Boschin PPS 7 S uudella vetopöytäsahalla sahaat erittäin tarkasti

Boschin uusi yhdistelmä- ja vetosaha PPS 7 S voimakkaine 1400 W:n moottoreineen on täydellinen kone suurten työstettävien kappaleiden tarkkoihin sahauksiin. Esimerkiksi levymateriaalien ja paneelien toistuvissa sahauksissa PPS 7 S on korvaamaton väline. 2-in-1-saha mahdollistaa erittäin tarkat pitkittäis-, poikittais- ja viistosahaukset. Pöytäpyörösahana se sopii täydellisesti levyjen sahaamiseen ja vetosahana paneelien sarjakatkaisuun.

PPS 7 S:n vetosahatoiminnolla katkaiset paneelit tarkasti ja nopeasti.PPS 7 S:n vetosahatoiminnolla katkaiset paneelit tarkasti ja nopeasti.
PPS 7 S:n yleisohjain takaa turvallisen ja täsmällisen sahaamisen.PPS 7 S:n yleisohjain takaa turvallisen ja täsmällisen sahaamisen.

Pöytäpyörösaha ja jiirisaha samassa laitteessa

Boschin uutuussahassa nikkaroija saa samassa laitteessa sekä pöytäpyörösahan että jiirisahan. Vetosahana käytettäessä työstettävä levy kiinnitetään sahan yleisohjaimeen ja vetotoimintoa käyttämällä sahanterä liikkuu nopeasti ja tarkasti levyn läpi. Laitteella hoituvat yhtä lailla suurten kattolevyjen pitkät, suorat sahaukset kuin parkettiasennuksessa tarvittavat nopeat, toistuvat sahaukset.

Jos käytössä on pöytäpyörösaha, leikattavaa levyä tai lautaa voidaan työntää leveää ja tukevaa alumiinipöytää pitkin. Sisäänrakennettu laser näyttää sahauslinjan ja mahdollistaa erinomaisen tarkkuuden pitkissäkin sahauksissa. Sahapöydän pintaa voidaan suurentaa käytännöllisen jatkokappaleen avulla siten, että työstettävä materiaali pysyy turvallisesti pöydän päällä. Jatkokappale voidaan asentaa tarvittaessa mille tahansa pöydän sivuista.

Myöskään kulmasahaukset eivät tuota ongelmia vakiovarusteena toimitettavaa yleisrajoitinta apuna käyttäen: kappale painetaan ohjainta vasten, ja sahanterä liikkuu vetämällä materiaalin läpi. Patentoitu suuntaisohjain takaa tarkat suuntaissahaukset.

Boschin PPS 7 S on paitsi tarkka, myös siisti. Saha voidaan liittää suoraan pölynimuriin.Boschin PPS 7 S on paitsi tarkka, myös siisti. Saha voidaan liittää suoraan pölynimuriin.

Selkeä, tarkka, täydellinen

PPS 7 S:n käyttö on turvallista ja miellyttävää selkeän ohjauspaneelin ansiosta. Työskentely on myös siistiä kohdistetun purunpoisto -ominaisuuden ansiosta. Saha voidaan liittää myös suoraan pölynimuriin, jolloin jälkisiivousta on vähemmän kuin koskaan.

Tehokas moottori, korkealuokkainen, 36-hampainen sahanterä, tarkka yleisohjain, vetotoiminto ja sisäänrakennettu laser tekevät työskentelystä helppoa. Vakioelektroniikka takaa, että moottori käynnistyy pehmeästi ja työskentelet aina materiaalin mukaisesti. PPS 7 S tekee suurten kappaleiden työstämisestä uskomattoman vaivatonta.

Boschin PPS 7 SBoschin PPS 7 S
Bosch-yhtymä on maailman johtavia teknologiatuotteiden ja ‑palveluiden toimittajia. Ajoneuvo- ja teollisuustekniikkaa, kulutustarvikkeita sekä rakennusteknisiä tuotteita valmistavan yhtymän vuoden 2009 liikevaihto oli 38,2 miljardia euroa, ja sen palveluksessa oli runsaat 275 000 työntekijää. Yhtymä käsittää Robert Bosch GmbH:n sekä sen noin 300 tytäryhtiötä noin 60 maassa. Myynti- ja palveluyhteistyökumppanit mukaan lukien Bosch on edustettuna noin 150 maassa. Maailmanlaajuinen kehitys-, tuotanto- ja myyntiverkosto on Boschin kasvun perusta. Bosch käyttää tutkimukseen ja kehitykseen yli 3,5 miljardia euroa vuodessa ja hakee vuosittain noin 3 800 patenttia. Tuotteidensa ja palvelujensa avulla Bosch parantaa elämänlaatua ja tarjoaa innovatiivisia ja hyödyllisiä ratkaisuja.

Robert Bosch (1861–1942) perusti yhtiön Stuttgartissa vuonna 1886 hienomekaniikan ja sähkötekniikan korjaamoksi. Bosch-yhtymän taloudellinen riippumattomuus ja yrittäjänvapaus perustuvat poikkeukselliseen omistusrakenteeseen, jonka ansiosta yhtiö kykenee toteuttamaan merkittävät investointinsa ja kantamaan yhteiskunta- ja ympäristövastuunsa perustajansa Robert Boschin hengessä. 92 prosenttia Robert Bosch GmbH:n pääomasta omistaa yleishyödyllinen säätiö, Robert Bosch Stiftung. Teollisesta toiminnasta vastaa äänivaltaa käyttävä Robert Bosch Industrietreuhand KG. Yritystoiminnan omistajuustoiminnoista huolehtii säätiö. Jäljellä olevat osakkeet ovat Boschin perheen ja Robert Bosch GmbH:n omistuksessa.

Lisätietoja: www.bosch.fi
 
Päivitetty
25.8.2011