• Etusivu
  • Rakentaminen

Asuntomessuilta löytyy jokaiselle jotain

Rakentajan toimitus
Julkaistu 19.07.2011
20117_27159.jpg

Asuntomessuilta voi etsiä omaa ratkaisua omaksi kodiksi tai vaikka ihan vaan uusia sisustusideoita.

Tämän vuoden asuntomessut tarjoavat hyvän kattauksen eri rakennusmateriaaleja sekä eri kokoista ja eri hintaluokkaisia kohteita. Runkorakenteista löytyvät kaikki tärkeimmät rakennusmateriaalit. On puuta, kiveä ja tiiltä. Valmiiden rakennusten lisäksi alueella, teltasta löytyy Tuotetalo, kohde 16, jossa rakenneratkaisut ovat hyvin esillä. Valmiiden talojen lisäksi on siis mahdollista tutustua rakenteisiin, jotka muuten jäävät katseilta piiloon.

Eri kokoisia ratkaisuja

Esittelyssä olevien kohteiden koot vaihtelevat alkaen n. 100 m2:n ratkaisusta suurehkoihin yli 200 m2:n pientaloihin. Vastaavasti myös kustannusarvioista löytyy monenlaisen budjetin ratkaisuja. Esillä on siis järkeviä vaihtoehtoja asumiseen ja toisaalta toteutuneita unelmia, joista voi hakea ideoita oman unelman toteuttamiseen. Moni kuitenkin hakee asuntomessuilta sopivaa vaihtoehtoa omaksi kodiksi.

Kohteiden kirjossa on useita kohteita, jotka on suunniteltu senioriasumiseen, aikuisille pariskunnille. vaihtoehtoina sekä pien- että kerrostaloasuntoja. Kruununa kenties Villa Senior. Unohdettu ei ole myöskään sinkkuja ja nuoria pareja. Ja tietenkin suurin osa taloista on kuitenkin lapsiperheiden tarpeisiin suunniteltuja kohteita. Voidaankin todeta, että messujen teema: Kaikenkokoisia koteja – kaikenikäisille, on varsin hyvin toteutunut.

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20115_25991.jpg
Viikon kysymys: Hometta pinnoissa?
Kysymys:Rakennamme autotallia. Siitä puuttuu ulkolaudoitus. Seinissä on pääosin kipsilevyiset tuulensuojalevyt, jotka on korvattu oven molemmin puolin vanerilevyillä jäykistyksen vuoksi. Seinissä on jo myös naulattu koolinkilaudat eli pystylaudat ja niiden päälle vaakalaudat n. 60 cm välein. Rakennus on ollut tässä vaiheessa syyskauden. Nyt sekä koolinkilaudat että vanerilevyt ovat yhtäkkiä vetäneet vihreään homeeseen. Sitä on aika paljon, ei siis vain yksittäisiä pilkkuja ja se on kunnolla kiinni laudoissa ja vanerissa. Kipsilevyt ovat homeettomia. Mitä näille pitäisi tehdä ennen kuin ulkolaudoitus naulataan päälle?
20164_45982.jpg
Hurrja Huhtikuu alkoi
Kastelli julistaa Hurrjan Huhtikuun alkavaksi iloisilla uutisilla!Kevään korvilla aloitetaan suunnitelmat uutta kotia varten. Kastellilla on vuosikymmenten kokemus asiakkaiden auttamisessa sopivan kodin löytämiseksi.Hurrjan Huhtikuun aikana ovat ovet auki lukuisiin valmiisiin Kastelli-taloihin, uusi Viva-mallisto toteuttaa toiveet tehoneliöin. Luvassa on myös lukuisia kampanjatarjouksia.Jotta ehtisit vielä jonon kärkeen kesän pystytysaikojen suhteen, tee nyt lopullinen päätös.Jätä yhteydenottopyyntö Kastelli-talosta
20195_57985.jpg
Kesäkukkien sijainnilla on väliä
Kesäkukat menestyvät erilaisissa paikoissa ja ne ovatkin ostetuimpia puutarhakasveja. Niissä on oma erikoinen viehätyksensä ja ne täydentävät puutarhan kukkaloistoa. Kesäkukkia suositaan runsaan kukinnan vuoksi ja yleensä kukinta myös kestää kauan. Kesäkukkien kautta voi helposti pidentää lasitetulla terassilla.
20195_57737.jpg
Puhdasta korvausilmaa myös katupölykaudella
Suomessa pitkä siitepölykausi sekä keväinen katupöly aiheuttavat kuormituspiikin ilmanvaihdon suodattimille.
Allawayn lisävarusteena saatava robotti-imuri Vactronic
Lisävarusteena robotti-imuri – uusi lähestymistapa älykkääseen siivoukseen
Sinnehän se vilahti, villakoira, piiloon sohvan alle. Toinen kurkistaa nojatuolin takaa valmiina pyörähtelemään ilmavirran mukana ties minne. Kevätaurinko paljastaa armotta pölyhiukkaset sekä juurikin nuo äänettömät ja kutsumattomat lemmikit, villakoirat.
20173_48545.jpg
Perinteinen materiaali uudella tyylillä
Pitkät ristinurkat, pyöröhirsi ja pienet ikkunat sekä huoneet. Vastasiko tämä kuvaus mahdollisesti ajatustasi hirsitaloista? Hirsitalojen historiassa tuo on joskus saattanutkin vastata todellisuutta.Tämän päivän hirrestä valmistetut kodit ovat kuitenkin jotain aivan muuta – jos niin haluat.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton