• Etusivu
  • Talo

Luonnonkivillä toteutat unelmiesi kylpytilan

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Tulikivi Oyj
Päivitetty 20.04.2012
20119_27747.jpg

Tyylikäs kylpyhuone luonnonkivillä.

Kulutusta ja kosteutta kestävä luonnonkivi on ylellinen valinta kylpyhuoneeseen sekä muihin kosteisiin tiloihin. Kalkkikivi-, graniitti- ja marmoripinnoilla saadaan spa-henkistä eleganttia näyttävyyttä.

Luonnonkivimosaiikkien kauniit pintakuviot eri värisävyineen luovat yksilöllisen ilmeen seiniin ja lattioihin. Kotimainen vuolukivi ei ole märkänäkään liukas ja lämmönvarauskykynsä ansiosta se soveltuu lattialämmitteisiin tiloihin erinomaisesti. Saumavärillä ja laattakoolla voi vaikuttaa lopputulokseen ja luoda siten joko yhtenäisen tai voimakkaasti ruudutetun väripinnan.

Sisustusmateriaalina luonnonkivi on käytännöllinen ja helppohoitoinen. Moni arvostaa myös sen ekologisuutta ja paloturvallisuutta. Ja mikä parasta, kivi kestää elämää paremmin kuin moni muu pinta. Koska luonnonkivi on materiaalina pitkäikäinen ja pidetty, se merkitsee myös mukavaa arvonnousua asunnolle.

Lisätietoa luonnonkivituotteista...

Luonnonkivien maailma on värikäs

Tulikiven valikoimiin kuuluu monia kivilajeja: graniitteja, marmoreita, kalkkikiveä, liuskekiveä, travertiineja ja muita luonnonkiviä. Kivien pintatekstuuri- ja värivalikoima on runsas. Perinteisemmän laatan sijaan voit valita vaikkapa luonnonkivimosaiikin. Lisäksi eri pintakäsittelyillä samasta kivestä saadaan esiin eri puolia. Luontoäiti on ihmeellinen – kivistä löytyy vaaleanpunaista, valkoista, mustaa, ruskeaa, vihreää…

Vuolukivi on ihana materiaali niin uuneissa kuin sisustuksessakin. Sen elävä ja kaunis pinta antaa lämpöä kotiin. Kylpytiloissa vuolukiven ominaisuudet ovat omimmillaan.
Vuolukivi on ihana materiaali niin uuneissa kuin sisustuksessakin. Sen elävä ja kaunis pinta antaa lämpöä kotiin. Kylpytiloissa vuolukiven ominaisuudet ovat omimmillaan.
Vuolukivi ei ole märkänäkään liukas, ja kun kivilattian alle yhdistää lattialämmityksen, on kiven tuntu paljaaseen jalkaan lämpöinen ja miellyttävä.Vuolukiveä saa nyt monessa eri muodossa; laattana, mosaiikkina ja - uusinta uutta – raitana.
Vuolukivi ei ole märkänäkään liukas, ja kun kivilattian alle yhdistää lattialämmityksen, on kiven tuntu paljaaseen jalkaan lämpöinen ja miellyttävä.Vuolukiveä saa nyt monessa eri muodossa; laattana, mosaiikkina ja - uusinta uutta – raitana.

Kätevä Kivilajiapuri auttaa löytämään vaihtoehdot

Lisää neuvoja kivenvalintaan löydät tulikiven verkkosivuilta. Kätevä Kivilajiapuri auttaa sinua löytämään mieleisesi vaihtoehdot mallistostamme. Voit sommitella ja lajitella eri luonnonkiviä niiden lajin, värin, kestävyyden tai käyttökohteen mukaan. Se helpottaa lopullista valintapäätöstäsi. Sisusta kivellä -apuri auttaa sisustuskokonaisuuden suunnittelussa ja näyttää sopivat kiven ja puun yhdistelyvaihtoehdot.

