lämmöntalteenottoon (LTO) perustuva lämpöpumppu on energiatehokas ratkaisu. Poistoilmalämpöpumpussa ulkoa tuleva raitis ilma johdetaan lämmöntalteenottolaitteeseen, jossa se lämpenee talosta poistettavan ilman lämmöllä ennen siirtymistään huonetiloihin. Poistoilmalämpöpumpulla voidaan talteenotetulla energialla tuottaa myös lämmin käyttövesi edullisesti.

Yhteydenottopyyntö poistoilmalämpöpumpusta

Compact-sarja

Nilan Compact –sarja on monipuolinen ratkaisu, jota voidaan muokata asunnon tarpeiden mukaan. Compact hoitaa rakennuksen ilmanvaihdon lämmöntalteenotolla ja tehokkaalla suodatuksella, käyttöveden lämmityksen sekä tarvittaessa koko asunnon lämmityksen. Compact kykenee hyödyntämään
Compact-sarja on tarkoitettu passiivi- ja matalenergiataloihin, joiden lämmitysenergian tarve on niin pieni, että maalämpöpumppu olisi ylimitoitettu. Passiivi- ja matalaenergiataloissa vaipan lämpövuoto on olematon, joten maalämpöpumpun tehtäväksi jäisi käytännössä käyttöveden lämmitys.
Compact-sarjassa yhdistyy koko talotekniikka juuri oikein mitoitettuna. Compact on oikea ja paras ratkaisu passiivi- ja matalaenergiataloon.

Nilan Compact-poistoilmalämpöpumppuNilan Compact-poistoilmalämpöpumppu

Ohjausautomatiikka

Nilan CTS-ohjauspaneelista ohjelmoidaan kaikki Nilanin toiminnot. Helppokäyttöiseen automatiikkaan voit luottaa. CTS-automatiikka huolehtii talon ilmanvaihdon ja lämmityksen toteutumisesta juuri sinun haluamallasi tavalla, tai täysin automaattisesti. Puhallusnopeuden muutokset napin painalluksella, takkakytkinvalmius, viikko-ohjelmointi jne. kuuluvat Nilan -laitteiden vakiovarusteisiin.
Nilan CTS-ohjauspaneelista ohjelmoidaan kaikki Nilanin poistoilmalämpöpumpun toiminnot.Nilan CTS-ohjauspaneelista ohjelmoidaan kaikki Nilanin poistoilmalämpöpumpun toiminnot.
 
Julkaistu
18.10.2011