Tulikiven uudet Suvas-sisustustakat toteutetaan moduuleista mittatilaustyönä

Tulikiven uudet Suvas-sisustustakat koostuvat linjakkaan jylhistä moduuleista, joiden avulla takan voi suunnitella istumaan saumattomasti tilaan ja sisustukseen. Moduulien ansiosta Suvas-takan rakenteeseen voi lisätä käytännöllisiä yksityiskohtia, kuten halkotilan, penkin ja takkavälineiden säilytyslaatikon. Mittatilaustyönä toteutettavien modernien Suvas-sisustustakkojen myynti alkaa 1.1.2012.

Lue lisää Tulikivi-tulisijoista

Suvas-sisustustakkoihin voidaan yhdistää esimerkiksi halkotila- ja hyllyosamoduuli, jonka toisella puolella on kookas säilytystila haloille ja toisella lasihyllyjä koriste-esineille.Suvas-sisustustakkoihin voidaan yhdistää esimerkiksi halkotila- ja hyllyosamoduuli, jonka toisella puolella on kookas säilytystila haloille ja toisella lasihyllyjä koriste-esineille.

Moduulirakenne antaa vapautta Suvas-takkojen suunnitteluun

Tulikiven uudet Suvas-sisustustakat rakentuvat tulipesämoduulista ja siihen liitettävistä lisämoduuleista. Mittatilaustyönä toteutettaviin takkoihin voidaan yhdistää esimerkiksi halkotila- ja hyllyosamoduuli, jonka toisella puolella on kookas säilytystila haloille ja toisella lasihyllyjä koriste-esineille. Takan syvyysmittaa ja tilanjakajavaikutusta voidaan kasvattaa lisäksi väliosamoduuleilla, mikä mahdollistaa takan mittasuhteiden tilakohtaisen muunneltavuuden. Valituista moduuleista riippuen takan voi upottaa myös osaksi seinärakennetta.
Tulikiven uudet Suvas-sisustustakat rakentuvat tulipesämoduulista ja lisämoduuleista.Tulikiven uudet Suvas-sisustustakat rakentuvat tulipesämoduulista ja lisämoduuleista.
– Käytännöllisinä ja sisustuksellisina yksityiskohtina Suvas-takan rakenteeseen voidaan lisätä esimerkiksi penkki, takkavälineiden säilytyslaatikko tai seinäke, jolla takan pintastruktuuri saadaan jatkumaan tulipesän ympärille, kertoo Tulikiven verhouskiviliiketoiminnan johtaja Martti Purtola.

Suvas-takoissa on kolmilasinen hissiluukku, joka avaa näkymän tuleen kolmeen eri suuntaan. Tulipesän tummuus korostaa liekkien loimua näyttävästi. Suvas-takan sydämenä on puhtaasti palava insertti, joka on testattu puun pienpolton pienhiukkaspäästöjä ja hyötysuhdetta määrittelevän euronormin EN 13229 mukaisesti.
Tekniikka, joka huolehtii palamiseen tarvittavasta kiertoilmasta, jää insertin alapuolelle kiinnitetyn, mattapintaisen lasilevyn taakse ja lämmenneen ilman ulospuhallus tapahtuu takan päältä. Näin näkyviin ei jää lainkaan säleikköjä, vaan takan yleisilme pysyy modernin selkeänä.

Pinnan struktuureissa ja värisävyissä lukemattomia vaihtoehtoja

Suvas-takkojen pintamateriaalina käytetään Tikkurilan Tunto Hieno-struktuuripinnoitetta, jolla takan pintaan voidaan loihtia kolmiulotteisuutta sekä erilaisia pintarakenteita. Pinnoitteen värisävyn voi valita Tikkurilan värikartasta.

Takkojen yksityiskohdissa, kuten penkeissä, insertin pieluksissa ja hyllyrakenteissa, voidaan tehosteina käyttää lisäksi luonnonkiveä ja keraamisia laattoja. Mattapintainen, tumma pohjalaatta toimii sekä takkaelementtien asennusalustana että luo Suvas-takalle tyylikkään visuaalisen rajauksen.
Suvas-takoissa on kolmilasinen hissiluukku, joka avaa näkymän tuleen kolmeen eri suuntaan.Suvas-takoissa on kolmilasinen hissiluukku, joka avaa näkymän tuleen kolmeen eri suuntaan.
 
Julkaistu
16.9.2011