Sovellan tuotteet esillä Kokkolan asuntomessuilla

Perjantaina 15.7. alkaneilla Asuntomessuilla voi tutustua Sovellan säilytysjärjestelmiin todellisessa käyttöympäristössä. Kalusteet löytyvät kohteista 3 ja 6.
Kohteessa numero kolme, Hakkio ja Arvola, voi käydä tutustumassa Sovellan autotalli-sarjaan, johon kuuluvat erilaiset työtasot, reikätaustat ja työkalukoukut. Samasta kohteesta löytyy vaatehuone, joka on kalustettu Sovellan tuotteilla. Vaatehuoneesta saa vinkkiä siihen, kuinka pieni tila käytetään tehokkaasti hyväksi.

Kohteessa numero kuusi, Merilinna Kreivi-talo Oy, on Sovellan hyllyillä sisustettu vaatehuone. Tilassa on käytetty muun muassa vetokoreja, jotka ovat ihanteellisia hyllyn alaosassa mistä on hankalaa etsiä taaimmaisia vaatteita ja tavaroita.

Kohteissa on esillä muun muassa Sovellan hyllyillä sisustettu vaatehuone.Kohteissa on esillä muun muassa Sovellan hyllyillä sisustettu vaatehuone.
Messuilla voi tutustua Sovella vetokoreihin, jotka ovat ihanteellisia hyllyn alaosassa.Messuilla voi tutustua Sovella vetokoreihin, jotka ovat ihanteellisia hyllyn alaosassa.
 
Julkaistu
19.7.2011