Yhä useampi omakotitaloasukas valitsee Uponor KOTI -käyttövesiremontin

Suomalaisissa omakotitaloissa tehdään käyttövesiremontteja nykyään aikaisempaa enemmän ja tarve näyttää kasvaa koko ajan. Kotitalousvähennyksellä on varmasti oma vaikutuksensa, mutta myös uusien menetelmien helppous lisää omakotitaloasukkaiden intoa ikääntyvien järjestelmien uusimiseen.

Jätä yhteydenottopyyntö käyttövesiremontista...

Putkiremontti monelle ajankohtainen

Suomessa on lähes puoli miljoonaa 30–50 vuotta vanhaa pientaloa. – Tämänikäisissä taloissa käyttövesi kulkee yleensä rakenteiden sisään asennetuissa metalliputkissa, joiden uusiminen alkaa olla ajankohtaista, kertoo palvelukonseptipäällikkö Terhi Klemetti Uponor Suomi Oy:stä. Vesijohtoverkostojen korroosio-ongelmat ovat erittäin yleisiä, eikä niiden syntyminen välttämättä vaadi edes vuosikymmeniä, Klemetti jatkaa.

Kotitalousvähennys kannustaa edelleen monia remontin aloittamiseen. Joillakin alueilla remontteja tekevät LVI-urakoitsijat ovat olleet ajoittain jopa ylityöllistettyjä, sillä myös naapurin esimerkki innostaa putkiremontin harkintaan sellaisilla omakotitaloalueilla, joiden rakennuskanta on suhteellisen saman ikäistä.

Nopea ja helppo tapa toteuttaa käyttövesiremontti

Uponor KOTI -käyttövesiremontti on vastaus asiakkaiden toiveisiin vaivattomasta tavasta hoitaa käyttövesiputkisto kuntoon. – Putkiremonttia saatetaan siirtää hamaan tulevaisuuteen, sillä sen uskotaan olevan kallis, työläs ja pitkäkestoinen sekä edellyttävän viikkojen evakkoasumista. Uponor KOTI -käyttövesiremontti tekee tämän pelon turhaksi, Klemetti sanoo.

Uponor KOTI -käyttövesiremontin nopeus perustuu siistin, valkoisen komposiittiputken pinta-asennukseen, jolloin putkiremontti voidaan tehdä helposti ja nopeasti rakenteita rikkomatta. Remonttia ei tarvitse lähteä karkuun ja se on valmis muutamassa päivässä.

Uponor KOTI -käyttövesiremontti takaa laadukkaat tuotteet ja asiantuntevan asennuksen. – Kaikki eivät tunne hyvää putkiasentajaa ennestään. Olemme rakentaneet maan kattavaa, erityisesti tähän menetelmään perehtynyttä LVI-urakoitsijaverkostoa. Kun saamme asiakkaan yhteydenoton, välitämme tiedon hänen paikkakunnallaan toimivalle yhteistyöurakoitsijalle. Urakoitsija ottaa yhteyttä asiakkaaseen, sopii ajan kartoituskäynnistä ja tekee tarjouksen remontista, Klemetti jatkaa.

uponor_Koti_pena_Kayttovesi_FINAL_RGB_240

Jokaisesta toteutuneesta Uponor KOTI -käyttövesiremontista toimitetaan järjestelmätodistus. Se on dokumentti, joka kertoo mitä tuotteita remontissa on käytetty ja kuka ne on asentanut. Todistuksesta on hyötyä myöhempien remonttien aikana tai esimerkiksi taloa myytäessä.

Alla olevasta linkistä voit jättää yhteydenottopyynnön Uponor KOTI -käyttövesiremontista.

footer_bg_tekstilla


Löydät yhteydenottopyynnön kohdasta Lämmitys, vesi, ilmanvaihto / Käyttövesiremontti. Samalla voit tutustua myös muihin LVI-remonttien yhteydenottopyyntömahdollisuuksiin.

Jätä yhteydenottopyyntö käyttövesiremontista...

Säästä vakuutusmaksuissa - etu Fennian asiakkaille

Putkiston uusimisella voit säästää vakuutusmaksuissa! Fennia myöntää Uponor KOTI-käyttövesiremontin teettäneille asiakkailleen 15 % alennusta rakennuksen vakuutusmaksusta viideksi vuodeksi.

Lisätietoa Fennian sivuilta
 
Julkaistu
14.4.2014