Lasitettu parveke kuin toinen olohuone

Lasitettu parveke laajentaa asuintilaa lähemmäksi luontoa. Kun parveke on lasitettu, huomaa usein istuvansa siellä säätilasta ja vuodenajasta riippumatta. Vaikka olohuonekin olisi viihtyisä ja kauniisti sisustettu, parveke vetää kuitenkin puoleensa. Luonnon läheisyys, vuodenaikojen vaihtelu ja asumisen uusi ulottuvuus viehättävät. Vapaa-aika, harrastukset ja jopa pelkkä oleskelu saavat ihan uusia ulottuvuuksia kun suojana on sivuunliukuvat parvekelasit.

Lue lisää Lumon parvekelaseista

Auringonsuojaverhot ja lasitettu parveke antavat lisämahdollisuuden tehdä parvekkeella viihtymisestä entistä mukavampaa.Auringonsuojaverhot ja lasitettu parveke antavat lisämahdollisuuden tehdä parvekkeella viihtymisestä entistä mukavampaa.

Lasitettu parveke suojaa auringolta

Vapaa-aika, harrastukset ja jopa pelkkä oleskelu saavat ihan uusia ulottuvuuksia kun suojana on sivuunliukuvat parvekelasit. Auringon valo tuo lämpöä ja valoa parvekkeelle. Lasin takaa aurinko lämmittää aikaisemmin keväällä ja viivyttää kesää myöhemmälle. Laseja osittain tai kokonaan avaamalla voidaan säädellä lämmön ja suojan tarvetta. Auringonsuojaverhot antavat lisämahdollisuuden tehdä parvekkeella viihtymisestä vielä mukavampaa. Auringonsuojaverhot tekevät lasitetusta parvekkeesta yksityistilan.

Parhaat auringonsuojaverhot liikkuvat pystysuunnassa vapaasti

Lasikohtainen auringonsuojaverho tehdään mittojen mukaan. Verhoa voidaan nostaa alareunastaan tai laskea yläreunastaan tarpeen ja tunnelman mukaan. Samaa verhoa voidaan liikuttaa niin ylä- kuin alareunastaankin ja jättää verho osittain auki keskelle lasia. Jokaisen lasielementin verho liikkuu itsenäisesti. Verhojen säätö on vain omasta halusta ja mielentilasta kiinni.

Auringonsuojaverhojen ylä- ja alaosassa on sirot alumiiniprofiilit, jotka pitävät verhot aina oikeassa kuosissaan. Verho kiinnitetään jokaiseen lasielementtiin erikseen. Se liikkuu lasin mukana kaikkiin asentoihin. Neljä suosituinta verhovaihtoehtoa on valkoinen ja harmaa, molemmat läpinäkymättöminä tai läpikuultavina.

Valkoinen ja harmaa ovat suosittuja verhovaihtoehtoja.Valkoinen ja harmaa ovat suosittuja verhovaihtoehtoja.
Auringonsuojaverhoja on saatavilla läpinäkymättöminä tai läpikuultavina.Auringonsuojaverhoja on saatavilla läpinäkymättöminä tai läpikuultavina.

Auringonsuojaverho mittojen mukaan

Parveke on ulkotila, joka on alttiina säätilojen ja vuodenaikojen vaihtelulle. Syksyn pitkään kestävä kosteus ja lämpimät ja märät talvet saattavat homehduttaa verhotekstiilit. Suojaverhoja hankittaessa täytyy varmistaa, että verhot on homesuojattu. Noki, pöly ja ilman epäpuhtauden likaavat verhot ajan mittaan.

Pesunkestävvyys pidentää huomattavasti verhojen käyttöikää ja ne voidaan pitää aina siistinä ja puhtaana. Kosteus aiheuttaa myös ruostumista. Hyvien auringonsuojaverhojen metalliprofiilit ovat alumiinia, jotka eivät ruostu ja pulverimaalattu pinta on helppo pitää puhtaana normaaleilla siivoisvälineillä ja -aineilla.

Hankinta parvekelasitilauksen yhteydessä tai jälkeenpäin

Kun parvekelasien hankinta on ajankohtainen, helpointa on tilata samalla myös auringonsuojaverhot. Näin asiakas saa ne mittojen mukaan tehtynä ja valmiiksi ammattilaisen paikoilleen asentamana. Auringonsuojaverhot voidaan tilata netistä myös jälkeenpäin Lumon parvekelaseihin. Jälkiasennettavat auringonsuojaverhot asennetaan itse ohjeiden mukaan.

Jätä yhteydenottopyyntö

Hyvien auringonsuojaverhojen metalliprofiilit ovat alumiinia, jotka eivät ruostu ja pulverimaalattu pinta on helppo pitää puhtaana. Lasitettu parveke saa viimeisen silauksen auringonsuojaverhoilla.Hyvien auringonsuojaverhojen metalliprofiilit ovat alumiinia, jotka eivät ruostu ja pulverimaalattu pinta on helppo pitää puhtaana. Lasitettu parveke saa viimeisen silauksen auringonsuojaverhoilla.
 
Julkaistu
17.4.2013