Tee se itse IDEA 2011 -kilpailu
- heinäkuun jatkoon päässeet

Keväällä käynnistyneeseen Tee se itse IDEA 2011 -kilpailuun on saapunut runsaasti toinen toistaan upeampia esittelyjä lukijoiden ideoista heidän itsensä toteuttamina. Kilpailuideoiden kesken on käynnissä kuukausittainen äänestys, josta kaksi eniten ääniä saanutta ideaa pääsee jatkoon ja syyskuussa järjestettävään loppuäänestykseen tavoittelemaan pääpalkintoa.

Heinäkuun äänestys on nyt ratkennut. Eniten ääniä keräsivät ideat Korsitekaivo-sadevesi-kastelukaivo ja TV-taso / saareke.
Nämä ideat pääsevät mukaan syyskuussa järjestettävään loppuäänestykseen tavoittelemaan 2500 €:n arvoista matkalahjakorttia.

Koristekaivo-sadevesi-kastelukaivo

Idea: Katolta tuleva sadevesi ohjataan kaivoon esim. kukkien kastelua varten. Lisäksi kaivo on varustettu ylivuotoputkella, joka on ohjattu kastelemaan pensasaitaa.

Tutustu ideaan tästä

Katolta tuleva sadevesi ohjataan kauniiseen pihakaivoon.Katolta tuleva sadevesi ohjataan kauniiseen pihakaivoon.

TV-taso/Saareke

Idea: Tässä Tee Se Itse -ideassa puretun keittiön ja olohuoneen väliseinän tilalle haluttiin keittiösaareke. Samalla ideoitiin hyötykäyttöön saarekkeen takaseinä.
Tutustu ideaan tästä

Saarekkeen takaosa on hyödynnetty TV-tasoksi.Saarekkeen takaosa on hyödynnetty TV-tasoksi.

Äänestystulokset on nyt nollattu

Äänestystulokset on nyt nollattu ja elokuun äänestys käynnistynyt. Kaikki saapuneet ideat ovat taas mukana äänestyksessä, lukuunottamatta jatkoon päässeitä.

Vielä elokuu aikaa osallistua kilpailuun!

Tee se itse IDEA 2011 -kilpailu etsii uusia nikkarointi-ideoita. Kilpailuun voi osallistua 5.4.-30.8.2011 välisenä aikana. Kilpailun voittaja ratkeaa syyskuussa järjestettävässä loppuäänestyksessä. Pääpalkintona on 2500 € arvoinen matkalahjakortti!

Tutustu kilpailuideoihin ja osallistu...
 
Julkaistu
2.8.2011