Luonnonkivillä toteutat unelmiesi kylpytilan

Kulutusta ja kosteutta kestävä luonnonkivi on ylellinen valinta kylpyhuoneeseen sekä muihin kosteisiin tiloihin. Kalkkikivi-, graniitti- ja marmoripinnoilla saadaan spa-henkistä eleganttia näyttävyyttä.

Luonnonkivimosaiikkien kauniit pintakuviot eri värisävyineen luovat yksilöllisen ilmeen seiniin ja lattioihin. Kotimainen vuolukivi ei ole märkänäkään liukas ja lämmönvarauskykynsä ansiosta se soveltuu lattialämmitteisiin tiloihin erinomaisesti. Saumavärillä ja laattakoolla voi vaikuttaa lopputulokseen ja luoda siten joko yhtenäisen tai voimakkaasti ruudutetun väripinnan.

Sisustusmateriaalina luonnonkivi on käytännöllinen ja helppohoitoinen. Moni arvostaa myös sen ekologisuutta ja paloturvallisuutta. Ja mikä parasta, kivi kestää elämää paremmin kuin moni muu pinta. Koska luonnonkivi on materiaalina pitkäikäinen ja pidetty, se merkitsee myös mukavaa arvonnousua asunnolle.

Lisätietoa luonnonkivituotteista...

Tyylikäs kylpyhuone luonnonkivillä.Tyylikäs kylpyhuone luonnonkivillä.

Luonnonkivien maailma on värikäs

Tulikiven valikoimiin kuuluu monia kivilajeja: graniitteja, marmoreita, kalkkikiveä, liuskekiveä, travertiineja ja muita luonnonkiviä. Kivien pintatekstuuri- ja värivalikoima on runsas. Perinteisemmän laatan sijaan voit valita vaikkapa luonnonkivimosaiikin. Lisäksi eri pintakäsittelyillä samasta kivestä saadaan esiin eri puolia. Luontoäiti on ihmeellinen – kivistä löytyy vaaleanpunaista, valkoista, mustaa, ruskeaa, vihreää…


Vuolukivi on ihana materiaali niin uuneissa kuin sisustuksessakin. Sen elävä ja kaunis pinta antaa lämpöä kotiin. Kylpytiloissa vuolukiven ominaisuudet ovat omimmillaan.Vuolukivi on ihana materiaali niin uuneissa kuin sisustuksessakin. Sen elävä ja kaunis pinta antaa lämpöä kotiin. Kylpytiloissa vuolukiven ominaisuudet ovat omimmillaan.


Vuolukivi ei ole märkänäkään liukas, ja kun kivilattian alle yhdistää lattialämmityksen, on kiven tuntu paljaaseen jalkaan lämpöinen ja miellyttävä.Vuolukiveä saa nyt monessa eri muodossa; laattana, mosaiikkina ja - uusinta uutta – raitana.Vuolukivi ei ole märkänäkään liukas, ja kun kivilattian alle yhdistää lattialämmityksen, on kiven tuntu paljaaseen jalkaan lämpöinen ja miellyttävä.Vuolukiveä saa nyt monessa eri muodossa; laattana, mosaiikkina ja - uusinta uutta – raitana.

Kätevä Kivilajiapuri auttaa löytämään vaihtoehdot

Lisää neuvoja kivenvalintaan löydät tulikiven verkkosivuilta. Kätevä Kivilajiapuri auttaa sinua löytämään mieleisesi vaihtoehdot mallistostamme. Voit sommitella ja lajitella eri luonnonkiviä niiden lajin, värin, kestävyyden tai käyttökohteen mukaan. Se helpottaa lopullista valintapäätöstäsi. Sisusta kivellä -apuri auttaa sisustuskokonaisuuden suunnittelussa ja näyttää sopivat kiven ja puun yhdistelyvaihtoehdot.

Tutustu kivilajiapuriin

Elävästä marmorista saa yksilöllisiä ja hienostuneita sisustusratkaisuja vaihtamalla laatoitussuuntia. Kylpytilaa hallitsee Bianco Carrara -marmori.Elävästä marmorista saa yksilöllisiä ja hienostuneita sisustusratkaisuja vaihtamalla laatoitussuuntia. Kylpytilaa hallitsee Bianco Carrara -marmori.


Lämpimillä sävyillä saadaan lämminhenkinen tunnelma. Kylpytilan tasot Ramona Brown –marmoria, lattiat mattapintaista Crema Marfil –marmorimosaiikkia ja seinät kiiltävää Crema Marfil 305 x 305 mm kokoista laattaa.Lämpimillä sävyillä saadaan lämminhenkinen tunnelma. Kylpytilan tasot Ramona Brown –marmoria, lattiat mattapintaista Crema Marfil –marmorimosaiikkia ja seinät kiiltävää Crema Marfil 305 x 305 mm kokoista laattaa.

Ota yhteyttä

Kun olet kiinnostunut kiven käytöstä, tai ehkä jo tiedät, mitä kiveä haluat kotiisi, niin ota yhteys Tulikiven myyjään. Hänen kanssaan voit neuvotella parhaasta ratkaisusta. Hän auttaa sopivan kiven ja pintakäsittelyn valinnassa ja tekee sinulle halutessasi kokonaistarjouksen avaimet käteen –periaatteella.

Luonnonkivi kylpytiloissa

  • käytännöllinen ja helppohoitoinen

  • turvallinen kylpytiloissa, ei ole märkänäkään liukas

  • lämmönvarauskykynsä ansiosta soveltuu erinomaisesti lattialämmitteisiin tiloihin

  • ekologinen

  • paloturvallinen

  • arvostettu materiaali kodin tiloihin

 
Julkaistu
20.4.2012