Vesitiivistä pintaa seinään ja lattiaan

Seinään Pisara150 - hillitty klassikko

Kokomuoviset seinänpäällysteet ovat osoittaneet vuosikymmenten saatossa toimivuutensa kotien pinnoitteina kylpyhuone-, WC- ja kodinhoitotiloissa sekä julkisissa tiloissa mm. märkä-, sosiaali- ja laboratoriotiloissa. Upofloor on valmistanut seinänpäällysteitä jo 1970-luvulta ja haluamme edelleen pitää ne ohjelmassamme.

Pisara 150 on 1,0 mm paksu ja 150 cm leveä pinnoite, jonka hillitty ja monikäyttöinen mallisto tarjoaa 5 pistekuosia sekä 3 yksiväristä. Lievästi martioitu (kohokuivoitu) pinta on helppohoitoinen, vesitiivis ja kiiltoasteeltaan himmeä.

Pisara asennetaan liimaamalla joko levy- tai kiviainesalustaan. Pinnoite toimii myös riittävänä vesieristeenä. Saumat limitetään ja tiivistetään saumausnesteellä tai puskusaumataan ja hitsataan. 150 cm:n leveys helpottaa asennusta ahtaissa tiloissa.

Tutustu uuteen Pisaraan

Pisara 150Pisara 150
Pisarassa on lievästi kohokuvioitu pintaPisarassa on lievästi kohokuvioitu pinta

Kitka-turvalattiat ehkäisevät liukastumista

Kitka-turvalattioiden mallisto ja rakenne uudistuvat. Uusissa Kitka-mallistoissa, Kitka ja Kitka Plus, liukuestepartikkelit ulottuvat läpi koko rakenteen. Kitka-matot säilyttävät siten turvallisuutensa kovassakin käytössä koko elinkaarensa ajan.

Päällysteiden kitkaluokka on R10 (DIN 51130, BGR 181), pinta on loivasti martioitu (kohokuvioitu) ja pinnan karheus on RZ≥20µm, jolloin liukastumisen riski on pieni.

Kitka on päällyste, joka on tarkoitettu sekä märkätiloihin että kuiviin tiloihin alueille missä tarvitaan liukastumista ehkäisevää, kestävää pintaa. Kitka sopii mainiosti myös esim. autotallien ja erilaisten teknisten tilojen lattioihin.

Tutustu uuteen Kitka-mattoon

Kitka soveltuu mm. teknisten tilojen lattioihin.Kitka soveltuu mm. teknisten tilojen lattioihin.

Kitka-matoissa on karhea, liukastumista ehkäisevä pinta, kuvassa Kitka Plus.Kitka-matoissa on karhea, liukastumista ehkäisevä pinta, kuvassa Kitka Plus.

Kitka Plus -tuotteissa on lisäksi patentoitu polyuretaanikäsittely, mikä alentaa huomattavasti turvalattioiden ylläpitokustannuksia. Kun lattia pysyy siistinä, säilyy myös suunniteltu värimaailma halutunlaisena.

Kitka-matot ovat M1- ja FloorScore -sertifioituja sekä MRSA-bakteeritestattuja. Matot valmistetaan sertifioitujen laatu- ja ympäristöjärjestelmien ISO 9001 ja ISO 14001 mukaisesti.

Tutustu Kitka Plus -tuotteisiin

Kitka Plus 4815Kitka Plus 4815
 
Julkaistu
19.4.2012