Lisää tehoa imurointiin:
Puzer tuo Aino-keskuspölynimureihin 5-asteisen tehonsäädön

Imurointi on harvojen lempipuuhaa. Tehokkaat ja käytössä mukavat laitteet helpottavat ja tehostavat työtä. Puzer Aino-mallin suunnittelusta ovat vastanneet muotoilijat ja insinöörit yhdessä. Nyt lanseerattava 5-asentoinen tehonsäätö tuo Ainon ergonomisesti muotoiltuun kahvakäynnistykseen lisää toiminnallisuutta.

Puzer AinoPuzer Aino
Yli 70 prosenttia uusista omakotitaloista varustetaan keskuspölynimurilla. Pientalorakentamisen kasvu tarkoittaa samalla myös myynnin kasvua keskuspölynimuripuolella. Perinteisten perässä vedettävien imureiden myyntimääriin suhteutettuna luvut ovat kuitenkin vielä pieniä. Yhtä keskuspölynimuria kohden myydään noin 16 perässä vedettävää imuria.

Keskuspölynimurien merkittävimmät edut liittyvät itse siivoustulokseen. Keskuspölynimureiden käyttömukavuus, äänitaso ja saavutettava imurointitulos, sekä mikropölyn ja hajujen ulospuhallus ovat ylivertaisia perässä vedettäviin imureihin verrattuna. Keskuspölynimureissa imuroitu ilma johdetaan ulos. Pöly ei jää leijumaan huoneilmaan. Kaikille koira- ja kissaperheille tuttua, epämiellyttävää hajua pölynimuria käynnistettäessä ei keskusimureilla ulospuhalluksen ansiosta esiinny.

Säädä imurointiteho imuroitavan pinnan mukaan

Kahvakäynnistys lisää keskuspölynimurin käyttömukavuutta. Imurin voi käynnistää ja sammuttaa tarpeen mukaan huonekaluja siirrellessä tai esimerkiksi äkillisen keskusteluntarpeen yllättäessä. Jopa 95 prosenttia kuluttajista valitseekin kahvakäynnistyksen.

Puzer Ainossa on käyttäjälle miellyttävä Ergo-kahva, jossa otteen kohdalla on pehmeä muovi. Kahvan muotoilussa on huomioitu työasento eli ranne ja hartia eivät jännity imuroitaessa ja ote kahvasta on tukeva.

Nyt kahvakäynnistystä täydentää tehonsäädin. Tauluissa, verhoissa ja kovilla lattiapinnoilla tarvitaan vähemmän tehoa. Mattoja, patjoja ja huonekaluja imuroitaessa imutehon määrää on vaivatonta lisätä käsikahvaan integroidulla 5-asentoisella säätimellä.

Muotoilu ja teknologia = käyttömukavuus

Puzer keskuspölynimureita valmistaa alan ainoa täysin kotimainen yritys, KP-Tekno Oy Kirkkonummen Masalassa. Puzer Ainon suunnittelusta ovat vastanneet muotoilijat ja insinöörit yhdessä. Ainolle haettiin perinteisten keskuspölynimureiden tuttua pönttömallia modernimpaa ilmettä. Muotoilu on teollinen muotoilija Heikki Meriläisen, Muodonvuoksi Oy, käsialaa.

-- ” Keskuspölynimureita suunnitellessa on tärkeää ottaa huomioon erilaisten käyttäjäryhmien tarpeet. Imurin pitää näyttää tehokkaalta, mutta olla hiljainen. Ympäristöystävällisyys ja energiatehokkuus ovat nousemassa entistä tärkeämmäksi kuluttajan valintaa ohjaavaksi tekijäksi. Aino-mallin kohdalla muotoilun haasteita olivat mm. isokokoisen tuotteen visuaalinen keventäminen, pönttöilmeen välttäminen ja rakenteen saaminen tukevaksi erilaisilla kaarilla ja porrastuksella kestämään alipaineen aiheuttamaa rasitusta”, Meriläinen kuvaa suunnittelun lähtökohtia.
Keskuspölynimurin käyttöikä on vähintään kaksinkertainen verrattuna perässä vedettäviin malleihin. Siksi kuluttajan kannalta on tärkeää, että rikkoutuneet osat ovat helposti ja kohtuullisin kustannuksin vaihdettavissa.

-- ” Kotimaisen valmistajan imuria on helppo päivittää perheen muuttuvien tarpeiden sekä uusien, tehokkaampien työvälineiden myötä. Lisäosien saatavuus on turvattu, ja myönnämme viiden vuoden takuun kaikkien imurimalliemme keskusyksikölle”, muistuttaa toimitusjohtaja Kari Kakko Puzerilta.

Tuotetiedot

Puzer tehonsäätösarja pölypussilliseen Aino-keskuspölynimuriin, 8 m

Käsikahva 5-asentoisella tehonsäädöllä, yhdistelmäsuulake sisältää huonekalu- ja harjasuulakkeen, teleskooppivarren, lattia/mattosuulakkeen, kapean kärkisuulakkeen sekä letkutelineen. Saatavuus 07/2011 alkaen, jälleenmyyjätiedot valmistajalta. Suositushinta noin 275 € + alv 23 %.

Puzer tehonsäätösarja pölypussilliseen Aino-keskuspölynimuriin, 10 m

Käsikahva 5-asentoisella tehosäädöllä, yhdistelmäsuulake sisältää huonekalu- ja harjasuulakkeen, teleskooppivarren, lattia/mattosuulakkeen, kapean kärkisuulakkeen sekä letkutelineen. Saatavuus 07/2011 alkaen, jälleenmyyjätiedot valmistajalta. Suositushinta noin 305 € + alv 23 %.
 
Julkaistu
5.7.2011