Kastelli asuntomessuilla

Kastellirivistö asuntomessuilla.Kastellirivistö asuntomessuilla.

Kastelli-talot esittäytyy Kokkolan asuntomessuilla peräti neljän kohteen avulla. Esillä on kaksi erilaista ratkaisua CityEconomy 105 sekä CityEconomy 118 -malleista. Kaikki kohteet edustavat edullista vaihtoehtoa omaan pientaloon. Kohteet muistuttavat toisiaan pohjaratkaisultaan ja etenkin julkisivuiltaan. Kuitenkin kohteet ovat aivan erilaiseen asumistarpeeseen suunniteltuja.

Kohde 19: Kastelli CityEconomy 105, Mummola. Eteistilasta avautuu  näkymä valoisaan olohuoneeseen, jonka jatkeena näkyy vierashuone.Kohde 19: Kastelli CityEconomy 105, Mummola. Eteistilasta avautuu näkymä valoisaan olohuoneeseen, jonka jatkeena näkyy vierashuone.

Tavoitteena on, että messutaloissa vierailijat saavat käsityksen Kastellin monipuolisista muuntelumahdollisuuksista, joilla kodeista luodaan persoonallisia kokonaisuuksia niin pohja- kuin sisustusratkaisujenkin suhteen.

Kohde 21: Olohuoneen jatkeena oleva huone tarjoaa tässä ratkaisuvaihtoehdossa lisää viihtyisää oleskelutilaa.Kohde 21: Olohuoneen jatkeena oleva huone tarjoaa tässä ratkaisuvaihtoehdossa lisää viihtyisää oleskelutilaa.
Messutalojen kaikki sisustusmateriaalit on valittu Virpi Illmanin (SI) suunnittelemista Kastelli Collection -vaihtoehdoista.

Edullista ja laadukasta

Kohteet on pyritty saamaan hankintahinnaltaan edullisiksi, mutta tinkimättä kuitenkaan laadusta. Kohteissa on esim. Puustelli-keittiöt ja keraamisina laattoina on käytetty kotimaisia Pukkilan tuotteita. Neliöt on käytetty tehokkaasti, mutta kaikki tarvittava löytyy.

Kohde 20: Lapsiperheelle suunniteltu CityEconomy 118. Keittö on Puustellin valikoimasta ja välitilan laatat Pukkilan mallistosta. Keittiöön mahtuu hyvin 6-hengen ruokapöytä.Kohde 20: Lapsiperheelle suunniteltu CityEconomy 118. Keittö on Puustellin valikoimasta ja välitilan laatat Pukkilan mallistosta. Keittiöön mahtuu hyvin 6-hengen ruokapöytä.
 
Julkaistu
4.8.2011