• Etusivu
  • Varusteet

Boschin PPS 7 S uudella vetopöytäsahalla sahaat erittäin tarkasti

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Robert Bosch Oy / Työkalut
Päivitetty 25.08.2011
20118_27464.jpg

PPS 7 S:n vetosahatoiminnolla katkaiset paneelit tarkasti ja nopeasti.

Boschin uusi yhdistelmä- ja vetosaha PPS 7 S voimakkaine 1400 W:n moottoreineen on täydellinen kone suurten työstettävien kappaleiden tarkkoihin sahauksiin. Esimerkiksi levymateriaalien ja paneelien toistuvissa sahauksissa PPS 7 S on korvaamaton väline. 2-in-1-saha mahdollistaa erittäin tarkat pitkittäis-, poikittais- ja viistosahaukset. Pöytäpyörösahana se sopii täydellisesti levyjen sahaamiseen ja vetosahana paneelien sarjakatkaisuun.

PPS 7 S:n yleisohjain takaa turvallisen ja täsmällisen sahaamisen.
PPS 7 S:n yleisohjain takaa turvallisen ja täsmällisen sahaamisen.

Pöytäpyörösaha ja jiirisaha samassa laitteessa

Boschin uutuussahassa nikkaroija saa samassa laitteessa sekä pöytäpyörösahan että jiirisahan. Vetosahana käytettäessä työstettävä levy kiinnitetään sahan yleisohjaimeen ja vetotoimintoa käyttämällä sahanterä liikkuu nopeasti ja tarkasti levyn läpi. Laitteella hoituvat yhtä lailla suurten kattolevyjen pitkät, suorat sahaukset kuin parkettiasennuksessa tarvittavat nopeat, toistuvat sahaukset.

Jos käytössä on pöytäpyörösaha, leikattavaa levyä tai lautaa voidaan työntää leveää ja tukevaa alumiinipöytää pitkin. Sisäänrakennettu laser näyttää sahauslinjan ja mahdollistaa erinomaisen tarkkuuden pitkissäkin sahauksissa. Sahapöydän pintaa voidaan suurentaa käytännöllisen jatkokappaleen avulla siten, että työstettävä materiaali pysyy turvallisesti pöydän päällä. Jatkokappale voidaan asentaa tarvittaessa mille tahansa pöydän sivuista.

Myöskään kulmasahaukset eivät tuota ongelmia vakiovarusteena toimitettavaa yleisrajoitinta apuna käyttäen: kappale painetaan ohjainta vasten, ja sahanterä liikkuu vetämällä materiaalin läpi. Patentoitu suuntaisohjain takaa tarkat suuntaissahaukset.

Boschin PPS 7 S on paitsi tarkka, myös siisti. Saha voidaan liittää suoraan pölynimuriin.
Boschin PPS 7 S on paitsi tarkka, myös siisti. Saha voidaan liittää suoraan pölynimuriin.

Selkeä, tarkka, täydellinen

PPS 7 S:n käyttö on turvallista ja miellyttävää selkeän ohjauspaneelin ansiosta. Työskentely on myös siistiä kohdistetun purunpoisto -ominaisuuden ansiosta. Saha voidaan liittää myös suoraan pölynimuriin, jolloin jälkisiivousta on vähemmän kuin koskaan.

Tehokas moottori, korkealuokkainen, 36-hampainen sahanterä, tarkka yleisohjain, vetotoiminto ja sisäänrakennettu laser tekevät työskentelystä helppoa. Vakioelektroniikka takaa, että moottori käynnistyy pehmeästi ja työskentelet aina materiaalin mukaisesti. PPS 7 S tekee suurten kappaleiden työstämisestä uskomattoman vaivatonta.

Boschin PPS 7 S
Boschin PPS 7 S
Bosch-yhtymä on maailman johtavia teknologiatuotteiden ja ‑palveluiden toimittajia. Ajoneuvo- ja teollisuustekniikkaa, kulutustarvikkeita sekä rakennusteknisiä tuotteita valmistavan yhtymän vuoden 2009 liikevaihto oli 38,2 miljardia euroa, ja sen palveluksessa oli runsaat 275 000 työntekijää. Yhtymä käsittää Robert Bosch GmbH:n sekä sen noin 300 tytäryhtiötä noin 60 maassa. Myynti- ja palveluyhteistyökumppanit mukaan lukien Bosch on edustettuna noin 150 maassa. Maailmanlaajuinen kehitys-, tuotanto- ja myyntiverkosto on Boschin kasvun perusta. Bosch käyttää tutkimukseen ja kehitykseen yli 3,5 miljardia euroa vuodessa ja hakee vuosittain noin 3 800 patenttia. Tuotteidensa ja palvelujensa avulla Bosch parantaa elämänlaatua ja tarjoaa innovatiivisia ja hyödyllisiä ratkaisuja.

