Puuinfo esillä Habitaressa

”Puukylä” tarjoaa monipuolisen ja ajankohtaisen puudesignin kohtauspaikan

Puualan johtavat yritykset esittäytyvät näyttävästi yhteisosastolla. ”Puukylässä” on tarjolla uusinta tietoa puulla sisustamisesta ja rakentamisesta sekä itse puutuotteista. Ahead-alueella järjestetään PuuWoodHolzBois-seminaari 15.9. klo 13.00 alkaen.

Puun käyttö rakentamisessa sekä sisustamisessa on lisääntynyt valtavasti viime aikoina, ja Puuinfon tämänvuotinen Habitare 2011 -osasto, ”Puukylä”, tarjoaa kootusti alan tuoreinta tietoa, taitoa ja tuotteita. Osastolla puualan johtavat yritykset, Helsingin Erikoishöyläys, Koskisen Oy, Osmo Color, Parla Floor Oy, Puumerkki, PEFC, Pölkky, Stora Enso Puutuotteet sekä UPM Living ja Woodism, esittelevät uusimpia ratkaisujaan puurakentamisen ja -sisustustuotteiden saralla.

”Puuinfon moderni osasto on saanut inspiraationsa entisajan kyläyhteisöstä, ja siellä saa erittäin hyvän kuvan puualan viimeisimmistä trendeistä ja kehityksestä sekä puun käyttömahdolli-suuksista. Osastolla on esillä puualan uusimmat tuotteet.

Osastolla seuraavia mm. esityksiä:

■ Miksi valitsisin parkettilattian? - Parla-lautaparketin ensiluokkaiset ominaisuudet (ke, to ja pe)
■ Vanerien monipuolinen käyttö sisustuksessa (ke, to)
Tapahtumapaikan keskellä sijaitsee Woodcafé. Osasto on kalustettu Woodismin mukaisesti näyttävillä, massiivipuisilla kalusteilla. Lisäksi osastolla on tapahtumia ja tietoiskuja messujen aikana”, toteaa osaston suunnitellut sisustusarkkitehti Tapio Anttila, SIO, joka on erikoistunut puun käyttöön ja työstämiseen.
Ahead-alueella järjestetään ajankohtainen PuuWoodHolzBois-seminaari 15.9. klo 13.00–15.30. Seminaarissa kerrotaan puudesignin trendeistä, puusisustustuotteiden uutuuksista ja uusista palomääräyksistä sekä niiden vaikutuksesta puun käyttöön rakentamisessa ja sisustamisessa.

Tervetuloa osastolle 6h69 !
 
Julkaistu
13.9.2011