Toimivassa keittiössä on tunnelmaa - ja tarpeeksi pistorasioita

Rasia kulma-asennukseen

Toimivassa keittiössä on tarpeeksi pistorasioita ja ne on sijoiteltu oikein. Jussi-asennuskalusteiden uutuus antaa kulma-asennuksiin uusia mahdollisuuksia.

Ja ruoanlaittohan on taidetta. Inspiraatiota luovaan ruoanlaittoon antaa DigitalRadio, josta musiikki johdattaa uusiin saavutuksiin vatsan täyttämisen saralla.

ABB Asennustuotteet

Nurkka-Jussi on kaksoispistorasia kulma-asennuksiin

Kulma-asennus helpottaa pistorasian käyttöä. Se luo uusia sijoittelumahdollisuuksia helpottaen työtä erityisesti keittiön ja kodinhoitohuoneen työtason välitilan pistorasioita asennettaessa.

Kulmaan asennettavassa kaksoispistorasiassa 402EA.E on
jousiliittimellinen pistorasian runko haaroitusliittimin. Lapsisuojat on integroitu pistorasian runkoon ja pistorasianKulmaan asennettavassa kaksoispistorasiassa 402EA.E on jousiliittimellinen pistorasian runko haaroitusliittimin. Lapsisuojat on integroitu pistorasian runkoon ja pistorasian
turvallisuus sekä asennettavuus on kehitetty huippuunsa. Liittimet
on hyväksytty MK- sekä ML-johtimille. Voidaan asentaa sekä pysty- että vaaka-asentoon.turvallisuus sekä asennettavuus on kehitetty huippuunsa. Liittimet on hyväksytty MK- sekä ML-johtimille. Voidaan asentaa sekä pysty- että vaaka-asentoon.
Nurkka-Jussi - kulmaan asennettava kojerasia

Nurkka-Jussi -pintakehys tuo uusia asennusmahdollisuuksia.
Nurkka-Jussi sopii erityisesti keittiön ja kodinhoitohuoneen
työtason välitilan asennuksiin. Se sopii
asennettavaksi nurkkaan tai vaikka katonrajaan muissakin
huoneissa sekä saneeraus- että uudiskohteissa.Nurkka-Jussi - kulmaan asennettava kojerasia
Nurkka-Jussi -pintakehys tuo uusia asennusmahdollisuuksia. Nurkka-Jussi sopii erityisesti keittiön ja kodinhoitohuoneen työtason välitilan asennuksiin. Se sopii asennettavaksi nurkkaan tai vaikka katonrajaan muissakin huoneissa sekä saneeraus- että uudiskohteissa.

DigitalRadio - pieni laite, upea ääni

Laadukas digitaaliradio asennetaan siististi seinään. Pienikokoisessa laitteessa on RDS-stereovastaanotin ja kahdeksan kanavamuistipaikkaa sekä ohjelmoitava kello sekä herätys- ja torkkutoiminto. Kaiutin on suunniteltu nimenomaan radiovastaanotinta varten ja tarjoaa ajattoman kuunteluelämyksen. Radiovastaanotin ja kaiutin voidaan liittää suoraan toisiinsa tai asentaa erikseen. Täydellinen stereoääni varmistetaan käyttämällä kahta kaiutinta. DigitalRadio on saatavana Impressivon eri väreissä sekä Jussi-asennuskalusteisiin sopivana.
Pienikokoisena se soveltuu moniin erilaisiin käyttötarkoituksiin kotona.

DigitalRadio pakettina...DigitalRadio pakettina...
... ja asennettuna.... ja asennettuna.

Uusi iDock täydentää DigitalRadiota

Jussi-sarja täydentyivät uudella iDock-telakalla. Uusi iDock on soitto-, säilytys- ja latauslaite iPod-, iPhone- ja MP3-soittimille. Koko setti tyylikkäästi seinälle, ilman pölyyntyviä johtoja ja sotkuja.
ABB iDock tarjoaa jokaiselle iPod*- tai iPhone*-laitteelle kiinteän paikan kotona tai toimistolla. iDock sulautuu luontevasti osaksi kalustusta ja kaikenlaisia tiloja. Applen* kaukosäätimellä ohjaat iPodia* tai iPhonea* mukavasti etäämmältäkin. Telakka sopii yhteen myös muiden valmistajien MP3-soittimien kanssa käyttämällä 3,5 mm jakkiliitintä.
(*RDS-vastaanotin, kaiutin, iDock-telakka, keskiölevyt ja 3-os peitelevy) Impressivo, valkoinen

iDock-telakkaiDock-telakka

Jussi–kosteusvahti

Valitettavasti vesivahingot ovat kodin kalleimpia ja yleisimpiä vahinkoja, joiden korjaamiseen on arvioitu kuluvan noin 330 milj. euroa vuodessa ja joista vakuutusyhtiöt korvaavat noin 83 milj. euroa.

Kosteusvahti valvoo puolestasi ja varoittaa ennen kuin vahinko on syntynyt
Jussi-kosteusvahti on Sammon turvallisuuspalkinnolla palkittu tuote, joka valvoo vettä käyttäviä laitteita ja kodinkoneita sekä rakenteita, jossa kosteusvahingon vaara on todennäköisin. Kosteusvahti valvoo keittiössä tiskipöydän alustaa ja astianpesukonetta sekä koko vesijohtojärjestelmän lämminvesivaraajaa myöten.

Turvalliseksi todettu
Useat vakuutusyhtiöt antavat alennusta Jussi-kosteusvahdilla suojatun rakennuksen vakuutusmaksuista. Kysy lisää vakuutusyhtiöstäsi!

 
Julkaistu
4.10.2011