• Etusivu
  • Talo

Kastelli asuntomessuilla

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Kastelli-Talot Oy
Päivitetty 02.08.2011
20118_27258.jpg

Kastellirivistö asuntomessuilla.

Kastelli-talot esittäytyy Kokkolan asuntomessuilla peräti neljän kohteen avulla. Esillä on kaksi erilaista ratkaisua CityEconomy 105 sekä CityEconomy 118 -malleista. Kaikki kohteet edustavat edullista vaihtoehtoa omaan pientaloon. Kohteet muistuttavat toisiaan pohjaratkaisultaan ja etenkin julkisivuiltaan. Kuitenkin kohteet ovat aivan erilaiseen asumistarpeeseen suunniteltuja.

Tavoitteena on, että messutaloissa vierailijat saavat käsityksen Kastellin monipuolisista muuntelumahdollisuuksista, joilla kodeista luodaan persoonallisia kokonaisuuksia niin pohja- kuin sisustusratkaisujenkin suhteen.

Kohde 21: Olohuoneen jatkeena oleva huone tarjoaa tässä ratkaisuvaihtoehdossa lisää viihtyisää oleskelutilaa.
Kohde 21: Olohuoneen jatkeena oleva huone tarjoaa tässä ratkaisuvaihtoehdossa lisää viihtyisää oleskelutilaa.

Messutalojen kaikki sisustusmateriaalit on valittu Virpi Illmanin (SI) suunnittelemista Kastelli Collection -vaihtoehdoista.

Edullista ja laadukasta

Kohteet on pyritty saamaan hankintahinnaltaan edullisiksi, mutta tinkimättä kuitenkaan laadusta. Kohteissa on esim. Puustelli-keittiöt ja keraamisina laattoina on käytetty kotimaisia Pukkilan tuotteita. Neliöt on käytetty tehokkaasti, mutta kaikki tarvittava löytyy.

Kohde 20: Lapsiperheelle suunniteltu CityEconomy 118. Keittö on Puustellin valikoimasta ja välitilan laatat Pukkilan mallistosta. Keittiöön mahtuu hyvin 6-hengen ruokapöytä.
Kohde 20: Lapsiperheelle suunniteltu CityEconomy 118. Keittö on Puustellin valikoimasta ja välitilan laatat Pukkilan mallistosta. Keittiöön mahtuu hyvin 6-hengen ruokapöytä.
Kastelli-Talot Oy
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20071_3134.jpg
Suositut Kastelli-talot
Suomen ostetuimman talomerkin Kastellin suosio perustuu vahvasti sen järkevään rakentamistapaan. Paikallarakentamiseen perustuva Kastelli-järjestelmä varmistaa parhaiten turvalliset ja oikeaoppiset rakenteet ja se on joustava yksilöllisille muutoksille. Kastelli-rakentaja voi myös joustavasti hyödyntää omaa työpanostaaan haluamassaan laajuudessa.
20072_3675.jpg
Markkinajohtaja Kastellilta muuttovalmiit kodit
Suomen ostetuin talomerkki Kastelli on julkistanut oman valmiskotimallistonsa. Rakentajien toivomuksesta syntyneeseen ValmisKastelli-mallistoon on valittu kymmenen erikokoista ja erityylistä valmiskotia. Arkkitehtien suunnittelemat talot ovat 1- ja 2-kerroksisia malleja, joiden suunnittelussa suomalaisten perheiden toiveet ovat olleet etusijalla. Taitavalla arkkitehtisuunnittelulla neliöt on hyödynnetty tehokkaasti, jolloin myös rakentamiskustannuksia on voitu alentaa. ValmisKastelli-talojen tyyli vaihtelee perinteisestä moderniin.
20073_4031.jpg
Vk 6-10 Tapetointiongelmia
Helmikuu on todella lyhyt kuukausi. Tuntuu, että se tuli ja meni saman tien. Kaikkien mahdollisten epidemioiden jälkeen saimme vihdoin aikaa tapetointiin. Jossain aivolohkon takanurkassa oli matkan varrella syntynyt pakkomielle, jonka mukaan makuuhuoneen päätyseinään oli saatava yksivärinen, eläväpintainen tummansininen tapetti. Oli muuten tosi epätoivoinen idea. Kukaan muu ei ilmeisesti ole saanut vastaavaa kuningasajatusta tai ainakaan tämä suuri trendi ei ollut ehtinyt valmistajien tietoon. Ei ollut helppo nakki etsiä sopivaa versiota, mutta tunnetusti härkäpäisinä emme voineet antaa periksikään. Ja lopussa kiitos seisoi, kuten sananlasku lupaa. Sandudd Oy:n maahantuoma Livingwalls –tapetti pelasti meidät julmetulta bensalaskulta ja menetetyiltä hermoilta.
Nurmikon leikkaus
Nurmikon leikkaus
Puutarhasi vihreä mattoPitävä pelinurmi, golffarin tiheä ja tiivis nurmimatto, villi ja vapaa ruohikko, pehmeä sammalnurmi... - Millainen nurmikko sinulla on? Nurmikon rakenne ja siinä kasvavat lajikkeet sekä käyttö- ja hoitamistavat vaihtelevat hieman joka puutarhassa.Lue lisää:Kylvö- ja kukkanurmi
Torninosturi
Ammatiksi torninosturinkuljettaja
Torninosturinkuljettaja Niina Vuorinen valmistui TTS Työtehoseurasta torninosturinkuljettajaksi ja työskentelee torninosturinkuljettajana betonielementtejä valmistavassa yrityksessä. Lue Niinan tarina koulutuksesta työmaalle.
20189_54631.jpg
4 syytä lasittaa terassi syksyllä
Syksyllä on ihanaa nauttia viilenevistä ilmoista ja luonnon väriloistosta. Syksy on myös hyvää aikaa terassin lasittamiselle ja näin varautua viileneviin keleihin. Seuraavassa on listattu 4 syytä lasittaa terassi syksyllä. Parhaimmillaan lasitus pidentää terassikautta jopa 3-4 kuukautta. Tutustu vinkkeihin ja jatka terassikautta pitkälle syksyyn.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton