STALA*Keittiötasot ja Saarekkeet - huoletonta keittiötekemistä

Stalan ruostumattomasta teräksestä valmistetut keittiötasot täydetyvät uusilla massiivilaminaatti- tai tammi Element -tasomoduleilla. STALA*Keittiötason taakse tai sivulle asennettavat Element -tasot tuovat lisää tilaa keittiötekemiseen. Element -tasolla varustettu keittiötaso kokoaa ihmiset yhteen ruuanlaittoon tai seurusteluun. Teräksisen keittiötason taakse asennettu tamminen Element -taso toimii saarekeratkaisussa vaikka aamiaispöytänä.

Stala-mallistot ja hinnastot

Combo*D Keittiötaso, jossa yhdistyvät reilu, tilava
allas isoille kattiloille ja uuninpelleille sekä näppärän
kokoinen kaatoallas. Sopii 80 cm leveään allaskaappiin.Combo*D Keittiötaso, jossa yhdistyvät reilu, tilava allas isoille kattiloille ja uuninpelleille sekä näppärän kokoinen kaatoallas. Sopii 80 cm leveään allaskaappiin.

Ruostumaton teräs on moderni ja kestävä

”Ruostumaton teräs on erinomainen materiaali keittiössä ja vesipisteessä. Se on moderni, turvallinen ja ei kavahda vettä. Materiaalina ja sävyltään se sopii täydellisesti yhteen mustavalkoisiin keittiöihin. Nykypäivänä terästä käytetään vain vähän saarekkeissa. Osittain sen vuoksi, ettei syviä terästasoja ole ollut helposti saatavilla. Lisäämällä valinnanvapautta terästasojen mitoitukseen ja yhdistämällä rohkeasti terästasoon tammea tai massiivilaminaattia mustana tai valkoisena, halusimme tarjota laadukkaan, rehtiä ja rehellistä ruuanvalmistusta kestävän vaihtoehdon saareketasoihin .” kertoo Stala Oy:n mallistopäällikkö Jari Peltonen.

Lyhyt vai pitkä, Leveä vai kapea?

Keittiötasojen mittajoustavuus laajenee uuden malliston myötä. Keittiötasoja on saatavana kolmena eri syvyytenä: 600, 700 tai 900 mm, maksimipituus on mallista riippuen 3000 mm. Keittiötasoihin on valittavissa joko pienellä kulmasäteellä varustetut, käytännölliset Comboaltaat tai suositut, kantikkaat Desire-altaat. Yhteensä allasvaihtoehtoja on kahdeksan, joten jokaiselle käyttäjälle löytyy varmasti juuri sopiva allasyhdistelmä.

”Malliston uutuus on 80 cm allaskaappiin mahtuva monipuolinen Combo*D , 50 cm ja 17 cm leveiden altaiden yhdistelmä.” kertoo Stalan markkinointi- ja palvelujohtaja Mari Tuomisto. ”Mallissa yhdistyy reilu, tilava allas isoille kattiloille ja uuninpelleille sekä näppärän kokoinen kaatoallas, jonne voi kaataa keitinvedet, kun iso allas on käytössä.”

Aito keittiötekeminen ja arjen sujuvuus on ohjannut mallistoa täydentävien keittiövarusteiden suunnitteluprosessia. Silikonireunaiset altaan päälle istuvat valutus- ja apuastiat ovat tilatehokkaita sekä korvaamaton apu ruuanlaitossa. Muovijaloilla varustettu tamminen leikkuulauta on kestävä ja toimii myös tarjoilutasona.

Keittiötarvikkeita voit ostaa Jäsentukusta.

Keittiötaso saarekkeeseen liedellä ja mustalla massiivilaminaattitasolla. Varustettu lieden taakse tulevalla Tool Line –toimintoalueella, sähköpistorasialla sekä näkö- ja roiskesuojana toimivalla Protect-lasilla Tason mitat: terästaso 1800x960 mm, Element-taso 1800x350 mm.Keittiötaso saarekkeeseen liedellä ja mustalla massiivilaminaattitasolla. Varustettu lieden taakse tulevalla Tool Line –toimintoalueella, sähköpistorasialla sekä näkö- ja roiskesuojana toimivalla Protect-lasilla Tason mitat: terästaso 1800x960 mm, Element-taso 1800x350 mm.
 
Julkaistu
4.10.2011