Hirsirakennus vielä tälle vuodelle

Vielä ehdit hankkia uuden hirsirakennuksen, josta saat ensi kesänä nauttia. Perustustyöt kesän ja alkusyksyn aikana, toimitus syksylle ja pystytys syksyn aikana ennen räntäsateiden alkua sekä viimeistelytyöt vaikka talven ja kevään kuluessa.
Kontion Pikamallistosta löydät pieniä huviloita, saunamökkejä ja aittoja. Mallien suunnitelmat tietyille hirsityypeille ovat jo valmiina ja nopeimmillaan toimitusaika voi olla muutamia viikkoja. Katso mallikohtaiset lisätiedot mallistosta tai tilaa esite. Lisätietoja malleista, hinnoista, toimitussisällöistä ja toimitusajoista saat myös paikkakuntasi Kontio-myyjältä.

Kontion ratkaisuihin ja pikamallistoon pääset tutustumaan alla olevasta linkistä. Löydät myös lähimmän Kontio-myyjäsi yhteystiedot.

Tutustu pikamallistoon...
Kaisla B on esimerkki pikamallistoon kuuluvasta saunamökistä. Pikamallistoon kuuluu n. 30 vaihtoehtoa, jotka voit saada vielä täksi kesäksi.Kaisla B on esimerkki pikamallistoon kuuluvasta saunamökistä. Pikamallistoon kuuluu n. 30 vaihtoehtoa, jotka voit saada vielä täksi kesäksi.

Esitepalvelusta uudet esitteet

Tilaa Kontion esitteitä...
 
Julkaistu
12.7.2011