Tee se itse IDEA 2011 -kilpailu
- elokuun jatkoon päässeet

Keväällä käynnistyneeseen Tee se itse IDEA 2011 -kilpailuun on saapunut runsaasti toinen toistaan upeampia esittelyjä lukijoiden ideoista heidän itsensä toteuttamina. Kilpailuideoiden kesken on käynnissä kuukausittainen äänestys, josta kaksi eniten ääniä saanutta ideaa pääsee jatkoon ja syyskuussa järjestettävään loppuäänestykseen tavoittelemaan pääpalkintoa.

Elokuun äänestys on nyt ratkennut. Eniten ääniä keräsivät ideat Koristekuvioinen sivupöytä ja Huvimaja vanhoista hirsistä.
Nämä ideat pääsevät mukaan syyskuussa järjestettävään loppuäänestykseen tavoittelemaan 2500 €:n arvoista matkalahjakorttia.

Koristekuvioinen sivupöytä

Idea: Pöydän perusmuoto on yksinkertainen, mutta kuviosahatut koristelevyt tuovat tasoon ilmettä ja veistoksellisuutta.

Tutustu ideaan tästä


Sivupöydässä on omaperäinen muoto.Sivupöydässä on omaperäinen muoto.

Huvimaja vanhoista hirsistä

Idea: Vanha 4x4 m hirsikehikko otettiin uusiokäyttöön. Kehikon yläosasta tehtiin 2 laavutyyppistä huvimajaa, toinen mökille ja toinen kotipihaan. Harjan kohdalta hirret poikki ja siinä se!
Tutustu ideaan tästä

Huvimaja ympärivuotiseen käyttöön; syksyllä etuosaan lisätään valokate-elementit jolloin tila muuttuu puutarhakoneiden ja -kalusteiden talvisuojaksi.Huvimaja ympärivuotiseen käyttöön; syksyllä etuosaan lisätään valokate-elementit jolloin tila muuttuu puutarhakoneiden ja -kalusteiden talvisuojaksi.

Tee se itse IDEA 2011 -kilpailun loppuäänestys alkaa 13.9.

Uusien ideoiden lähettämisaika Tee se itse IDEA 2011 -kilpailuun on nyt umpeutunut. Kilpailun voittaja ratkeaa syyskuussa järjestettävässä loppuäänestyksessä. Kilpailun loppuäänestys alkaa 13.9. Pääpalkintona on 2500 € arvoinen matkalahjakortti!Tutustu kilpailuideoihin
 
Julkaistu
6.9.2011