Glorian koti -lehti jäsenhintaan vain 45 €
- tilaa heti, digitaalinen keittiövaaka kaupan päälle (arvo 35 €)

GLORIAN KOTI - Suomen houkuttelevin sisustuslehti. Laatua, tyyliä, trendejä ja luksusta kodin sisustamisesta kiinnostuneelle suomalaiselle. Uuttaa ja yllättävää joka kuukausi.

Glorian koti esittelee Suomen upeimmat kodit ja mielenkiintoisimmat ihmiset. Se valitsee parhaimmat tavarat ja nostaa keskustelun aiheiksi muotoilun arkkitehtuurin sekä asumisen uusimmat ja kiehtovimmat puheenaiheet.

Nyt Glorian koti -lehden tilaaminen todella kannattaa

Nyt Glorian koti -lehden tilaaminen todella kannattaa. Kun toimit heti, saat 12 kk:n lehdet
(12 nroa) huippuedulliseen tutustumishintaan, vain 45 €* (norm. 87,60 €) ja kaupan päälle digitaalinen keittiövaaka, arvo 35 €.

Tilaa nyt, saat kaupan päälle digitaalisen keittiövaa'an, arvo 35 €.Tilaa nyt, saat kaupan päälle digitaalisen keittiövaa'an, arvo 35 €.


Suomen parasta sisustamista jo yli 15 vuotta

  • Kauneimmat kodit, uusimmat ideat, haluttavimmat tavarat & mielenkiintoisimmat alan ihmiset.


  • Kansainvälisen tason sisustuslehti suomalaiseen makuun.


  • Tehty Suomessa, suomalaisten toimittajien vahvalla ammattitaidolla.


  • Ovi asumisen unelmiin!


  • Jokaisessa numerossa esitellään sisustustuotteita, joita toimitus haluaa suositella lukijoilleen.


Tilaa heti!

Tarjous on voimassa 25.10.2011 asti ja koskee Suomeen tulevia uusia tilauksia. Ulkomaisiin tilauksiin lisätään postimaksulisä, tiedustelut Asiakaspalvelusta arkisin klo 8-17 puh. 0303 63 340. Nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin. Tilaus alkaa seuraavaksi ilmestyvästä numerosta ja 12 kk:n tilaus sisältää 12 lehteä.

*Kestotilaus laskutetaan sovituin laskutusvälein voimassa olevaan kestotilaushintaan, joka on aina edullisempi kuin saman pituisen määräaikaistilauksen normaalihinta. Kestotilaus jatkuu ellei tilaaja irtisano tilaustaan tai muuta sitä määräaikaiseksi. irtisanominen tulee voimaan 4 viikon kuluttua. Tilauksen päättyessä veloitetaan ennen irtisanomisen voimaantuloa toimitettujen lehtien hinta. Jos laskutusjakso tai maksuerä on maksettu ennen irtisanomisen voimaantuloa, päättyy tilaus maksetun jakson päättyessä.

Ulkomaan tilauksiin lisätään postimaksu.

 
Julkaistu
11.10.2011