Asuntomessuilla Kokkolassa jo yli 50 000 kävijää

Asuntomessuilla Kokkolassa on käynyt jo yli 50 000 messuvierasta. 50 000 kävijän määrä ylittyi heti keskiviikkona 27.7. porttien avauduttua.

Messuporteista astelivat tasaluvulla porvoolaiset Kati Immonen ja Marko Turunen sekä yksivuotias Lumi. Perhe kukitettiin messuluetteloiden, pääsylippujen sekä ruoka- ja juomakuponkien kera.

– Asuntomessuilla käyminen on ainut säännöllinen harrastus, mikä minulla on. Messuilla on kiva käydä joka vuosi katsomassa mitä uutta alalla on. Tämä onkin jo 15. kerta messuilla, kertoo rakennusalan koulutuksen omaava Turunen.

Siinä missä Turunen on kokenut messukävijä, Kati Immoselle asuntomessuvierailu on ensimmäinen.

– Tämä on viimeinen viikko äitiyslomaani, joten olemme pienellä automatkalla Kokkolan seudulla. Odotukset ovat korkealla, nyt näkee oikeasti kaikkia niitä ihanuuksia, joita sisustuslehdistä on tullut katseltua, Immonen tunnelmoi.

Immosen ja Turusen perheellä on ajatuksena hakea Asuntomessuilta ideoita sisustukseen ja hyödyntää ideoita omassa asunnossa syksyn tullen.

Tasaisia kävijämääriä messuilla

Asuntomessut Kokkolassa on kiinnostanut yleisöä. Kävijöitä on ollut keskimäärin 4150 päivässä. Suomen Asuntomessujen toimitusjohtaja Pasi Heiskanen on tyytyväinen messujen kävijämäärään.

– Kävijöitä on riittänyt ennakko-odotusten mukaisesti ja ihmiset ovat olleet tyytyväisiä. Suorakanavan tekemän messututkimuksenkin mukaan 94 prosenttia vastanneista piti messuja erinomaisina tai hyvinä. Kehuja on saanut erityisesti komea ja selkeä messualue, merimaisema ja toimiva kokonaisuus, Heiskanen pohtii.

Myös messutapahtuman projektipäällikkö Touko Rauma on tyytyväinen messujen saamaan kiinnostukseen.

– On hienoa kun 50 000 kävijän rajapyykki saavutettiin. Tästä on tulossa erinomainen viikko, Rauma hehkuttaa.

Asuntomessut Kokkolassa jatkuvat elokuun puoliväliin asti.
 
Julkaistu
28.7.2011