Ruduksen Pihakilpailun 2011 voittanut piha nyt remontoituna

Viihtyisäksi suunniteltu piha lisää elämisen laatua ja nostaa talon arvoa. Sen osoittaa hyvin Ruduksen ja Talo&Koti –lehden yhdessä järjestämän pihakilpailun lopputulos. Piharemontin jälkeen koko taloa ei ensivilkaisulla entiseksi tunnista. Voittajaperhe viettää nyt onnellisia syyspäiviä uudistetulla pihallaan.

Sisääntulo on talon käyntikortti, on kyseessä koti tai yritys. Kilpailun tavoitteena oli osoittaa, että hyvin suunniteltu ja toteutettu piha on helppohoitoinen ja viihtyisä, ja että jo pienellä rahallisella panostuksella saa vuosikymmeniksi paljon kauneutta ympärilleen.
Pientaloasukkaille suunnatussa kilpailussa oli palkintona etupihan uudistus avaimet käteen -periaatteella. Palkintoon kuului suunnittelu, pohjatyöt, raakamaan poisto, Ruduksen pihakivet ja kiviainekset sekä ladontatyö ja kasvit. Uudistuksen suunnitteli hortonomi Jaana Hakola Maisema-aulasta, pihan rakensi urakoitsija Kivi Viitanen Oy ja kasvit toimitti Järvenpään Kukkatalo. Palkinnon arvo oli 4 500 euroa.

Kilpailuun saivat osallistua kaikki rivi-, pari- tai omakotitalossa asuvat, jotka kokivat kotinsa sisääntulon kaipaavan ryhtiä ja kohennusta. Raati valitsi saapuneista yli 600 kilpailuvastauksesta kymmenen finalistia, jotka esiteltiin Ruduksen kampanjasivuilla ja Talo&Kodin nettisivuilla 26.5. alkaen. Lukijat ja netissä kävijät äänestivät finalisteista kodin, jonka sisääntulo taloon pihalla kaipasi eniten uutta ilmettä. Äänestäjät valitsivat ylivoimaisesti eniten remonttia kaipaavaksi pihaksi vantaalaisen Räsäsen perheen sisäänkäynnin. Tutustu Räsästen pihaan ennen ja jälkeen remontin; millä tuotteilla remontti toteutettiin ja miten helposti kaikki sujui, kun ammattilaiset olivat asialla.
 
Julkaistu
25.8.2011