Uponorin uusi laajennustyökalu tuo vauhtia asennukseen

Uponor tuo markkinoille Milwaukeen valmistaman uuden Q&E-laajennustyökalu M12:n. Työkalu on tarkoitettu Uponor-PEX-putkien liittämiseen. Se on merkittävä parannus urakoitsijoiden työskentelyyn, sillä liitokset voidaan tehdä jopa neljä kertaa nopeammin kuin nykyisin käytetyllä laajennustyötyökalulla.
Q&E-laajennustyökalussa on automaattisesti kääntyvä laajennuspää, jonka ansiosta laajennukset hoituvat nopeasti ja täsmällisesti.

Q&E-laajennustyökalu M12 on kevyt ja kätevä käsitellä ja kestää vaativiakin työmaaolosuhteita. Koneen vaihteisto ja vaihdepesä on valmistettu teräksestä. Sen hallinta onnistuu yhdellä kädellä. Laajennustyökalun pieni koko mahdollistaa työskentelyn ahtaissakin tiloissa ja LED-valo helpottaa työskentelyä hämärässä. Laajennuspäät on varustettu värikoodilla, kuten komposiittijärjestelmän liittimet ja puristusleuat.

Työkalu sopii putkille 12–25 mm/10 bar ja 12–32 mm/6 bar. Se toimii vakioakulla M12/1,5 Ah ja on yhteensopiva Milwaukeen isomman akun M12/3,0 Ah kanssa. Koneen työkalulaukku sisältää laturin, 2 akkua (1,5 Ah) ja rasvan.
Uusi laajennustyökalu M12.Uusi laajennustyökalu M12.
 
Julkaistu
4.10.2011