• Etusivu
  • Palvelut

Hallit ja osastot - arvokasta lisätietoa

Rakentajan toimitus
Julkaistu 25.07.2011
20117_27219.jpg

Kohteen 25 yhteydessä sijaitseva SK-tuotteen osasto antaa hyvän kuvan tuotetarjonnasta aivan kuin paikalleen asennettuna.

Messuilla tutustumisen pääpaino on luonnollisesti esiteltävissä kohteissa, mutta arvokasta tietoa ja muuta mielenkiintoista löytyy myös alueen näyttelyhalleista ja talojen yhteydessä olevista osastoista.

Messuilla onkin syytä olla tarkkana. Uusia ideoita löytyy aina. Jopa vuodesta toiseen asuntomessuja kiertänyt toimittajakin tuppaa joka kerta yllättymään.

Autotallien ja ulkoalueiden osastojen lisäksi Rakentaja- ja Sisustajahalleissa on runsaasti näytteilleasettajia. Muista myös tutustua Tuotetaloon (Kohde 16), jossa rakenneratkaisut ovat nähtävissä.

Lisätietoa asuntomessuista...

LVI-ratkaisut osana matalaenergiarakentamista

LVI-talotekniikkatelollisuuden yheisosastolta löytyvät matalaenergiarakentamisen ratkaisut. Mukana monta alan johtavaa LVI-teollisuuden yritystä ratkaisuineen.

LVI-talotekniikkateollisuuden yheisosastolta löytyvät matalaenergiarakentamisen ratkaisut.
LVI-talotekniikkateollisuuden yheisosastolta löytyvät matalaenergiarakentamisen ratkaisut.
Tässä autokatoksessa voi osallistua kyselyyn ja voittaa 10 000 euroa rakennusrahaa.
Tässä autokatoksessa voi osallistua kyselyyn ja voittaa 10 000 euroa rakennusrahaa.
Palvelut
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20139_36281.jpg
Kevytbetoniruuvit KBRM ja KBRM P
Sormat kevytbetoniruuvi KBRM on huokoisiin materiaaleihin, kuten kevytbetoniin (Siporex) ja kevytsoraharkkoon (Leca) tarkoitettu kiinnike, joka voidaan asentaa ilman esiporausta. Saatavana versiot uppokannalla ja kupukannalla.
20136_35491.jpg
Villa ISOVERin sisustus
Villa ISOVER oli toukokuussa sisustustyövaiheessa. Kiintokalusteet ovat asennettuna ja seinien maalit, tapetit ja laatoitukset valmiina. Villa ISOVERin sisustussuunnittelusta vastaa sisustussuunnittelija Niina Riihimäki Suunnitteluhuone Riihimäestä.– Materiaalivalinnoissa kiinnitettiin tarkasti huomiota tulevan asukasperheen vaatimuksiin, sillä talon on kestettävä lapsi- ja koiraperheen elämää, Niina Riihimäki kertoo.Tutustu tästä Villa ISOVERin rakennusprojektiin
20207_65859.jpg
Lataa ilmainen sähkökalusteopas
Täältä voit tutustua ABB:n Yli 260 sivuiseen oppaaseen sähkökalusteista ja samalla löydät vinkit, ohjeet ja ratkaisut sähkökalusteiden sijoitteluun. Kuvastossa esittelyssä muun muassa Impsessivo ja Jussi-kalusteet, sekä ABB Free@Home-kodinohjausjärjestelmä.Löydä itsellesi sopivat ratkaisut!Lataa opas
20113_24675.jpg
RAKSA-messut Lahdessa 18.-20.3.2011
Suomen suurin rakennusalan erikoistapahtuma Raksa tarjoaa jälleen parhaat eväät rakentamiseen, remontoimiseen ja saneeraamiseen. Saman katon alla pääsee tutustumaan kokonaisvaltaisesti alan tarjontaan ja tuotteisiin. Nähtävää riittää niin pien-, rivi-, kerrostaloasukkaille kuin uudisrakentajillekin.Lisätietoja messuista ->>
20225_78081.jpg
Ilmainen virtuaalitapahtuma älykotiasioista: Mukana Jamie Hyneman
Viime vuonna maailman kestävimmäksi valittu yritys, Schneider Electric, tarjoaa ilmaisen virtuaalitapahtuman, jossa käsitellään muun muassa älykotijärjestelmiä. Tapahtuman avaa Myytinmurtajista tuttu Jamie Hyneman, joka tulee kertomaan uusista innovaatioista ja kestävästä kehityksestä. Webinaarin älykotiosio on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita älykotijärjestelmän mahdollisuuksista helpottaa arjen rutiineja ja säästää samalla energiaa. Virtuaalitapahtuman juontaa Mikko Kuustonen.
202010_66838.jpg
Mistä haen rakennuslupaa myrskytuhojen korjaukseen?
Syksyn sateissa voi huomata katon vuotavan tai salaojaputket ja sadevesiviemärit eivät olekaan kunnossa. Myrskytuulet voivat tehdä tuhojaan kaataa puita ja vahingoittaa rakennuksia. Näitä korjauksia suunniteltaessa kannattaakin miettiä, haluaako samalla ehostaa enemmän ja tarvitseeko joku korjaus luvan paikallisesta rakennusvalvonnasta.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton