Maisema aukeaa loma-asuntomessuilla

27.6. avatuilla Mäntyharjun upeissa maisemissa sijaitsevilla messuilla on esillä loma-asuntoja jokaiseen makuun. Jo asuntojen suunnitteluvaiheessa on huomioitu alueen luonnonkaunis ympäristö. Asunnot on sijoiteltu alueelle ja tonteille siten, että huikeista näkymistä pääsee nauttimaan myös sisältä käsin.

Loma-asuntomessut Mäntyharjussa 27.6. - 10.7.2011

Pyhäveden rantamaisemaa voi ihastella olohuoneen sohvalta.Pyhäveden rantamaisemaa voi ihastella olohuoneen sohvalta.

Loma-asuntomessuilla silmä lepää

Loma-asuntomessujen teemat ovat ekotehokkuus ja taide. Loma-asuntomessujen aikana messukohteissa on mahdollisuus ihailla suomalaisten taiteilijoiden teoksia. Suuret ja pienet ikkunat ovat myös nekin kuin suoraan taiteilijan siveltimestä. Ikkunat kehystävät maalauksen, joka avautuu Mäntyharjun idyllisiin maisemiin.

Entisestään yleistyvistä suurista, lähes koko seinän kokoisista, ikkunoista valo pääsee virtaamaan esteettömästi sisään. Kaikilta loma-asuntotonteilta on näkymä kirkasvetiselle Pyhävedelle. Messualueen keskellä on yhteisranta ja useita puistoalueita. Nämä lisäävät alueen viihtyisyyttä ja luonnonläheisyyttä.

Alueen useista kohteista on kaunis järvimaisema myös makuuhuoneesta.Alueen useista kohteista on kaunis järvimaisema myös makuuhuoneesta.
Maisema avautuu myös ylelliseen allashuoneeseen.Maisema avautuu myös ylelliseen allashuoneeseen.

Kesäpäivä laiturilla

Messuilla ei tarvitse tyytyä ihastelemaan näkymiä pelkästään ikkunan karmien sisäpuolelta. Mäntyharjun messualueella on esillä myös liuta toinen toistaan upeampia laitureita. Laiturilla alueen tunnelman kokee kaikin aistein. Laituri liittää järven ja pihapiirin sulavasti yhteen. Laiturilta on mukava myös pulahtaa virkistävään Pyhäveteen helteisenä kesäpäivänä.

Laiturimateriaalina puu on edelleen suomalaisten suosiossa.Laiturimateriaalina puu on edelleen suomalaisten suosiossa.

Laiturin turvallisuuden, vakauden, helppouden ja säänkestävyyden lisäksi myös laitureiden ulkonäköön on alettu kiinnittää entistä enemmän huomiota. Messuosastoilta löytyykin esimerkiksi sävytettyjä laitureita ja koristeellisia laituritolppia. Laiturimateriaalina puu on edelleen suomalaisten suosiossa. Sävytyksellä saadaan aikaan myös muita kuin perinteisiä värejä.

Mökiltä on suora yhteys laiturille.Mökiltä on suora yhteys laiturille.
 
Julkaistu
4.7.2011