• Etusivu
  • Rakentaminen

Asuntomessuilla Kokkolassa jo yli 50 000 kävijää

Rakentajan toimitus
Julkaistu 28.07.2011
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg

Asuntomessuilla Kokkolassa on käynyt jo yli 50 000 messuvierasta. 50 000 kävijän määrä ylittyi heti keskiviikkona 27.7. porttien avauduttua.

Messuporteista astelivat tasaluvulla porvoolaiset Kati Immonen ja Marko Turunen sekä yksivuotias Lumi. Perhe kukitettiin messuluetteloiden, pääsylippujen sekä ruoka- ja juomakuponkien kera.

– Asuntomessuilla käyminen on ainut säännöllinen harrastus, mikä minulla on. Messuilla on kiva käydä joka vuosi katsomassa mitä uutta alalla on. Tämä onkin jo 15. kerta messuilla, kertoo rakennusalan koulutuksen omaava Turunen.

Siinä missä Turunen on kokenut messukävijä, Kati Immoselle asuntomessuvierailu on ensimmäinen.

– Tämä on viimeinen viikko äitiyslomaani, joten olemme pienellä automatkalla Kokkolan seudulla. Odotukset ovat korkealla, nyt näkee oikeasti kaikkia niitä ihanuuksia, joita sisustuslehdistä on tullut katseltua, Immonen tunnelmoi.

Immosen ja Turusen perheellä on ajatuksena hakea Asuntomessuilta ideoita sisustukseen ja hyödyntää ideoita omassa asunnossa syksyn tullen.

Tasaisia kävijämääriä messuilla

Asuntomessut Kokkolassa on kiinnostanut yleisöä. Kävijöitä on ollut keskimäärin 4150 päivässä. Suomen Asuntomessujen toimitusjohtaja Pasi Heiskanen on tyytyväinen messujen kävijämäärään.

– Kävijöitä on riittänyt ennakko-odotusten mukaisesti ja ihmiset ovat olleet tyytyväisiä. Suorakanavan tekemän messututkimuksenkin mukaan 94 prosenttia vastanneista piti messuja erinomaisina tai hyvinä. Kehuja on saanut erityisesti komea ja selkeä messualue, merimaisema ja toimiva kokonaisuus, Heiskanen pohtii.

Myös messutapahtuman projektipäällikkö Touko Rauma on tyytyväinen messujen saamaan kiinnostukseen.

– On hienoa kun 50 000 kävijän rajapyykki saavutettiin. Tästä on tulossa erinomainen viikko, Rauma hehkuttaa.

Asuntomessut Kokkolassa jatkuvat elokuun puoliväliin asti.

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

202212_80512.jpg
Asuinrakennusten energia-avustukset jatkuvat - tukea tarjolla lähes 100 miljoonaa euroa
Asuinrakennusten energia-avustuksia päätettiin jatkaa myös vuonna 2023. Energiatehokkuutta parantavia korjaushankkeita voidaan avustaa yhteensä 98,67 miljoonalla eurolla. Avustuksen ehdot säilyvät ennallaan.
20217_54449.jpg
Tuulensuoja ja lämmöneristys samassa paketissa uuteen ja vanhaan taloon
Pääset helpommalla valitsemalla levyn, joka huolehtii tuulensuojauksesta sekä lämmöneristyksestä samalla kerralla. Mikäli toivot lisäksi asentamisen helppoutta ja erinomaista lämmöneristyskykyä, on valinta tällöin helppoa. Lika- ja vesitiivisti pakatut ISOVER Facade -levyt vastaavat näihin toiveisiisi.Tuote toimii myös rakentamisen aikaisena sääsuojana ja kestää UV-rasitusta kuuden kuukauden ajan ilman lopullista julkisivua menettämättä ominaisuuksiaan.
20194_57241.jpg
Homehtumaton levy sopii märkätiloihin
Suunnitelma, valvonta sekä oikeat materiaalit osaavissa käsissä varmistavat sen, että märkätilapainajaisia ei tarvitse käytännössä kokea.
201411_41591.jpg
Tulisijojen muuraukseen ja korjaukseen
Tiedätkö, millaista laastia muurarillesi on hankittava takan/puuhellan/leivinuunin muuraukseen? Nämä laastit käyvät tulisijojen muuraukseen, korjaukseen ja pinnoitukseen.Tulipesien muuraukseen on käytettävä tulenkestävää laastia. Erilliseen kuorimuuraukseen käytetään tavallista muurauslaastia.
20221_76557.jpg
Paina nappia, kun haluat kahvia - älykoti hoitaa loput
Arkiaamuna jokainen säästetty hetki on kullanarvoinen. Kaipaisitko sinäkin joskus pikku apulaisia, jotka muistaisivat, kun sinä unohdat, ja ehtisivät, kun sinulla on liian kiire? Älykodissa nämä tekniset ratkaisut tekevät arjestasi helpompaa ja turvallisempaa.
20115_25991.jpg
Viikon kysymys: Tapettipinnan uusiminen?
Kysymys:Asunnon seinäpinnat pitäisi uusia. Vanhat tapetit ovat pääosin 60-luvun kiiltokuvio-väritapettia. Vanhojen poisrevintä kunnolla tuntuu työläältä ja mahdottomalta. Onko helppoa keinoa saada vanhat tapetit irti? Vai voisiko vanhan päälle asentaa jonkun levyn, jonka voisi sitten tapetoida tai maalata?

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton