• Etusivu
  • Varusteet

Boschin uusi Compact PEX-sukupolvi – Luokkansa paras!

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Robert Bosch Oy / Työkalut
Julkaistu 16.06.2011
20116_26627.jpg

Boschin uudet PEX 300 AE- ja Pex 400 AE –epäkeskohiomakoneet toimivat tasaisesti mitä erilaisimpien kohteiden ja materiaalien hionnassa. Hionnan lisäksi näitä monipuolisia uuden sukupolven epäkeskohiomakoneita voi käyttää myös kiillottamiseen.

Katso tekniset tiedot ja tilaa Jäsentukusta...

20116_26631.jpg
20116_26632.jpg

Ohjaa paremmin, helppo hallita

Optimoidun ja tasapainotetun puhaltimen ansiosta tärinää on vähemmän kuin koskaan aikaisemmin. Helpon hallittavuuden varmistaa myös uudenlainen laakerointi. Kahvojen sijainnit, hiomapaperiapu, koneen pieni koko, pehmeä pinta ja ergonominen kytkimen sijainti tekevät Boschin uusien epäkeskohiomakoneiden käsittelystä helppoa ja mukavaa. Integroitu hiomapölylaatikko on helppo ottaa ulos koneesta, avata ja puhdistaa.

Uusien Compact PEX-hiomakoneiden ohjaamista on helpotettu myös sijoittamalla kahvat lähelle painopistettä. PEX 400 AE:ssä lisäkahva parantaa käsiteltävyyttä entisestään. Säädettävä nopeus tekee laitteesta monipuolisen. Paras pinnan laatu mahdollisimman vähällä vaivalla syntyy Boschin Compact PEX uuden sukupolven epäkeskohiomankoneilla. Hio sinäkin helpommin!

Tekniset tiedot

PEX 300 AE

  • Ottoteho 270 W
  • Hiomalautasen läpimitta 125 mm
  • Värähtelyluku 4000 - 24000
  • Epäkeskeisyys 2 mm
  • Koneen paino 1,5 kg
  • Mikrosuodatinjärjestelmä kyllä
  • Bosch-elektroniikka kyllä
  • Hiomalautanen tarrakiinnityksineen kyllä
20116_26623.jpg

PEX 400 AE

  • Ottoteho 350 W
  • Hiomalautasen läpimitta 125 mm
  • Värähtelyluku 4000 - 21200
  • Epäkeskeisyys 2,5 mm
  • Koneen paino 1,6 kg
  • Mikrosuodatinjärjestelmä kyllä
  • Bosch-elektroniikka kyllä
  • Hiomalautanen tarrakiinnityksineen kyllä
  • lisäkahva kyllä

Tilaa Jäsentukusta...
20116_26625.jpg
Robert Bosch Oy / Työkalut
Varusteet
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20238_82894.jpg
Tällä työkalulla työstät helposti puuta - urat, reunat ja viisteet hoituvat hetkessä
Kotiverstaalla hoituvat monenlaiset puutyöt. Käytetyimpien työkalujen, kuten porakoneen ja sahan lisäksi akkujyrsin on kätevä apuväline urien tekemiseen, reunojen siistimiseen, viisteisiin sekä koristeellisten kuvioiden luomiseen. Akkujyrsintä on nopea käyttää missä tahansa ilman tarvetta virtajohdon liittämiselle.
20225_78353.jpg
PFS 55 -maaliruisku pieniin projekteihin
SprayControl ja SDSTarkka ja hieno maalisumutusteho huolehtii tasokkaasta maalinlevityksestä. Voimakas ilmavirtaus hajottaa maalisäteen ja mahdollistaa eri ruiskutusmateriaalien tarkan ja siistin levittymisen. Ilmavirtauksen määrää voidaan säätää portaattomasti, jolloin maalin levityksen nopeutta ja maalisumua on helppoa ohjata: Alhaista puhallusasentoa käytetään juoksevissa materiaaleissa ja korkeaa taas sakeammissa materiaaleissa.SDS-järjestelmä huolehtii helposta ja nopeasta maalisäiliön vaihdosta ja puhdistamisesta. Käytön jälkeen maalin kanssa kosketuksessa olevat osat saadaan irrotettua ilman työkaluja, ja puhdistus on helppoa ja nopeaa.
20093_15666.jpg
Oksasilppurilla ilmaista kate- ja kuivikemateriaalia
Pieneltäkin tontilta kertyy yllättävän paljon risuja, oksia ja vanhoja perennaversoja, jotka kannattaa hyödyntää. Oksasilppua voi puutarhassa käyttää sekä kateaineena että kompostikuivikkeena.Istutusalueen katteena se pitää rikkaruohoja kurissa, suojaa pintamultaa kuivumiselta ja toisaalta myös rankkasateiden aiheuttamalta liettymiseltä. Näin maan kosteus pysyy tasaisempana ja kastematojen ja muiden hyödyllisten pieneliöiden toiminta helpottuu. Katteella saadaan pihaan tietysti myös visuaalista arvoa: sillä voi päällystää pienet polut, se siistii mainiosti mm. koristepensaiden alustat, on kaunis ja luonnollinen seuralainen havupensaille ja -puille ja pitää mm. mansikkakasvustot siistinä.
20114_25241.jpg
Turvalasi ja harjattu teräs on lyömätön yhdistelmä
Näyttävistä STEELMAN-kaide- ja porrasmalleista löydät sopivat niin sisätiloihin kuin parvekkeille, kuisteille ja terasseille. STEELMAN-tuotteet on myös suunniteltu täyttämään kaikki turvallisuusmääräykset.Lisää Steelman-tuotteista
20103_20613.jpg
Korkokatto höynäyttämistä?
Pankkilainojen korot ovat edelleen poikkeuksellisen alhaisella tasolla. Yleisimmin asuntolainojen viitekorkona käytetään vuoden euriboria, joka on nyt n. 1,22 %:n tasolla. Päälle tulee pankin marginaali, joka on tällä hetkellä n. 1 %:n tasolla. Viitekorkoihin vaikuttaa eniten inflaation taso. Näillä näkymin Euroopassa ja Suomessa inflaatio tulee olemaan maltillinen ainakin vuoden – kahden ajan. Mikäli inflaatio, eli hintojen yleinen kehitys pääsee jatkossa kovempaan vauhtiin, kertoo se yleensä myös asuntoihin sidotun omaisuuden arvonnoususta. Kansainvälisessä vertailussa Suomen asuntojen hinnat ovat maltillisella tasolla, joten asuntojen voimakas hintojen lasku on tuskin mahdollista. Korkojen noustessa maksat enemmän korkoa, mutta omaisuutesi arvo puolestaan nousee. Muistettava on kuitenkin, että oman talouden tasapainon varmistamiseksi on varauduttava jatkossa korkojen nousuun niiden yleiselle pitkäaikaiselle, n. 5 %:n tasolle. Nyt on meneillään pankkien yhteinen kampanja korkokaton markkinoinnissa. Kannattaako korkokatto vai ei, laske se tarkoin. Alla olevassa laskelmassa kysyttiin eräältä keskeiseltä asuntorahoittajalta korkokaton ja kiinteäkoron hintaa. Laskimme vertailun tasaerälyhennyksellä, jossa lainaa lyhennetään tasaerin ja päälle lisätään korko.Keskustele aiheesta...
1426_258570227_201031295635.jpg
Valokatteella yksilöllinen terassi-, roska- tai fillarikatos
Fastlock Uni taipuu vaikka kaarelleFastlock Uni on tiivis ja kestävä valokate, joka suojaa sateelta, mutta päästää luonnonvalon läpi. Valokate sopii esimerkiksi terasseihin, parvekkeisiin, autokatoksiin sekä piha- ja varastorakennuksiin, joihin halutaan valoa ja tilan tuntua. Se suojaa myös terassin tai parvekkeen kasveja hallalta ja rankkasateelta päästäen kuitenkin auringon hellimään lehtiä. Fastlock Uni soveltuu erinomaisesti suurtenkin alojen kattamiseen mm. julkisissa rakennuksissa. Kate taipuu myös kaareviin kattoihin ja laajan tarvikevalikoiman ansiosta vaihtoehtoja on rajattomasti.Fastlock Uni valmistetaan ympäristöystävällisestä, pitkäikäisestä ja kestävästä polykarbonaatista. Valokatetta on saatavana puhtaan kirkkaana sekä tilauksesta valkoisena. Materiaalin pinnalla on vahva UV-suoja, joten kate ei haurastu, harmaannu eikä tummu ajan myötä. Valokate kestää suuret lämpötilojen vaihtelut ja läpireiättömyys takaa katteen vesitiiviyden. Fastlock Unille myönnetäänkin kymmenen vuoden takuu. Ylösnostettujen saumojen ansiosta kate pysyy myös siistin näköisenä vuodesta toiseen.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton