Sähköistys järkeistyy KNX-taloautomaatiolla

KNX – modernia taloautomaatiota

KNX taloautomaatio tuo rakennukseen muunneltavuutta, joustavuutta sekä energiansäästöä. Kaikki tarpeeton voidaan kytkeä helposti pois tinkimättä mukavuudesta ja palauttaa jälleen yhdellä painalluksella. KNX-taloautomaatiota käytetään automaattiisiin ohjauksiin kodeissa.

Toimilaitteet kuten painonapit, liiketunnistimet, läsnäoloanturit ja huonetermostaatit lähettävät sanomia väylälle. Vastaaottojat kuten rele- ja säädinyksiköt puolestaan ohjaavat valaistuksen päälle ja huolehtivat huoneen lämmityksestä tai jäähdytyksestä. Ohjelmoinnin ja käyttöönoton tekee sähköurakoitsija ETS-ohjelmointityökalua käyttäen.

Uudet asennuskalusteet Busch-priOn® ja Busch-ComfortTouch®-ohjauspaneeli ovat uusinta uutta KNX -taloautomaatioon.

Busch-priOn® -kalustesarjan värit

Uusi sarja koostuu modulaarisesti aluslevyistä, painonapeista tai kiertonuppisäätimistä sekä erivärisistä ylä- ja alapäätykappaleista, joita yhdistelemällä saadaan haluttu lopputulos.

Busch-priOn® -kalustesarjan toiminnallisuusvaihtoehtoja

Tarvitaan vain yksi kojerasia ja silti voidaan rakentaa 1-, 2- tai 3-osaisia yhdistelmiä aina TFT–näyttöön, jolla voidaan ohjata maksimissaan 120 toimintoa yhdestä pisteestä.

Busch-ComfortTouch® -ohjauspaneeli

Uudella ohjauspaneelilla voi ohjata kaikkia KNX–järjestelmän laitteita sekä lukea sähköposteja, uutispalveluja ja jopa kuunnella musiikkia. Ohjauspaneelin sivunäyttöjen ohjauspisteet voidaan rakentaa esim. valokuvan päälle tai asunnon pohjakuvan päälle huoneittain.

KNX-sarjan tuotteet sopivat Imressivo-kalustesarjaan

KNX-sarjan painonapit, liiketunnistimet, läsnäoloanturit ja huonetermostaatit ovat saatavina kaikissa Impressivo-sarjan väreissä.

 
Julkaistu
5.7.2011