Tutustu kivilajiapuriin

Elävästä marmorista saa yksilöllisiä ja hienostuneita sisustusratkaisuja vaihtamalla laatoitussuuntia. Kylpytilaa hallitsee Bianco Carrara -marmori.
Elävästä marmorista saa yksilöllisiä ja hienostuneita sisustusratkaisuja vaihtamalla laatoitussuuntia. Kylpytilaa hallitsee Bianco Carrara -marmori.
Lämpimillä sävyillä saadaan lämminhenkinen tunnelma. Kylpytilan tasot Ramona Brown –marmoria, lattiat mattapintaista Crema Marfil –marmorimosaiikkia ja seinät kiiltävää Crema Marfil 305 x 305 mm kokoista laattaa.
Lämpimillä sävyillä saadaan lämminhenkinen tunnelma. Kylpytilan tasot Ramona Brown –marmoria, lattiat mattapintaista Crema Marfil –marmorimosaiikkia ja seinät kiiltävää Crema Marfil 305 x 305 mm kokoista laattaa.

Ota yhteyttä

Kun olet kiinnostunut kiven käytöstä, tai ehkä jo tiedät, mitä kiveä haluat kotiisi, niin ota yhteys Tulikiven myyjään. Hänen kanssaan voit neuvotella parhaasta ratkaisusta. Hän auttaa sopivan kiven ja pintakäsittelyn valinnassa ja tekee sinulle halutessasi kokonaistarjouksen avaimet käteen –periaatteella.

Info

Info

Luonnonkivi kylpytiloissa

  • käytännöllinen ja helppohoitoinen

  • turvallinen kylpytiloissa, ei ole märkänäkään liukas

  • lämmönvarauskykynsä ansiosta soveltuu erinomaisesti lattialämmitteisiin tiloihin

  • ekologinen

  • paloturvallinen

  • arvostettu materiaali kodin tiloihin
Tulikivi Oyj
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20085_11058.jpg
Tulikivi-uuni on varsinainen lämpövoimala
Vuolukivi on synnynnäinen uunikivi, ja Tulikivi on suurenmoinen vuolukiviuuni. Varaavan Tulikivi-uunin taika perustuu vuolukiven erinomaiseen lämmönvaraus- ja lämmönjohtokykyyn. Yhdessä korkean ominaispainon kanssa ne takaavat erinomaisen lämmitystehon sekä pitkän lämmönluovutusajan.Polttopuut palavat uunin pesässä nopeasti ja tehokkaasti, jolloin uunin massa varaa lämmön ripeästi itseensä. Pari pesällistä puuta riittää lämmittämään huoneen kuin huoneen, ja lämpöä huokuu sisätiloihin yli vuorokauden. Niinpä Tulikivi-uuni ei tuhlaa lämpöä eikä puuta kuten tavallinen kamiina tai avotakka, joissa täytyy pitää tulta yllä jatkuvalla syötöllä.
200611_789.jpg
Luonnonkivi on vaivaton ratkaisu
Luonnonkivi henkii yksilöllisyyttä, aitoutta ja arvokkuutta. Rakennusmateriaalina siinä yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla käytännöllisyys, esteettisyys ja kestävyys. Luonnonkivi on myös vaivaton ratkaisu, kun luotat ammattilaisiin jo suunnitteluvaiheessa.Useimpien rakentajien toiveena on valita materiaalit, jotka tarjoavat silmänruokaa, mutta vaativat vähän huolenpitoa. Luonnonkivet helpottavat olennaisesti pintojen kunnossapitoa, sillä ne ovat kestäviä ja helppohoitoisia. Ne sopivat yhtä hyvin niin uudispihoihin kuin saneerattavaan pihaan. Luonnonkiven ominaisuuksia arvostetaan, mikä merkitsee arvonnousua kiinteistölle.Lisätietoa luonnonivistä
20123_30161.jpg
Luonnonkivestä on moneksi
Luonnonkivi henkii ympärilleen yksilöllisyyttä, aitoutta ja arvokkuutta. Sisustusmateriaalina siinä yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla käytännöllisyys, esteettisyys ja kestävyys. Luonnonkiven ominaisuuksia arvostetaan, mikä merkitsee arvonnousua asunnolle. Luonnonkivi on erittäin käytännöllinen materiaali kodin eri pinnoille.Lisää luonnonkivipinnoista
20115_25991.jpg
Viikon kysymys: Talvirakentamisen kosteusuhat?
Kysymys:Tarkoituksena on rakentaa omakotitalo ensi talvikautena. Perustukset marraskuussa, sen jälkeen pystytys, pre cut pakettitoimitus talotehtaalta. Pystytyksen hoitavat urakkamiehet. Voiko perustuksia valaa ja pystytystä tehdä lainkaan sadesäällä? Minkälaisia vaurioita materiaalien/rakenteiden kostuminen aiheuttaa? Ovatko materiaalit pilalla kastuttuaan? Onko valupohjan kastuminen vaarallista? Miten suojaudutaan sadesäältä? Onko tavallista laatia ns kosteudenhallintasuunnitelma rakentamista varten? Voidaanko pystytyksen työjärjestyksellä vaikuttaa siihen, että kriittinen pystytysvaihe on mahdollisimman lyhyt ja päästään tilanteeseen "sateelta suojan"?
9_P_24180.jpg
Ulkoasu-uudistuksia
Vanha fraasi kuuluu: "pysyvää ei ole kuin muutos". Hyvä brändi on kuitenkin hyvä brändi ja hyvin toimivaa juttua, kuten Rakentaja.fi, ei kannata alkaa liian jyrkästi muuttamaan etenkään, kun ollaan vielä koulutusvaiheessa. Konsernin "isoveli", Helsingin Sanomat, on säännöllisin väliajoin uudistunut, mutta myös Hesarin askeleet ovat olleet maltilliset – Hesari on uudistustenkin jälkeen ollut aina Hesari – näin toimivat suunnannäyttäjät.Rakentaja.fin ulkomuotoa on uudistettu maltillisesti. Uudistukset ovat monilta osin olleet lähtöisin aikaansa seuraavilta kumppaneiltamme - kiitos siitä Teille.Vasen valikkoVasemman valikon (avattuna) selkeyttä parannettiin värityksellä. Itse tuotemappialueet (+) ja tuotemapit ovat vaaleansinisellä ja alueeseen kuuluvat palvelut valkoisella.Oikea valikkoOikean valikon laatikot yhtenäistettiin ja niihin tehtiin Suorakanavan sinisellä kaksiväriset otsikot. Muutamiin osa-alueisiin ohjelmoitiin rauhallisesti vaihtuvat kuvakkeet.
20103_20740.jpg
Asuntojen hinnoissa ilmaa?
Asuntokauppa puhuttaa - hyvinä ja huonoina aikoina, mutta mielenkiintoisia piirteitä se saa aina talouden taitekohdissa; kun nähdään, että taantuma on tulossa ja vastaavasti, kun ensimmäiset ennustajaeukot näkevät positiivista värinää maailmatalouden taivaanrannalla. Erityisen ahkeria ovat ne suomalaisen asuntotuotannon, -politiikan ja -kaupan ammattilaiset, jotka itse asiassa eivät edusta mitään edellä mainittua tahoa. Viesti on kuitenkin painoltaan ex-mäkihyppääjäämme lainaten fifty-sixty -osion jälkimmäinen puoli. Tuntuuko tutulta: "Älkää hyvät ihmiset vaan asuntoa ostako, kohta ne ovat vielä halvempia", tai "asuntojen hinnat ovat kyllä nousussa, mutta se on vain väliaikaista, kannattaa odottaa."

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton