Sähkökalusteiden uusia tuulia

ABB:n uutuudet

Jussi-asennuskalusteiden uutuudet antavat kulma-sennuksiin uusia mahdollisuuksia, laadukkaat termostaatit energiatehokkaaseen lämpötilansäätöön, keskeisimmät Impressivotuotteet saa nyt keskiölevyllisinä, uusi iDock-telakka täydentää Jussi- ja Impressivo- sarjoja sekä BasicLINE-läsnäolotunnistimet säästävät energiaa.

ABB Asennustuotteet

Nurkka-Jussi on kaksoispistorasia kulma-asennuksiin

Kulma-asennus helpottaa pistorasian käyttöä. Se luo uusia sijoittelumahdollisuuksia helpottaen työtä erityisesti keittiön ja kodinhoitohuoneen työtason välitilan pistorasioita asennettaessa.

Kulmaan asennettavassa kaksoispistorasiassa 402EA.E on
jousiliittimellinen pistorasian runko haaroitusliittimin. Lapsisuojat on integroitu pistorasian runkoon ja pistorasianKulmaan asennettavassa kaksoispistorasiassa 402EA.E on jousiliittimellinen pistorasian runko haaroitusliittimin. Lapsisuojat on integroitu pistorasian runkoon ja pistorasian
turvallisuus sekä asennettavuus on kehitetty huippuunsa. Liittimet
on hyväksytty MK- sekä ML-johtimille. Voidaan asentaa sekä pysty- että vaaka-asentoon.turvallisuus sekä asennettavuus on kehitetty huippuunsa. Liittimet on hyväksytty MK- sekä ML-johtimille. Voidaan asentaa sekä pysty- että vaaka-asentoon.
Nurkka-Jussi - kulmaan asennettava kojerasia

Nurkka-Jussi -pintakehys tuo uusia asennusmahdollisuuksia.
Nurkka-Jussi sopii erityisesti keittiön ja kodinhoitohuoneen
työtason välitilan asennuksiin. Se sopii
asennettavaksi nurkkaan tai vaikka katonrajaan muissakin
huoneissa sekä saneeraus- että uudiskohteissa.Nurkka-Jussi - kulmaan asennettava kojerasia
Nurkka-Jussi -pintakehys tuo uusia asennusmahdollisuuksia. Nurkka-Jussi sopii erityisesti keittiön ja kodinhoitohuoneen työtason välitilan asennuksiin. Se sopii asennettavaksi nurkkaan tai vaikka katonrajaan muissakin huoneissa sekä saneeraus- että uudiskohteissa.

Jussi- ja Impressivo-termostaatit - energiatehokasta lämpötilansäätöä
Jussi-termostaatit uudistuvat ja Impressivo-sarja täydentyy uusilla lattialämmitys- ja yhdistelmätermostaateilla.
Termostaateissa on uusi hienostunut muotoilu ja helpompi asennettavuus. Niissä on uusittu runko, joka jättää kojerasiaan reilusti asennustilaa. Termostaatit ovat luotettavia ja helppokäyttöisiä. Säädettävä lämpötilan pudotus (3-10°C ) on vakiona (16 A, 2-napainen, IP21). Tuote on yhteensopiva kaikkien Impressivo-sarjan värien ja peitelevyjen kanssa.

Jussi-lattiatermostaatti vikavirtasuojalla
ABB:n Jussi-termostaattivalikoima täydentyy lattiatermostaatilla, jossa on integroitu vikavirtasuoja. Laadukas termostaatti sopii erityisesti saneerauskohteisiin. Asennusmääräyksissä vaaditaan lattialämmitykseen vikavirtasuojausta. Uusissa rakennuksissa vikavirtasuojat asennetaan yleensä sähkökeskuksiin. Saneerauskohteissa keskuksista puuttuu usein asennustila tähän tarkoitukseen. Silloin käytetään lattialämmitystermostaattia, jossa on vikavirtasuoja. Vikavirtasuojaus parantaa laitteiden käyttöturvallisuutta katkaisemalla sähkön syötön tavallista sulaketta nopeammin.

Termostaateista ylempi on Jussi-lattiatermostaatti vikavirtasuojalla ja alempi uusi lattialämmitys- ja yhdistelmätermostaatti.Termostaateista ylempi on Jussi-lattiatermostaatti vikavirtasuojalla ja alempi uusi lattialämmitys- ja yhdistelmätermostaatti.

Impressivo-asennuskalusteet

Impressivo-sarjan tuotteissa yhdistyvät huolella suunniteltu ulkonäkö ja ensiluokkaiset toiminnalliset ratkaisut. Nyt myös tuotteiden hankintaa halutaan helpottaa entistä valmiimmilla kokonaisuuksilla.

Impressivo-sarjan upeat peitelevysarjat sopivat keskiölevyllisiin tuotteisiin. Sarjan tyylikkyys ei perustu ainoastaan yhtenäiseen muotoiluun, vaan myös hienostuneeseen värivalikoimaan ja aitoihin materiaaleihin. Perussarjojen peitelevyt ovat saatavana valkoisena, harmaana, alumiininvärisenä ja antrasiittina. Lisää näyttävyyttä saadaan valitsemalla värikkäät axcent-peitelevyt tai aidoista materiaaleista valmistetut Carat-peitelevyt.

ABB:n Impressivo-sarjaABB:n Impressivo-sarja

Uusi iDock täydentää DigitalRadiota

Jussi- ja Impressivo-sarjat täydentyvät uudella iDock-telakalla. Uusi iDock on soitto-, säilytys- ja latauslaite iPod-, iPhone- ja MP3-soittimille. Koko setti tyylikkäästi seinälle, ilman pölyyntyviä johtoja ja sotkuja.
ABB iDock tarjoaa jokaiselle iPod*- tai iPhone*-laitteelle kiinteän paikan kotona tai toimistolla. iDock sulautuu luontevasti osaksi kalustusta ja kaikenlaisia tiloja. Applen* kaukosäätimellä ohjaat iPodia* tai iPhonea* mukavasti etäämmältäkin. Telakka sopii yhteen myös muiden valmistajien MP3-soittimien kanssa käyttämällä 3,5 mm jakkiliitintä.
(*RDS-vastaanotin, kaiutin, iDock-telakka, keskiölevyt ja 3-os peitelevy) Impressivo, valkoinen

iDock-telakkaiDock-telakka

Uudet BasicLINE -läsnäolotunnistimet

BasicLINE-läsnäolotunnistimet säästävät energiaa, kun valot syttyvät automaattisesti huoneeseen tultaessa ja sammuvat sieltä poistuttaessa.
Uusi läsnäolotunnistinperhe muodostuu kolmesta kattoon asennettavasta erikokoisesta tunnistimesta. Valvonta-alue kattaa 360° ja ulottuu 6-24 metriin. Lisätarvikkeiden avulla läsnäolotunnistinten käyttö-alue laajenee korkeisiin ja vaativiin tiloihin.

BasicLINE -läsnäolotunnistimet ja lisälaitteetBasicLINE -läsnäolotunnistimet ja lisälaitteet
 
Julkaistu
23.8.2011