Asuntomessuilta löytyy jokaiselle jotain

Tämän vuoden asuntomessut tarjoavat hyvän kattauksen eri rakennusmateriaaleja sekä eri kokoista ja eri hintaluokkaisia kohteita. Runkorakenteista löytyvät kaikki tärkeimmät rakennusmateriaalit. On puuta, kiveä ja tiiltä. Valmiiden rakennusten lisäksi alueella, teltasta löytyy Tuotetalo, kohde 16, jossa rakenneratkaisut ovat hyvin esillä. Valmiiden talojen lisäksi on siis mahdollista tutustua rakenteisiin, jotka muuten jäävät katseilta piiloon.

Eri kokoisia ratkaisuja

Esittelyssä olevien kohteiden koot vaihtelevat alkaen n. 100 m2:n ratkaisusta suurehkoihin yli 200 m2:n pientaloihin. Vastaavasti myös kustannusarvioista löytyy monenlaisen budjetin ratkaisuja. Esillä on siis järkeviä vaihtoehtoja asumiseen ja toisaalta toteutuneita unelmia, joista voi hakea ideoita oman unelman toteuttamiseen. Moni kuitenkin hakee asuntomessuilta sopivaa vaihtoehtoa omaksi kodiksi.

Asuntomessuilta voi etsiä omaa ratkaisua omaksi kodiksi tai vaikka ihan vaan uusia sisustusideoita.Asuntomessuilta voi etsiä omaa ratkaisua omaksi kodiksi tai vaikka ihan vaan uusia sisustusideoita.
Kohteiden kirjossa on useita kohteita, jotka on suunniteltu senioriasumiseen, aikuisille pariskunnille. vaihtoehtoina sekä pien- että kerrostaloasuntoja. Kruununa kenties Villa Senior. Unohdettu ei ole myöskään sinkkuja ja nuoria pareja. Ja tietenkin suurin osa taloista on kuitenkin lapsiperheiden tarpeisiin suunniteltuja kohteita. Voidaankin todeta, että messujen teema: Kaikenkokoisia koteja – kaikenikäisille, on varsin hyvin toteutunut.
 
Julkaistu
19.7.2011