Asuntomessuilta ideoita myös pihalle!

Asuntomessut merellisessä Kokkolassa ovat nyt avautuneet! Esiteltävänä on 40 toinen toistaan upeampaa kohdetta; messualueella sijaitsee 30 omakotitaloa (joista 8 on omarantaista), kaksi rivitaloa ja kolme kerrostaloa.

Ihailtavaa ja katseltavaa, sekä toteuttamiskelpoisia ideoita löytyy myös rakennusten ulkopuolelta. Messualueen mielenkiintoinen, pyöreä muoto, sekä kauniit puisto- ja viheralueet istutuksineen antavat alueelle viimeistellyn ja luonnonläheisen vaikutelman.

Katsele avoimin silmin ympärillesi ja tarkastele, miten rakennukset on sijoitettu tontille, kuinka tontti on rajattu, miten kulkureitit suunniteltu ja mitä materiaalia niissä on käytetty - pohdi myös ratkaisujen toimivuutta ja niiden hyödyntämistä omalla tontillasi! Kiinnitä huomiosi myös erilaisiin tiloihin ja niiden toteutustapoihin. Äläkä unohda kasvillisuutta; kokonaisuus on valmis vasta, kun puutarha on kunnossa!

Asuntomessut Kokkolassa 15.7 - 14.8.2011
Kokkolan asuntomessuilta löytyy monia, upeita ratkaisuja myös piha- ja viheralueilta!Kokkolan asuntomessuilta löytyy monia, upeita ratkaisuja myös piha- ja viheralueilta!
 
Julkaistu
7.8.2011