• Etusivu
  • Rakentaminen

Kastellin Moderni Klaukkalaan

Talopaketin rakennushanke alkaa

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Kastelli-Talot Oy
Julkaistu 30.08.2011
20118_27586.jpg

Uudessa seurantakohteessa tutustutaan Kastellin Moderni 113 talopakettimallin rakentamiseen. Talo on tilattu Kastellin muuttovalmis mallistosta ja rakennuspaikkana on Nurmijärven Klaukkalassa sijaitseva tontti. Seurannassa käydään rakennushankkeen toteutusta vaihe vaiheelta läpi aina rakennuspaikan raivaus- ja maatöistä valmiiseen rakennukseen asti.

Seuraa kohdetta vaihe vaiheelta - tilaa muistutin!

Nyt voit helposti seurata kohteen edistymistä tilaamalla muistuttimen sähköpostiisi. Aina kun kohteesta julkaistaan uusi juttu, lähetetään siitä tieto sinulle ja voit käydä katsomassa miten rakennushanke edistyy. Näin pysyt mukana mielenkiintoisessa projektissa aina alkuvaiheesta muuttoon asti.

Maanrakennustyöt ovat alkaneet
Lue kohteen ensimmäinen vaihe ja tilaa samalla muistutin

20118_27590.jpg

Seurantakohde alkaa

Ensimmäisessä jaksossa esitellään rakennuspaikka sekä aloitetaan työt maanrakennustöillä.
Pääset tutustumaan seurantakohteeseen tästä.

Kastelli-Talot Oy
Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20071_3134.jpg
Suositut Kastelli-talot
Suomen ostetuimman talomerkin Kastellin suosio perustuu vahvasti sen järkevään rakentamistapaan. Paikallarakentamiseen perustuva Kastelli-järjestelmä varmistaa parhaiten turvalliset ja oikeaoppiset rakenteet ja se on joustava yksilöllisille muutoksille. Kastelli-rakentaja voi myös joustavasti hyödyntää omaa työpanostaaan haluamassaan laajuudessa.
20072_3675.jpg
Markkinajohtaja Kastellilta muuttovalmiit kodit
Suomen ostetuin talomerkki Kastelli on julkistanut oman valmiskotimallistonsa. Rakentajien toivomuksesta syntyneeseen ValmisKastelli-mallistoon on valittu kymmenen erikokoista ja erityylistä valmiskotia. Arkkitehtien suunnittelemat talot ovat 1- ja 2-kerroksisia malleja, joiden suunnittelussa suomalaisten perheiden toiveet ovat olleet etusijalla. Taitavalla arkkitehtisuunnittelulla neliöt on hyödynnetty tehokkaasti, jolloin myös rakentamiskustannuksia on voitu alentaa. ValmisKastelli-talojen tyyli vaihtelee perinteisestä moderniin.
20073_4031.jpg
Vk 6-10 Tapetointiongelmia
Helmikuu on todella lyhyt kuukausi. Tuntuu, että se tuli ja meni saman tien. Kaikkien mahdollisten epidemioiden jälkeen saimme vihdoin aikaa tapetointiin. Jossain aivolohkon takanurkassa oli matkan varrella syntynyt pakkomielle, jonka mukaan makuuhuoneen päätyseinään oli saatava yksivärinen, eläväpintainen tummansininen tapetti. Oli muuten tosi epätoivoinen idea. Kukaan muu ei ilmeisesti ole saanut vastaavaa kuningasajatusta tai ainakaan tämä suuri trendi ei ollut ehtinyt valmistajien tietoon. Ei ollut helppo nakki etsiä sopivaa versiota, mutta tunnetusti härkäpäisinä emme voineet antaa periksikään. Ja lopussa kiitos seisoi, kuten sananlasku lupaa. Sandudd Oy:n maahantuoma Livingwalls –tapetti pelasti meidät julmetulta bensalaskulta ja menetetyiltä hermoilta.
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Loma-asuntomessut Lappeenrannassa
Vuoden 2012 Loma-asuntomessut järjestetään Lappeenrannassa Saimaan rannalla sijaitsevalla Rauhan alueella. Luonnonkauniilla messualueella on 22 tonttia, joista osa on omarantaisia. Osa tonteista on jo varattu – loppuja tontteja voi hakea maaliskuun loppuun asti.Osuuskunta Suomen Asuntomessut ja Lappeenrannan kaupunki järjestävät yhteistyössä Loma-asuntomessut 25.6.–8.7.2012 Lappeenrannan Rauhan alueella noin 35 kilometrin päässä Lappeenrannan keskustasta.Messualue Saimaan äärellä tarjoaa mahdollisuudet monipuoliseen lomarakentamiseen. Alueen tonttien hinta- ja kokovalikoima on laaja ja tonteille on mahdollista rakentaa erityyppisiä loma-asuntoja.– Tavoitteena on, että jokainen kävijä löytää omat kiinnostuksen kohteensa messualueen monipuolisesta tarjonnasta ja saa ideoita vapaa-ajan asunnon rakentamiseen ja remontointiin, sanoo Suomen Asuntomessujen kehitysjohtaja Pasi Hulkkonen.9 tontille haetaan innovatiivisia rakennussuunnitelmiaKymmenen hehtaarin messualueen tontit sijaitsevat asemakaavoitetulla alueella Saimaan rannalla tai sen välittömässä läheisyydessä. Alueen rakentaminen kunnallistekniikan ja katujen osalta on lähes valmis. Messualueen 22 tontista 9 on vapaana ja haettavissa. Jäljellä olevien tonttien haku päättyy 31.3.2011.Messualueelle haetaan rakentajiksi yksityisiä henkilöitä, talotehtaita ja rakennusalan yrityksiä, jotka tarjoavat innovatiivisia, energiatehokkaita ja ekologisia rakentamisen ja sisustamisen ratkaisuja. Messujen teemoissa painotetaan myös monipuolista piha- ja saunarakentamista.– Rakentajien valintaan vaikuttavat rakennussuunnitelmien laatu, messuteemojen huomiointi ja suunnitelmien sopivuus Loma-asuntomessujen kokonaisuuteen. Valinnoissa painotetaan myös esitettyjen hankkeiden innovatiivisuutta, uutuusarvoa ja pieniä kohteita, jatkaa Hulkkonen.Loma-asuntomessut työllistävät ja piristävät yritystoimintaaLappeenrannan Seudun Yrityspalveluiden toimitusjohtaja Markus Lankinen uskoo messujen tarjoavan alueen elinkeinoelämälle ja yritystoiminnalle merkittävän liiketoiminnan kasvu- ja markkinointimahdollisuuden.– Messujen työllistävä vaikutus sekä suoraan että välillisesti seuraavan puolentoista vuoden aikana on merkittävä. Loma-asuntomessuista hyötyvät muun muassa rakennusala, majoitustoimijat, ravintolapalvelut, huolto- ja kunnossapitoyritykset sekä kaikki matkailuun liittyvät toimijat, Lankinen lisää.Seudullisen hyödyn maksimoimiseksi paikallisille yrittäjille järjestetään info- ja kontaktitori keskiviikkona 23.3.2011 kello 18.00.Tonttihakuohje ja -lomake, karttoja ja muita messutontteihin liittyviä ohjeita ja tietoa on saatavana Lappeenrannan loma-asuntomessutoimistolta, Valtakatu 44, 3. krs, 53100 Lappeenranta tai verkosta www.asuntomessut.fi/lappeenranta.
201712_51199.jpg
Huoletta lomalle!
Kuka haluaa viipyä rinteessä muita pidempään tai lopettaa aikaisemmin kuin muut? Yale Doorman -älylukko tuo helpotuksen myös kaveriporukan lumilomaan. Enää ei tarvitse suunnitella tarkempaa aikataulua menemisille ja tulemisille, eikä miettiä kuka odottaa ketä, vaan kaikki voivat harrastaa aktiivisesti oman mielenkiinnon ja aikataulun mukaan.Jokaiselle voidaan luoda oma avauskoodi tai aktivoida kulkutunniste. Voit unohtaa avaimet, kun sisälle pääsee avauskoodilla. Saat viettää aikaa harrastusten parissa ilman avainnippua. Jos kulkutunnisteesi sattuisi häviämään, se ei aiheuta ongelmia. Kadonnut kulkutunniste voidaan poistaa käytöstä välittömästi.
20226_78740.jpg
Pehmeät sirot linjat hurmaavat hanoissa - tutustu Betoniviidakkoon
Naantalin asuntomessuilla nähdään paljon vaikutteita ulkomailta. Yksi näistä kohteista on Betoniviidakko, jonka asukkaat ovat halunneet tuoda kotiinsa tunnelmaa Balilta. Sisustuksessa on käytetty paljon kiveä, ja keittiön kruunaakin betoniset keittiönovet. Lämpöä sisustukseen tuovat kiven ja metallin eri sävyt.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton