Asuntomessujen ideat yhdestä osoitteesta

Suomen Asuntomessujen nettisivut ovat kokeneet muodonmuutoksen kesän aikana. Nettisivujen yleisilmettä on raikastettu ja sivustoa on kehitetty entistä monipuolisemmaksi. Verkkosivuston uudistaminen on ollut yksi osa Asuntomessujen Messututka-nimistä kehitysprojektia.

Uudistuksessa valikkojen ja hakutoimintojen selventämisen lisäksi sivuille on myös koottu kokonaan uusia palveluita. Tavoitteena onkin ollut kerätä yhden sivuston alle kaikki hyödyllinen informaatio Asuntomessuista ja Loma-asuntomessuista, niin menneiden kuin tulevien messujen osalta.

Aiemmin eri messujen tietoja on saanut etsiä monien sivustojen takaa, uudistuksen myötä kaikki messutapahtumat löytyvät samalta sivustolta. Sivustoilta löytyy vanhoja tuttuja palveluita selkeästä ja helposta valikosta ja lisäksi Asuntomessujen sivuilla voi osallistua kilpailuihin ja tutustua ajankohtaisiin tiedotteisiin, blogeihin, uutisiin ja artikkeleihin. Nettisivuilla on myös mahdollisuus tutustua tarkemmin messurakentajan tai näytteilleasettajan rooliin, jos tällaiset vaihtoehdot houkuttelevat.
Uusituilta sivuilta voi hakea menneiden messujen ideoita. Lakka-kivitalo Kaj Stenvall Kokkolassa 2011.Uusituilta sivuilta voi hakea menneiden messujen ideoita. Lakka-kivitalo Kaj Stenvall Kokkolassa 2011.

Uutuutena Ideagalleria

Asuntomessujen nettisivujen yksi isoimmista uudistuksista on Ideagalleria. Ideagalleriaan pääsee helposti suoraan etusivun linkistä. Asuntomessujen Ideagallerian tuhansista kuvista löytyy ideoita ja vinkkejä omiin projekteihin. Galleriassa on tällä hetkellä Kuopiossa sekä Kokkolassa järjestettyjen Asuntomessujen sekä Mäntyharjussa järjestettyjen Loma-asuntomessujen kohteet ja tietopankki kasvaa koko ajan. Ideagalleriaan on kerätty kuvia ja tietoja messutaloista, huoneista ja taloista poimituista tuotteista.

Talot - Hakuvalikosta voit hakea messutaloja mm. messupaikkakunnan, talon nimen tai talotyypin mukaan.

Huoneet - Kaipaako keittiösi uutta ilmettä tai etsitkö vinkkejä saunaremonttiin? Huonehaulla voit hakea ideoita haluamistasi huoneista. Kuvaa klikkaamalla näet ison huonekuvan ja huoneeseen liittyvät tuotetiedot.

Tuotteet - Tuotehaussa voit selata messutaloista poimittuja tuotteita. Kuvaa klikkaamalla näet isomman tuotekuvan ja tuotteen tiedot.

Huoneet-välilehdellä voit hakea ideoita ja vinkkejä eri huoneisiin.Huoneet-välilehdellä voit hakea ideoita ja vinkkejä eri huoneisiin.

Tuhannet asumisen kontaktit

Asuntomessusivusto auttaa myös etsimään mihin tahansa asumisen osa-alueeseen liittyvän kontaktin. Sivuilta löytyvä Tarjouskone on kaikille avoin rakennusalan palveluiden ja tuotteiden urakkakone, jonka avulla rakentajat ja remontoijat löytävät helposti lähialueellaan sijaitsevat asumiseen liittyvien tuotteiden ja palvelujen tarjoajat ja voivat lähettää heille sähköisiä tarjouspyyntöjä.

Tarjouskoneen käyttö on maksutonta, mutta edellyttää rekisteröitymistä. Yrityksille palvelussa näkyminen on maksullista. Palvelussa on tällä hetkellä noin 2 900 yritystä, talopakettien toimittajista maalausliikkeisiin ja pihasuunnittelijoihin.

Vuoden 2012 Asuntomessut järjestetään Tampereen Vuoreksessa 13.7-12.8.2012.

Vuoden 2012 Asuntomessut järjestetään Tampereen Vuoreksessa 13.7-12.8.2012.
 
Julkaistu
4.10.2011