Tee se itse IDEA 2011 -kilpailu
- kesäkuun jatkoon päässeet

Keväällä käynnistyneeseen Tee se itse IDEA 2011 -kilpailuun on saapunut runsaasti toinen toistaan upeampia esittelyjä lukijoiden ideoista heidän itsensä toteuttamina. Kilpailuideoiden kesken on käynnissä kuukausittainen äänestys, josta kaksi eniten ääniä saanutta ideaa pääsee jatkoon ja syyskuussa järjestettävään loppuäänestykseen tavoittelemaan pääpalkintoa.

Kesäkuun äänestys on nyt ratkennut. Eniten ääniä keräsivät ideat monitoimipöytä ja (poronsarvi)kattovalaisin. Nämä ideat pääsevät mukaan syyskuussa järjestettävään loppuäänestykseen tavoittelemaan 2500 €:n arvoista matkalahjakorttia.
Äänestystulokset on nyt nollattu ja heinäkuun äänestys käynnistynyt. Kaikki saapuneet ideat ovat taas mukana äänestyksessä, lukuunottamatta jatkoon päässeitä.

Monitoimipöytä

Idea: Tässä Tee Se Itse -ideassa on kaivonrengasgrillin ympärille rakennettu tyylikäs ja monikäyttöinen pöytä.

Monitoimipöytä kätkee sisälleen grillin.Monitoimipöytä kätkee sisälleen grillin.

Kattovalaisin

Idea: Lähtökohtana idealle oli tarve saada eteiseen suuri ja yksilöllinen valaisin.

Tyylikäs poronsarvivalaisin.Tyylikäs poronsarvivalaisin.

Osallistu kilpailuun

Tee se itse IDEA 2011 -kilpailu etsii uusia nikkarointi-ideoita. Kilpailuun voi osallistua 5.4.-30.8.2011 välisenä aikana. Kilpailun voittaja ratkeaa syyskuussa järjestettävässä loppuäänestyksessä. Pääpalkintona on 2500 € arvoinen matkalahjakortti!

Tutustu kilpailuideoihin ja osallistu...
 
Päivitetty
4.7.2011