TERVETULOA KASTELLIN UUTUUSPÄIVILLE viikonloppuna 17.-18.9!

Tule UUTUUSPÄIVILLE ja tutustu markkinajohtaja Kastellin neljään uutuusmalliin! Viikonlopun tapahtumissa ja taloesittelyissä voit uutuusmallien lisäksi tutustua laadukkaaseen Kastelli-rakentamiseen ja kertoa omista suunnitelmistasi Kastelli-kauppiaille. Nyt kaupanteko kannattaa, sillä lokakuun loppuun mennessä kaupan päättäneille tarjotaan tuntuvat KAMPANJAEDUT! Kastellilta saat kotisi sellaisena kuin haluat!

Lisätietoa tapahtumista löydät Kastellin sivuilta...

Uutuusmallit syntyivät asiakkaiden toiveista

Kastellin kaikki talomallistot ovat pientalosuunnitteluun erikoistuneiden arkkitehtien suunnittelemia – niin tämänkin syksyn uutuusmallit. Niiden lähtökohtana on ollut suomalaisten pientalorakentajien toiveet, jotka Kastelli haluaa toteuttaa. Suosittu PLAZIA mallisto saa täydennystä, kun arkkitehdin suunnittelema Plazia 140 julkistetaan Uutuuspäivillä. Helsinki Pientalo-mallisto laaajenee asiakkaiden odottamalla uutuusmallilla, samoin kuin huippusuosittu CityEconomy-mallistokin. Uudet, kaksikerroksiset mallit ovat todella toimivia ja Economyn tapaan tietysti myös edullisia rakentaa.

Tutustu uutuuksiin ja valitse omasi!
Hae uutuusesite tapahtumista tai pyydä se Kastelli-kauppiaaltasi!

Lisätietoa uutuusmalleista ja lähimmän Kastelli-kauppiaan löydät Täältä...

Hyödynnä kampanjaedut!

Uutuuspäivillä esitellään tietenkin myös Kastellin Kampanjaedut nopeille päättäjille. MUUTTOVALMIIN ostajalle mm. muhkea PLUS-kodinkonepaketti ilman lisähintaa. VIITTÄ VAILLE VALMIIN ostaja saa taloonsa seinien tasoitetyöt ilman lisähintaa (ei sisällä kosteiden tilojen tasoituksia eikä vesieristyksiä). Ammattilaisten tekemältä pohjalta on helppoa jatkaa! PERUSPAKETIN ostaja voi valita kampanjaedukseen laadukkaan peräkärryn tai 1200 euron lahjakortin Kastelli Rakentajan Tukkuun! Kysy lisää Kastelli-kauppiaaltasi, edut voimassa 31.10.2011 saakka!
 
Julkaistu
13.9.2011