Robert Bosch (1861–1942) perusti yhtiön Stuttgartissa vuonna 1886 hienomekaniikan ja sähkötekniikan korjaamoksi. Bosch-yhtymän taloudellinen riippumattomuus ja yrittäjänvapaus perustuvat poikkeukselliseen omistusrakenteeseen, jonka ansiosta yhtiö kykenee toteuttamaan merkittävät investointinsa ja kantamaan yhteiskunta- ja ympäristövastuunsa perustajansa Robert Boschin hengessä. 92 prosenttia Robert Bosch GmbH:n pääomasta omistaa yleishyödyllinen säätiö, Robert Bosch Stiftung. Teollisesta toiminnasta vastaa äänivaltaa käyttävä Robert Bosch Industrietreuhand KG. Yritystoiminnan omistajuustoiminnoista huolehtii säätiö. Jäljellä olevat osakkeet ovat Boschin perheen ja Robert Bosch GmbH:n omistuksessa.

Lisätietoja: www.bosch.fi

Robert Bosch Oy / Työkalut
Varusteet
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20238_82894.jpg
Tällä työkalulla työstät helposti puuta - urat, reunat ja viisteet hoituvat hetkessä
Kotiverstaalla hoituvat monenlaiset puutyöt. Käytetyimpien työkalujen, kuten porakoneen ja sahan lisäksi akkujyrsin on kätevä apuväline urien tekemiseen, reunojen siistimiseen, viisteisiin sekä koristeellisten kuvioiden luomiseen. Akkujyrsintä on nopea käyttää missä tahansa ilman tarvetta virtajohdon liittämiselle.
20225_78353.jpg
PFS 55 -maaliruisku pieniin projekteihin
SprayControl ja SDSTarkka ja hieno maalisumutusteho huolehtii tasokkaasta maalinlevityksestä. Voimakas ilmavirtaus hajottaa maalisäteen ja mahdollistaa eri ruiskutusmateriaalien tarkan ja siistin levittymisen. Ilmavirtauksen määrää voidaan säätää portaattomasti, jolloin maalin levityksen nopeutta ja maalisumua on helppoa ohjata: Alhaista puhallusasentoa käytetään juoksevissa materiaaleissa ja korkeaa taas sakeammissa materiaaleissa.SDS-järjestelmä huolehtii helposta ja nopeasta maalisäiliön vaihdosta ja puhdistamisesta. Käytön jälkeen maalin kanssa kosketuksessa olevat osat saadaan irrotettua ilman työkaluja, ja puhdistus on helppoa ja nopeaa.
20093_15666.jpg
Oksasilppurilla ilmaista kate- ja kuivikemateriaalia
Pieneltäkin tontilta kertyy yllättävän paljon risuja, oksia ja vanhoja perennaversoja, jotka kannattaa hyödyntää. Oksasilppua voi puutarhassa käyttää sekä kateaineena että kompostikuivikkeena.Istutusalueen katteena se pitää rikkaruohoja kurissa, suojaa pintamultaa kuivumiselta ja toisaalta myös rankkasateiden aiheuttamalta liettymiseltä. Näin maan kosteus pysyy tasaisempana ja kastematojen ja muiden hyödyllisten pieneliöiden toiminta helpottuu. Katteella saadaan pihaan tietysti myös visuaalista arvoa: sillä voi päällystää pienet polut, se siistii mainiosti mm. koristepensaiden alustat, on kaunis ja luonnollinen seuralainen havupensaille ja -puille ja pitää mm. mansikkakasvustot siistinä.
202211_79997.jpg
10 yleisintä kysymystä viemärien kunnosta ja viemärikuvauksesta
Mietitkö ikinä miksi viemäri tukkeutuu tai miten rakenteiden sisässä kulkeva viemäriputki kuvataan? Entä vaatiiko laki viemäreiden kuvausta esimerkiksi uudiskohteessa? Vastauksen saa myös lähiaikoina askarruttaneeseen kysymykseen miten voi olla varma, että viemärikuvauksessa näytettävä video on juuri kuvattavasta viemäristä? Muun muassa näihin kysymyksiin vastaa viemärikartoitusten ja -kuvauksien asiantuntija ja Akvatek Oy:n toimitusjohtaja Ville Hyry.
202110_72977.jpg
Viisi + yksi vinkkiä vastuulliseen keittiöremonttiin
Keittiö on kodin sydän, jossa vietetään paljon aikaa. Se on merkittävässä roolissa myös arjen vastuullisuuden näkökulmasta: keittiön kautta kulkee muun muassa suurin osa kodin jätteistä. Miten tehdään vastuullinen keittiöremontti ja mitä keittiön suunnittelussa kannattaa ottaa huomioon? Keittiömaailma kokosi vinkit vastuullisen keittiön suunnitteluun.
20174_48951.jpg
Takan energiatehokas käyttö - Tiesitkö nämä 5 vinkkiä?
Takan energiatehokkuus laskee, jos sitä käytetään väärin. Tulikivi kokosi viisi vinkkiä, joilla takkatulesta saa enemmän hyötyä irti:

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton