Hallit ja osastot - arvokasta lisätietoa

Kohteen 25 yhteydessä sijaitseva SK-tuotteen osasto antaa hyvän kuvan tuotetarjonnasta aivan kuin paikalleen asennettuna.Kohteen 25 yhteydessä sijaitseva SK-tuotteen osasto antaa hyvän kuvan tuotetarjonnasta aivan kuin paikalleen asennettuna.
Messuilla tutustumisen pääpaino on luonnollisesti esiteltävissä kohteissa, mutta arvokasta tietoa ja muuta mielenkiintoista löytyy myös alueen näyttelyhalleista ja talojen yhteydessä olevista osastoista.

Messuilla onkin syytä olla tarkkana. Uusia ideoita löytyy aina. Jopa vuodesta toiseen asuntomessuja kiertänyt toimittajakin tuppaa joka kerta yllättymään.

Autotallien ja ulkoalueiden osastojen lisäksi Rakentaja- ja Sisustajahalleissa on runsaasti näytteilleasettajia. Muista myös tutustua Tuotetaloon (Kohde 16), jossa rakenneratkaisut ovat nähtävissä.


Lisätietoa asuntomessuista...
Oletko uusimassa ulkoverhoustasi tai etsimässä uutta ideaa ulkoverhouksen toteutukseen? Miltäpä tällainen uusi ratkaisu vaikuttaisin?Oletko uusimassa ulkoverhoustasi tai etsimässä uutta ideaa ulkoverhouksen toteutukseen? Miltäpä tällainen uusi ratkaisu vaikuttaisin?

LVI-ratkaisut osana matalaenergiarakentamista

LVI-talotekniikkatelollisuuden yheisosastolta löytyvät matalaenergiarakentamisen ratkaisut. Mukana monta alan johtavaa LVI-teollisuuden yritystä ratkaisuineen.

LVI-talotekniikkateollisuuden yheisosastolta löytyvät matalaenergiarakentamisen ratkaisut.LVI-talotekniikkateollisuuden yheisosastolta löytyvät matalaenergiarakentamisen ratkaisut.
Tässä autokatoksessa voi osallistua kyselyyn ja voittaa 10 000 euroa rakennusrahaa.Tässä autokatoksessa voi osallistua kyselyyn ja voittaa 10 000 euroa rakennusrahaa.
 
Julkaistu
26.7.2011