Sisustusideoita asuntomessuilta

Asuntomessut tarjoavaa erityyppisiä ja kokoisia taloja nähtäväksi, mutta ehkä sitäkin enemmän monipuolisia sisustusratkaisuja. Verkkolehti lähti poimimaan sisustusideoita messuilta miesnäkökulmasta.

Hormi voi olla osa sisustusta.Hormi voi olla osa sisustusta.
Tynnyripöytä sopii hyvin nuorison käyttöön.Tynnyripöytä sopii hyvin nuorison käyttöön.

Näppärät sisustustarrat

Ensimmäisenä silmiin osuivat sisustustarrat, joita oli käytetty monessa paikassa. Äkkiä katsottuna näyttivät, kuin olisi maalattu seinään, mutta ovat kuitenkin valmiita tarroja. Tarrat on myös varsin helppo poistaa, jos haluaa vaikka vaihtaa aihetta jossain vaiheessa.

Erilaisia sisustutarroja näkyi runsaasti.Erilaisia sisustutarroja näkyi runsaasti.

Miehiseen silmään erityisen hyvin sopivia sisustuskokonaisuuksiakin löytyi. Puuta, tiiltä, kiveä ja tummia sävyjä sisustuksia löytyi muutamasta kohteesta. Erityisen tyylikäs oli yksi yläkerroista.

Yläkerran sisustus.Yläkerran sisustus.
Tiiliseinä luo omantalisensa tunnelman tilaan. Kelopuut täydentävät kokonaisuutta.Tiiliseinä luo omantalisensa tunnelman tilaan. Kelopuut täydentävät kokonaisuutta.
Höyläämättömästä laudasta toteutetut listoitukset sopivat kokonaisuuteen.Höyläämättömästä laudasta toteutetut listoitukset sopivat kokonaisuuteen.

Taulut ja peilit

Sisustustauluja kannattaa tutkailla. Joukossa moneen makuun olevia vaihtoehtoja. Yksittäisistä näyttävistä pienemmistä tauluista, jopa valokuvista koottuihin kokonaisuuksiin. Myös valokuvatapetit tekevät jälleen tuloaan. Myös mielenkiintoisia peilejä kannattaa etsiä.

Pienistä tauluista ja valokuvista toteutettu kokonaisuus.Pienistä tauluista ja valokuvista toteutettu kokonaisuus.
Peili kuin sarvipää. Sopii hyvin vaikka metsästyksestä kiinnostuneelle.Peili kuin sarvipää. Sopii hyvin vaikka metsästyksestä kiinnostuneelle.
 
Julkaistu
2.8.2011